Zajímá vás chov zvířat a hledáte s tímto spojené produkty a služby? Ať už jde o chov hospodářských zvířat, jako jsou koně, krávy, kozy, ovce, králíci, drůbež nebo domácí zvířata jako psy, kočky, křečci a další, tak zajisté využijete i pestrou nabídku produktů jako je krmení a vybavení včetně služeb veterináře, ustájení či výcviku.

Zemědělské práce Domažlice
Náplní Zemědělského obchodního družstva Mrákov nacházejícího se nedaleko Domažlic jsou zemědělské práce v rostlinné, živočišné i přidružené výrobě.
Brambory na uskladnění od soukromého zemědělce, chov telat a skotu
Kvalitní brambory na uskladnění či loupané z farmy soukromého zemědělce, prodej pšenice, žita a sena, chov telat a skotu zajišťuje František Šimek - soukromý zemědělec, Náchod.
Zemědělská a rostlinná výroba na Svitavsku, chov skotu, produkce mléka a pěstování pícnin
ZOS Jedlová, spol. s r.o. je zemědělský podnik na Svitavsku, jenž se primárně zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Produkujeme rostlinné komodity, mléko a zabýváme se chovem zástavového skotu.
Drůbežárna, jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů
Jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů masných hybridů, výkrm jatečních kuřat, produkci násadových vajec zajišťuje drůbežárna XAVEROV, a.s., Kostelec nad Černými lesy.
Vybavení pro jezdce i koně-jezdecké potřeby Svět koně
Kompletní vybavení pro jezdecký sport zakoupíte v prodejně Svět Koně Zlín. Jezdecké i stájové potřeby - vše pro jezdce i koně.
Bio chov masného skotu, hovězí maso, ekologická bio jatka
Bio chov masného skotu, hovězí maso z ekologického zemědělství, ekologická bio jatka, řeznictví, prodej masa a masných výrobků zajišťuje Agrokomplex spol. s r.o.
Celoroční a hlavně vánoční prodej živých kaprů, násadkových candátů a tržních línů v Lipnici
Čerstvá ryba z rybářství v Lipnici. Naše rybářství se specializuje převážně na výlov a prodej kaprů, dále na násadkové candáty a tržní líny, které si můžeme zakoupit přímo na sádkách v Lipnici.
Celoroční, ale i vánoční prodej chutných ryb, především kaprů, štik, sumců a candátů
Naší hlavní činností je chov ryb, jako jsou kapři, štiky, sumci a candáti. Klatovské rybářství a.s. využívá speciální rybochovné objekty, jež ročně vyprodukují přes 1 000 tun ryb.
Živočišná výroba, produkce mléka, chov a prodej masného skotu
Živočišnou výrobu, produkci bio mléka, chov a prodej masného skotu a krav zajišťuje společnost SUFOLK s.r.o., z okresu Plzeň – jih, která se specializuje na ekologické zemědělství.
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělské družstvo Velké Svatoňovice
Rostlinnou a živočišnou výrobou, pěstováním řepky olejné a žita, chovem krav, produkcí mléka, zemědělskou činností se zabývá Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj.
Labradorský retrívr, štěňátka s PP - prodej Praha 4  -  rezervace 604687156 - odběr konec července 2017
6.června 2017 se v chovatelská stanici od Písnických rybníků pod vedením paní chovatelky Blanky Strnadové narodilo 10 krásných štěňátek, ​6 fenek a 4 pejsci.
Rostlinná a živočišná výroba, pěstování plodin, chov skotu a výroba mléka
Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu, pěstování obilovin, řepky a kukuřice, chov skotu a prasat, produkci mléka.
Krůty, krocani, drůbež, masné krůtí výrobky, chov, porážka, prodej
Krůty, krocany a jinou drůbež chováme, porážíme, vyrábíme masné krůtí výrobky a prodáváme v rodinné farmě pana Jiřího Kořínka Nový Dvůr, která sídlí v okrese Jičín.
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělská společnost, Šťáhlavy, okres Plzeň
Rostlinnou a živočišnou výrobou se zabývá zemědělská společnost AG-PRODUKT a.s. - chov skotu, dojnic, tržní produkce mléka, masa, pěstování obilovin, výroba krmných směsí.
Agrodružstvo, živočišná a rostlinná výroba, oprava strojů, okres Pardubice
Rostlinnou a živočišnou výrobou se zabývá Agrodružstvo Klas v obci Křičeň v okrese Pardubice. Chováme skot a prasata, věnujeme se produkci mléka, opravujeme zemědělské stroje.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Celoroční prodej kaprů, pstruhů, sivenů, amurů, candátů, okounů a jiných ryb
Býložravé amury a tolstolobiky, dravé štiky, sumce, pstruhy, candáty a okouny nebo jiné ryby prodává celoročně Klatovské rybářství a.s.
Prodej živých kaprů, pstruhů, amurů a línů na vánoce i celý zbytek roku
Živé kapry, pstruhy, líny a amury na Vás vánoční stůl dodá Rybářství Lipnice a.s., v oblastech Telčska, Dačicka, Moravských Budějovic a na Znojemsku.
Den otevřených faremních vrat - ekofarma Šťastná koza Velké Albrechtice
Pokud chcete na živo poznat jak se dělá bio kozí a kravské sýry, pak vás PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců zve na den otevřených faremních vrat na Ekofarmu Šťastná koza do Velkých Albrechtic.
Žlutá štěňátka Labradorského retrívra prodej Chlumec nad Cidlinou - rezervace přijímáme již dnes!
Uznávaná chovatelská stanice Labradorských retrívrů Sable Blues se sídlem v Chlumci nad Cidlinou nabízí k odběru právě narozená štěňátka žluté barvy.
Zemědělství, pěstování zemědělských produktů,  zemědělská výroba Valtice
Chcete nakoupit zemědělské výrobky přímo od soukromé zemědělské firmy, která své podnikání soustřeďuje na zemědělství a převážně na pěstování zemědělských produktů na jižní Moravě? Pan navštivte firmu pana Ing. Zdeňka Kupského ve Valticích, který se zabývá pěstováním zemědělských produktů. Naše zemědělství a zemědělská výroba je převážně ...
Ekologický chov skotu pro kvalitní hovězí bio maso z produkce  Agro-IGM, s.r.o., Dolní Žandov
Ekologický chov masných plemen skotu, zaměřený převážně na plemeno Charolais provozujeme v Agro-IGM, s.r.o. Dolní Žandov především pro jeho vynikajicí jateční výtěžnost. Naším cílem je dodat kvalitní bio hovězí maso pro spotřebitele. Plemeno Charolais patří k celosvětově nejrozšířenějším masným plemenům. Je to jedno z nejčastěji chovaných ...
Zdravé ryby na Váš stůl nejen o vánocích z Rybářství Lipnice a.s.
Prodej živých ryb probíhá během celého roku na našich sádkách v Telči, Moravských Budějovicích a Lipnici. Zakoupit si můžete kapry, líny, amury nebo pstruhy. Živé ryby přímo od nás Vám zajistí vysokou kvalitu a čerstvost na Váš stůl. Rybí maso obsahuje lehce stravitelné bílkoviny, mastné omega-3 kyseliny a vitamíny A a D. Působí tak příznivě na ...
Chov drobné zvěře, kachní farma a odchov bažantů v Klatovech
Chovem drobné zvěře, kachen a odchovem bažantů se zabýváme na bývalém středisku Myslín. Pořádáme také hony na vodní pernatou zvěř na našich rybnících. V současnosti produkujeme přes140 tisíc kusů divokých kachen a 100 tisíc kusů kuřat bažanta obecného. Dále realizujeme odchov bažanta královského, orebice horské, koroptve polní a chov perliček. ...
Svatební kočár učiní váš den nezapomenutelný | Bruntál
Chcete svůj stavební den korunovat neobvyklým zážitkem? Co takhle si pronajmout svatební kočár, který vás odveze vstříc vašemu novému životu? I to je možné v restauraci FARMA nedaleko města Bruntál pod kopci Jeseníků. Tato atraktivní oblast je pro pořádání svateb jako stvořená. Jestliže máte rádi přírodu, bude to to pravé právě pro vás a vaši ...
Letní dětský, příměstský tábor u koní pořádá Biofarma Zlín-Březová
Biofarma Zlín-Březová pořádá pro rok 2015 letní dětský tábor u koní. Příměstský tábor je určený pro děti od 6 do 15 let, které si chtějí užít jízdy na koni. Příměstský dětský tábor bude probíhat v čase 8-16.30 ve dvou turnusech: - PRO DĚVČATA od 6-15 v termínu 10.8.-14.8. 2015 proběhne Letní putování s Pipi dlouhou punčochou, naplánována je ...