Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Celostní zdraví - pohled na nemoc trochu jinak, holistický přístup, psychosomatika
Pavla Novotná ve Studiu Naturopatie v Ostravě vám pomůže zjistit příčiny vašich nemocí, špatného zdravotního stavu a pomůže vám uvést vaše tělo a duši do rovnováhy.
HIV testy - bezplatná poradna AIDS, anonymní testování
Na pracovišti Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě poskytujeme anonymní bezplatné testování HIV protilátek. Součástí pracoviště je také bezplatná poradna prevence nemoci AIDS.
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Lékárna – eshop s širokým sortimentem léků, vitamínů, doplňků stravy i přípravků na klouby
Už nemusíte chodit do lékárny, nakupte na našem eshopu Lékárny Bazalka, kde najdete široký sortiment léků, vitamínů, doplňků stravy i přípravků na klouby.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Spolehlivý veterinář, specializovaná veterinární klinika a ordinace - kvalitní péče
Spolehlivého veterináře i specializovanou veterinární kliniku a ordinaci poskytující profesionální a kvalitní péči Vašim domácím mazlíčkům, najdete právě v Ostravě Vítkovicích.
Oční vyšetření pro psy, měření očního tlaku u zvířat - profesionální péče
Oční vyšetření pro psy zajišťuje Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě, která měří právě oční tlak u zvířat a zajišťuje jim další profesionální péči.
Veterinární klinika, ordinace - očkování zvířat profesionální veterinářem
Veterinární klinika Vítkovice v Ostravě poskytuje komplexní péči o malá zvířata. Nejdůležitější je zdravotním problémům předcházet, proto domácím mazlíčkům zajišťují preventivní péči a očkování.
Legionella či jiné bakterie ve vodě? Odhalí je rozbor vody
Analýzu a rozbor vody provádí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, kde odhalí legionella či jiné bakterie ve vodě.
Bezplatná poradna AIDS, HIV - anonymně a bezplatně
Bezplatnou poradnu nemoci AIDS najdete v Ostravě v budově Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě na Partyzánském náměstí. U nás je zřízena bezplatná a anonymní poradna prevence AIDS, HIV.
Diagnostika viru Zika Ostrava - laboratoř pro arboviry
Diagnostika viru Zika v laboratoří pro arboviry Vám zajistí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, který nabízí zdravotní služby.
Nejmodernější metody - umělé oplodnění, léčba neplodnosti, asistovaná reprodukce
Umělé oplodnění, léčbu neplodnosti i asistovanou reprodukci zajišťuje společnost EuroFertil CZ a.s., která využívá ty nejmodernější postupy a metody.
Pila pro chirurga, ortopeda - elektrická, oscilační na sádru, amputační
Pily pro chirurgy či ortopedy, ať už elektrické, oscilační na sádru nebo dokonce amputační můžete zakoupit u společnosti Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis.
Zdravé, trvalé hubnutí, proteinové potraviny, jídelníček Ostrava
Zdravé a trvalé hubnutí díky proteinovým potravinám a sestavení jídelníčku poskytuje společnost Medidiet v Havířově. Hubněte díky proteinové dietě, která Vám pomůže hubnout zdravě, snadno a rychle. To vše za pomoci našich odborníků, kteří dohlédnou na to, aby Váš jídelníček byl vyvážený a mohli jste bez obav hubnout. Proteinová dieta ...
Odborná léčba neplodnosti, umělé oplodnění, asistovaná reprodukce
Léčba neplodnosti, umělé oplodnění, asistovaná reprodukce, tím vším se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která je Vaším partnerem při léčbě neplodnosti metodami asistované reprodukce.
Pochod proti rakovině prsu | Ostrava
5.9.2015 se uskuteční v Ostravě 2.ročník Avon Pochod proti rakovině prsu, který pořádá Avon ČR ve spolupráci s agenturou DANY a partnerem pochodu je MEPHACENTRUM, a.s. Registrovat se můžete v 10hodin v Ostravě-Porubě na Hlavní třídě. Vstupné je zakoupení trička proti rakovině prsu a star začíná ve 12hodin. V doprovodném programu od ...
Čipování zvířat, vakcinace | Ostrava
Čipování psů elektronickým čipem zavádí veterinární ordinace MVDr. Richarda Savioly v Ostravě. Dále provádí kompletní vakcinaci zvířat, odčervení, vyšetření zvířat.
Veterinární ordinace | Ostrava
Veterinární ordinace MVDr. Richarda Savioly v Ostravě poskytuje kompletní veterinární služby pro malá zvířata - kastrace, vakcinace a čipování psů, operace zvířat a další.
Digitální OPG rentgen VATECH PaX-i-rentgen zubů šetrně a rychle, Ostrava
Nechejte si udělat šetrný rentgen zubů v Ostravě na poliklinice MEPHACENTRUM, a.s. na oddělení radiodiagnostiky instalován nový šetrný digitální zubní OPG rentgen VATECH PaX-i . Výhodou pro pacienty i lékaře je především rychlost a šetrnost zubního rentgenu. Snímky jsou pořízeny v 5 nasnímaných rovinách za velmi krátkou dobu při extra nízké ...
Wellness, finská sauna, vyhřívaný bazén Ostrava Vítkovice
Sportovně - relaxační areál Ridera Sport, a.s. v Ostravě Vítkovicích Vám kromě bohatého sportovního využití nabízí možnost relaxace v podobě finské sauny, vyhřívaného bazénu či masáží. Přijďte si v soukromí odpočinout od náročného dne a dopřejte svému tělu i duši dokonalou relaxační péči. Připravena je pro Vás široká nabídka wellness služeb, ...
Veterinární ordinace, veterinář, veterinární péče Ostrava
Veterinární ordinace s moderním vybavením a s dlouholetou praxí pod vedením MVDr. Richarda Savioly poskytuje komplexní veterinární péči pro malá zvířata v Ostravě.
Přístroj na měření, stanovení hladiny CRP - kvantitativní měření
Společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis, Vám představuje přístroj pro kvantitativní měření C-reaktivního proteinu (CRP) v plné krvi, séru nebo plazmě - QuikRead Go CRP.
Vyšetření embryí nejnovější metodou microarray (pro IVF)
Vyšetření embryí nejnovější metodou microarray (pro IVF) provádí firma CGB laboratoř a.s., akreditované školící pracoviště v oboru patologie a genetiky se sídlem v Ostravě: - změny počtu chromosomů (chromosomové aneuploidie) jsou nejčastější příčinou selhání in vitro fertilizace (IVF), spontánních abortů a ve vzácnějších případech příčinou ...