Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Komfortní ortopedická, zdravotní obuv a vložky Peter Legwood pro všechny typy chodidel
Společnost Realitdata se sídlem v Ostravě pro Vás připravila prodej komfortní ortopedické a zdravotní obuvi a vložek značky Peter Legwood, která je vhodná pro všechny typy chodidel.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Antimikrobiální rukavice zajišťují efektivní prevenci nozokomiální nákazy
Antibakteriální rukavice ABENA s trvalou antimikrobiální ochranou hrají důležitou roli při prevenci vzniku a šíření nozokomiálních infekcí. Prodávají se na eshopu ABENA.CZ.
ABENA
Léčba osteoporózy – osteologické vyšetření
Léčbou osteoporózy v Ostravě a tedy osteologickým vyšetřením se zabývá společnost Mediekos Ambulance s.r.o., která funguje také v dalších městech.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Ostrava
Dětská výživa BEBA Comfort, Nutrilon, Sunar - akce 5+1 za skvělé ceny
Dětská výživa BEBA Comfort, Nutrilon, Sunar – akce 5+1 za skvělé ceny v kamenné lékárně Bazalka v Ostravě!
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Opalovací krémy, mléka i oleje Eucerin a Ladival - vysoce účinné a kvalitní přípravky proti sluneční alergii
Lékárna Bazalka s.r.o. v Ostravě na Bazalech poskytuje prodej opalovacích krémů, mlék i olejů značky Eucerin a Ladival, které Vás ochrání před sluncem a sluneční alergií.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL je léčebná pomůcka, která léčí záněty a tlumí bolesti
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL, léčebná pomůcka neobsahující chemické látky, která pomáhá léčit záněty, tlumí bolesti kloubů i svalů, je dostupná u firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i volně prodejné za výhodné ceny
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i ty volně prodejné najdete v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech, kde vás kromě širokého sortimentu zaujmou také výhodné ceny a vstřícný personál.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Veterinární klinika - špičkový chirurgický sál pro veterinární účely
Veterinární kliniku MVDr. Nytry se špičkovým operačním sálem hledejte v Ostravě-Porubě, kde poskytujeme komplexní péči o vaše mazlíčky. Disponujeme moderním chirurgickým sálem pro veterinární účely.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Prodej homeopatik a homeopatických přípravků obsahující výhradně přírodní látky
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu ve Slezské Ostravě se specializuje na kompletní prodej homeopatik, léčiv, zdravotnických, kosmetických i veterinárních přípravků.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Kompresivní punčochy, podkolenky – léčba a prevence křečových žil a žilek na nohou
Začněte s prevencí nebo léčbou křečových žil a žilek (varixů) na nohou! Vyberte si kvalitní kompresivní punčochy či podkolenky v kamenné prodejně společnosti Realitdata® v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Zdravá výživa - bezlepkové potraviny, semínka i suché plody, vše na jednom místě
Lékárna Bazalka v Ostravě na Bazalech pro vás kromě léků zajišťuje také zdravou výživu, jakou jsou bezlepkové potraviny, semínka i suché plody. Vše u nás najdete na jednom místě.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Profesionální rozbor prachu - analýza kvality spalování v palivové laboratoři
Profesionální rozbor prachu pro Vás zajišťuje společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika se sídlem v Ostravě. Analýzu kvality spalování provádíme v palivové laboratoři.
Podpořte imunitu v období viróz pomocí doplňků stravy – hlíva ústřičná, imunoglukan, multivitaminy
Přípravky na podporu imunity, které je vhodné v období viróz užívat, zakoupíte v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech. Vyzkoušejte hlívu ústřičnou, preventan, munoglukan či multivitamíny a další.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Praktický lékař pro děti a dorost Ostrava a Polanka nad Odrou
Zdravotní péče pro děti v Moravskoslezském kraji, praktický dětský lékař v Ostravě, odborná profesionální péče pro pacienty od narození do 19 let – MUDr. Sylva Klegová.
Dětská pediatrie Ostrava, stanovení CRP a ATB, povinné i nepovinné očkování, prevence a léčba
Pediatrie Komínková s.r.o. z Ostravy poskytuje dětským pacientům komplexní diagnostickou, preventivní a léčebnou péči, diagnostiku pomocí CRP, aplikace náušnic kojencům zdarma.
Na eshopu zakoupíte kompletní vybavené domácí lékárničky či samostatné vybavení pro doplnění
Vše okolo lékárniček do domácností, jejich vybavení i samostatné obaly můžete zakoupit na eshopu společnosti MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. Mějte vždy po ruce propriety pro první pomoc.
Plně vybavená lékárnička do firem, výrobních provozů i kanceláři až pro 15 osob
Na prodej plně vybavených lékárniček, které jsou vhodné do firem, výrobních průmyslových provozů i kanceláři, se zaměřuje společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. na svém eshopu.
Prodej vybavených lékárniček první pomoci pro sportovní oddíly, sportoviště či školní akce
Vybavené lékárničky či náhradní výbavu a ochranné pomůcky prodává na svém eshopu společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o., které jsou vhodné na různá pracoviště i sportoviště.
Poradna zdravé výživy Ostrava, výživový plán, hubnutí a jídelníček, měření váhy
Naše poradna zdravé výživy Vám ukáže, jak se správně stravovat a udržet si štíhlou linii, i při diabetu mellitu hypercholesterolémii.
Čelní reflektor, svítilna, vyšetřovací zrcátko, binokulární lupa - prodej
Čelní reflektor, svítilnu, vyšetřovací zrcátko i binokulární lupu můžete snadno a rychle pořídit díky společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis.
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Vratimov, ušní vyšetření, CRP test, píchání náušnic
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Vratimov, ušní vyšetření, CRP test, píchání náušnic, aplikace očkovacích látek a odběry biologického materiálu.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Ostrava, péče o kojence, očkování, prevence, CRP test
V naší ordinaci se Vám dostane vyšetření na CRP, StrepA test, nastřelování náušnic a vystavení různých potvrzení.
Diagnostickou, léčebnou a preventivní péči o děti od narození do 19 let věku Ostrava, CRP testy, ATB
Diagnostickou, léčebnou a preventivní péči o děti od narození do 19 let věku Ostrava, CRP testy, ATB, nastřelujeme náušnice, poradenství kojícím maminkám, odběry biologického materiálu.
Prodej čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací a lupou – vysoce výkonná
Prodejem čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací SC 3 a s lupou se zabývá společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Je výkonná a vysoce svítívá.