Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Snadno ovladatelný pojízdný infuzní stojan, který je kovový i výškově nastavitelný
Infuzní stojan pojízdný, který prodává na svém eshopu firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis v Ostravě, je celokovový, výškově stavitelný, stabilní s kovovými držáky.
Infuzní stojan - pojízdný, teleskopický i výškově stavitelný
Pojízdný, teleskopický i výškově stavitelný infuzní stojan Vám dodá firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy, specialista na dodávku laboratorní a zdravotnické techniky.
Výroba a prodej bavlněných šitých roušek, možnost přichystání velkoobjemových objednávek nad 1000 ks
Výrobou a prodejem bavlněných šitých roušek, které chrání před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Karpjak v Ostravě. Možnost přichystání i velkoobjemových objednávek nad 1000 ks.
KARPJAK
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Pomoc při bolesti krční páteře, beder, zablokovaného krku i zad – odstranění potíží
Potřebujete-li pomoc při odstranění potíží spojenými s bolesti krční páteře, beder či zablokovaných zad i krku, oslovte maséra Ing. Petra Fialu z Ostravy – Porubě, kde Vám pomůže od problému.
Zubní péče o chrup u psa a koček - odstranění zubního kamene ultrazvukem
Zubní kámen trápí spoustu domácích mazlíčků. Nepodceňujte zubní péči o chrup u psa nebo u kočky. Obraťte se na veterinu MVDr. Savioly v Ostravě, kde vašemu mazlíčkovi odstraní zubní kámen ultrazvukem.
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Veterina pro vaše mazlíčky - citlivé očkování a čipování psů i koček
Veterina pro vaše mazlíčky v Ostravě, kde můžete nechat bez obav citlivě naočkovat a očipovat své psy i kočky, je ordinace MVDr. Richarda Savioly, která poskytuje veškeré veterinární služby.
Výživový poradce pro lidi s nadváhou pomáhá se zdravým hubnutím při skupinové i individuální terapii
Nutriční poradce pomáhá při hubnutí pacientům s nadváhou formou skupinových či individuálních terapií. Navštivte poradenské a rekondiční centrum Prozit MUDr. Šárky Andělové, CSc. v Ostravě.
Kastrace, kleštění kocourů a sterilizace koček - řešení nežádoucího množení
Pokud přemýšlíte o kastraci aneb kleštění kocoura či sterilizaci kočky, obraťte se na veterinární ordinaci MVDr. Savioly v Ostravě, kde poskytujeme profesionální péči pro vaše mazlíčky.
Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Dornova metoda, jemná technika pro navrácení kloubů a obratlů - pomoc nejen při bolestech zad
Masér Petr Fiala v Ostravě aplikuje Dornovu metodu, což je jemná technika, která slouží k navracení kloubů a obratlů do správné polohy, jemně ale účinně napravuje vadné postavení a držení těla.
Profesionální veterinář - kastrace feny a psa z chovatelských i zdravotních důvodů
Dnes již běžně feny i psy podstupují kastraci, ať už z chovatelských či zdravotních důvodů a u veterináře MVDr. Richarda Savioly v Ostravě navíc kromě profesionality oceníte také osobní přístup.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Veterina, soukromá veterinární ordinace - profesionální služby zkušeného veterináře
Moderně vybavená veterinární ordinace MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě poskytuje vysoce odbornou veterinární péči u psů, koček a drobných savců, jako jsou morčata, fretky a králíci.
Těhotenský screening – zjištění některých vrozených vad, vyšetření těhotných žen
Vyšetření těhotných žen s chronickými chorobami, hodnocení screeningu vrozených vad - speciální vyšetření krve v rámci prenatální diagnostiky zajišťuje Genetika Ostrava s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Prodej, servis Bodystat, analyzátor složení těla - bioimpedanční analýza
Společnost OPTING servis Luboše Ševčíka v Ostravě Vám jako specialista na laboratorní a zdravotnickou techniku exkluzivně nabízí bioimpedanční analyzátor složení těla - Bodystat.
Free-style masáže - uvolňující a hluboce relaxační i k řešení různých problémů
Profesionální masér Ing. Petr Fiala ve svém masérském salonu v Ostravě-Porubě Vám poskytne Free-style masáž, která je uvolňující, hluboce relaxační a dochází při ní k psychickému i fyzickému uvolnění.
Vyšetření v genetické ordinaci – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění
Komplexní genetické vyšetření v ordinaci společnosti GENETIKA s.r.o. Ostrava – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění, vyšetření partnerů při neplodnosti, onkogenetika, vyšetření těhotných žen.
Genetika Ostrava s.r.o.
Lékařská vyšetřovací, operační lampa, LED svítidlo pojízdné, nástěnné i stropní
Pro vyšetření či operaci prodává společnost Laboratorní a zdravotnická technika Opting servis lékařské lampy s LED svítidly, které mohou být pojízdné, nástěnné i stropní.
Odborné tejpování při přetížení a únavě svalů zad, nohou, rukou a krku
Při potížích s pohybovým aparátem či s oběhovým systémem neváhejte vyhledat pomoc v našem masérském salonu Masáže Petr v Ostravě, kde Vám pomůžeme metodou kineziotaping.
Akupresurní masážní podložka Iplikátor Ostrava - úleva od bolesti a stresu
Akupresurní masážní podložku Iplikátor, která přináší úlevu od bolesti zad, bederní páteře, svalů, kloubů a uvolňuje stres i napětí, prodává společnost Realitdata® z Ostravy.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby