Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Inkontinence - inkontinenční pleny a kalhotky pro dospělé za snížené ceny
Inkontinenční pleny a kalhotky pro dospělé, muže i ženy, za snížené ceny nakoupíte na e-shopu ABENA.CZ. Pro všechny, aby se cítili lépe při inkontinenčních potížích.
ABENA
Vyšetření párů z důvodů potíží s otěhotněním – sterilita či opakované potraty
V ambulanci Genetika Ostrava s.r.o. poskytují konzultaci a molekulárně genetické vyšetření párům s poruchou plodnosti, nedaří-li se otěhotnět minimálně 12 měsíců či v případě opakovaných potratů.
Genetika Ostrava s.r.o.
Test MOJE GENY – preventivní vyšetření, které není hrazeno pojišťovnou
Pro partnery plánující těhotenství, především pokud se u nich jedná o neplodnost, spontánní potraty, příbuzenské sňatky, nebo pro adoptované je vhodný test MOJE GENY v ambulanci Genetika Ostrava s.r.o
Genetika Ostrava s.r.o.
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Profesionální veterinární klinika se špičkovým vybavením včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací
Profesionální veterinární kliniku MVDr. Nytra najdete v Ostravě Porubě. Nabízí Vám špičkové vybavení včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací, která zajistí vysoce kvalitní rentgenové snímky.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Operace žaludku zvířat, laparoskopická gastropexe - moderně vybavená veterina
Laparoskopická gastropexe a další operace žaludku zvířat jsou operace, se kterými se můžete spolehnout na moderně vybavenou veterinu veterinárního lékaře MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Výroba léčiv, vitamínů, potravinových doplňků, veterinárních přípravků Ostrava
Výrobou a prodejem léčiv, potravinových doplňků, veterinárních přípravků i kosmetiky se zabývá Galenická laboratoř Ostrava. Za výhodné ceny prodává doplňky stravy - hořčík, vápník, zinek, vitamín C.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Přípravky proti klíšťatům a na odčervení pro Vaše kočky a psy - obojky, tablety, kapky
Lékárna Bazalka z Ostravy prodává přípravky proti klíšťatům a na odčervení mazlíčků. Vyberte si z širokého sortimentu obojků, pipet, tablet, kapek do očí i uší pro psa i kočku. Ochraňte své mazlíčky.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Nemoci kůže u psů, koček a zvířat - svědění kůže, dermatitida a alergie
Nemoci kůže u psů a koček má různé příčiny. Obraťte se na veterinární kliniku v Ostravě MVDr. Nytry, kde si s kožní nemocí zvířat poradí. Svědění, dermatitida a alergie - naši odborníci vám pomůžou.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Spolehlivé a rychlé antigenní testy na COVID – výtěrové, ze slin, testy na protilátky
Spolehlivé antigenní testy na COVID, které představují nejjednodušší způsob prevence šíření onemocnění COVID-19, prodává firma ZENCO Corp, a.s. Společnost dodává také testy na protilátky.
Ošetření píchnutí hmyzem – tekutý pudr, velkoobchod s léčivy, výroba
Ošetření píchnutí hmyzem díky tekutému pudru, který vyrábí společnost GALENICKÁ LABORATOŘ OSTRAVA specializující se na velkoobchod s léčivy, je nyní snadné a rychlé.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Půjčovna a pronájem polohovacích elektrických postelí a pečovatelských lůžek
Polohovací elektrické postele a pečovatelská lůžka si můžete zapůjčit od ostravské firmy CHIRANEX s.r.o., specializující se na pronájem kompenzačních pomůcek a zdravotnické techniky pro domácí péči.
CHIRANEX s.r.o.
Výroba masti, kosmetické přípravky, krémy, roztoky, potravinové doplňky - volné výrobní kapacity
Výrobou mastí, kosmetických přípravků, krémů, roztoků i potravinových doplňků se zabývá společnost Galenická Laboratoř Ostrava s volnými výrobními kapacitami.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Kompenzační pomůcky – klozetové křeslo, nástavec na WC, sedačky do vany, madla
Kompenzační pomůcky - madla do koupelen a WC, sedačky do vany i do sprchového koutu, klozetové křeslo, nástavec na WC, navlékače ponožek a další, poskytuje firma REALITDATA na prodejně v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Chodítka a berle francouzské či podpažní, vycházkové hole – kompenzační pomůcky
Pomůcky pomáhající zmírnit handicap či postižení osoby – kompenzační pomůcky – chodítka, berle francouzské i podpažní, vycházkové hole – naleznete na prodejně firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Chladivá mast Glo s parafínem - bolest kloubů a svalů, eshop
Chladivá masážní mast i mazání Glo s parafínem, Vám rychle a účinně pomohou od bolesti kloubů a svalů, najdete na eshopu společnosti Galenická laboratoř Ostrava.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Pratelné spodní prádlo pro ženy a muže - diskrétní pomoc při inkontinenci
Diskrétní pomoc při inkontinenci Vám zajistí spolehlivé absorpční inkontinenční pomůcky - pratelné spodní prádlo pro ženy a muže. Velký výběr najdete na eshopu ABENA.
ABENA
Inovovaný přístroj na měření cukru v krvi Glukometr GlucoLab - speciální nabídka
Zdravotnické potřeby REALITDATA sídlící v Ostravě pro Vás připravily speciální nabídku - inovovaný přístroj na měření cukru v krvi glukometr GlucoLab s 25 kusy testovacích proužků v sadě navíc.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Veterinární klinika, ambulance, veterinář - komplexní veterinární péče
Komplexní veterinární péči na vysoké odborné úrovni poskytujeme na veterinární klinice MVDr. Jana Nytry v Ostravě. Na naší ambulanci se o vaše mazlíčky postarají zkušení veterináři.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost v Ostravě a Polance nad Odrou, preventivní a léčebná péče
Praktická lékařka MUDr. Sylva Klegová poskytuje preventivní a léčebnou péči pro děti a dorost v Ostravě a Polance nad Odrou.
Diabetologie, praktické lékařství pro dospělé, kardiologie, interní lékařství
Společnost DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje dvě ordinace ve kterých se specializuje na diabetologii, praktické lékařství, kardiologii a interní lékařství.
Zdravotní sportovní podkolenky Royal Bay THERAPY pro sportovce od českého výrobce
Pro sportovce, které trápí křečové žíly, ale i jako prevence cestovní trombózy, dodává firma REALITDATA zdravotní sportovní kompresní podkolenky Royal Bay THERAPY od českého výrobce.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Bílkovinná směs NO - komplex aminokyselin dodávající molekulu oxidu dusnatého NO do organismu
Galenická laboratoř Ostrava se zabývá výrobou a prodejem bílkovinné směsi NO, což je komplex aminokyselin, které ve zvýšené míře dodávají organismu molekulu oxidu dusnatého (NO), který uvolňuje cévy.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Pronájem polohovacích postelí a pečovatelských lůžek i s antidekubitní matrací
Pronájem polohovacích postelí, pečovatelských lůžek i antidekubitní matrace vydezinfikované ozonem zajistí společnost CHIRANEX s.r.o. se sídlem v Ostravě. Matrace lze pronajmout i samostatně.
CHIRANEX s.r.o.
Dámské i pánské pohodlné podpůrné podkolenky působí jako prevence proti otokům i bolesti
Pohodlné podpůrné podkolenky RELAX 280 DEN jsou ideální prevencí proti otokům a bolesti nohou při dlouhodobém sezení, stání i cestování. Zakoupíte u firmy REALITDATA v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby