Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Rehabilitační pomůcky, Třeboň
Nabízíme rehabilitační lehátka, trakční a naklápěcí stoly, vyšetřovací stoly, gynekologická křesla, masérské a masážní stoly, odběrová křesla, skládací masážní lehátka, pomůcky pro fyzioterapii, gymnastické míče.
Prodej rehabilitačních lehátek Jordan, Třeboň.
Lehátka JORDAN dle zaměření: -rehabilitace -Vojtova metoda -trakce -vertikalizační stoly -osteopatie -gynekologie -transport -hospital -transfuze -wellness. Více na našich www stránkách.
Invalidní vozíky pro děti.
Firma NOVOmedical nabízí repasované a nové invalidní pomůcky a vozíky pro děti. V naší nabídce najdete i kompletní dětský program německé značky Meyra. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis.
Antidekubitní prostředky.
Firma NOVOmedical nabízí polohovací, ochranné a antidekubitní prostředky. Mezi naše rehabilitační prostředky patří: -Lokomoční prostředky -Zvedací zařízení -Toaletní pomůcky -Sebeobslužné prostředky -Polohovací prostředky -Ochranné prostředky -Antidekubitní prostředky -Bandáže -Ortézy.
Prodej invalidních vozíků.
Firma NOVOmedical obchodní partner společnosti Meyra, nabízí prodej invalidních vozíku na míru. Nabízíme velkou škálu tipů a urovní nakonfigurování vozíku přímo na míru klienta. Zaměrění vozíčku děláme vždy zdarma přímo v klientském centru nebo přímo doma u zákazníka. Tyto vozíky je možno zakoupit na poukaz od zdravotních pojišťoven.
Servis invalidních vozíků.
Firma NOVOmedical zajišťuje servis všech modelů invalidních vozíků , elektrických skůtrů a všech výrobků značky Meyra. Servis provádíme v Našem servisním centru, nebo přímo u zákazníka. V případě nutnosti můžeme zapůjčit náhradní vozík. Platby oprav: -hotově -na fakturu ( u stálých zákazníků) -na poukaz zdravotních pojišťoven.
Repasované invalidní vozíky.
Firma NOVOmedical se zabývá prodejem repasovaných i nových vozíků a rehabilitačních prostředků, které umožňují nebo usnadňují život osobám s pohybovým handicapem Současné výkonné elektrické vozíky jsou vybaveny novým systémem řízení MEYRA-CAN, který umožňuje optimální využití výkonu motoru a je vybavený mnoha účelnými funkcemi. Špičku dnešních ...
Lázně, léčebna nemoci pohybového aparátu,  Třeboň.
Lázně Aurora léčí nemoci pohybového aparátu. Přírodním léčivým zdrojem je slatina. Do Třeboně ale nejezdí lidé pouze rehabilitovat. Chtějí relaxovat a načerpat nové síly. Pro ně mají lázně připravenou nabídku wellness pobytů pro dámy, pro pány i pro páry. Dále lázně nabízejí aquapark Aquavia se slanou vodou a vodními atrakcemi, na své si přijdou i ...
Lázeňské relaxační pobyty se slevou 20% ,  Třeboň.
!!!AKCE!!! Lázně Aurora pro Vás připravily jedinečnou lednovou nabídku. Na všechny týdenní relaxační pobyty (Relax 7, Wellness, Siesta, Lázeňský koktejl, Viva Exklusiv nebo Romance) realizované v termínu do 31. ledna 2013 Vám poskytneme slevu ve výši 20 %! Přijeďte si do Třeboně odpočinout! Těšíme se na Vás.
Manipulační stoly,rehabilitační pomůcky se slevou.
Manipulační stoly, rehabilitační pomůcky. Zdravotnický veletrh v Brně Medical Fair se letos nekoná, přesto Vám nabízíme 10% veletržní slevu na zboží objednané do 30.11. 2012. Při objednávce uveďte do poznámky: 10% veletržní sleva a my Vám snížíme celkovou cenu o tuto slevu.
Zlevněné manipulační stoly Třeboň.
Nabízíme Vám k okamžité koupi níže uvedené manipulační stoly. Jedná se o bývalé výstavní exponáty nebo o neodebrané zboží. Všechny stoly jsou zcela novými, nepoužitými výrobky.
Akční nabídka masážních lehátek Třeboň.
Nabízíme Vám jedno z našich nejoblíbenějších lehátek: lehátko F2 + stolička + půlválec za výhodnou jarní cenu.Nabídka obsahuje JORDAN F2e s kolečky, pevnou stoličku v barvě lehátka,půlválcovou podložku 9 x 60 cm v barvě lehátka. Cena 24.900.-Kč je uvedena bez DPH 14%. více info na našich www stránkách
Veterinární ordinace, ambulance, veterinární pohotovost Opava
Veterinární klinika Pet centrum: - veterinární pohotovost - vakcinace - endoskopické vyšetření - ultrazvukové vyšetření - rentgen - kardiologické vyšetření - preventivní prohlídky - čipování - tetování - prodej krmivo pro psy, kočky - chovatelské potřeby.
UV sterilizace - germicidní lampy
Široký sortiment germicidních lamp pro UV sterilizaci a hubení mikroorganismů, bakterií, plísní a pod. pro všeobecné použití v provední otevřeném i uzavřeném. Rozumné ceny, česká výroba.
Oční optika České Budějovice.
Oční optika. Prodej brýlí ( David Swarovski, Tag Heuer, Jaguar a jiné luxusní značky). Změříme Vám zrak, objednávky na tel. 386354737 Aplikujeme kontaktní čočky, provádíme preventivní kontroly za asistence očního lékaře, objednávky 605475862; 387318573
Lékárna Tábor
Výdej léků na lékařský předpis. Nabízíme široký výběr volně prodejných léčiv, dětské výživy, dentálních přípravků, kosmetiky, zdravotnického materiálu a zdravotní obuvi.
Veterinární klinika, veterina, chirurgické vyšetření, EKG Opava
Veterinární klinika U Rytíře nabízí veterinární služby: - chovatelům psů, koček, hlodavců, exotického ptactva, holubů, plazů a koní - preventivní prohlídky - klinické vyšetření - chirurgické vyšetření - kardiologické vyšetření - rentgenologické vyšetření - ultrazvukové vyšetření - endoskopické vyšetření, EKG - laser, ORL - gynekologické ...
Léčebná rehabilitace a fyzioterapie České Budějovice
Centrum léčebné rehabilitace a fyzioterapie. Nabízíme fyzioterapii, rehabilitaci, klasickou a reflexní masáž, fyzikální terapii (elektroléčba, ultrazvuk, pulsní magnetické pole, distanční elektroléčba, laser, infračervená sonda, scanner), rázovou vlnu, vodoléčbu, vířivé končetinové koupele, saunu.
Rehabilitační a zdravotnické pomůcky Třeboň
Nabízíme rehabilitační a vyšetřovací lehátka, gynekologická a odběrová křesla, masážní stoly.