Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Rentgen servis Jindřichův Hradec
Pracujete s rentgenem a hledáte odbornou firmu, která nabízí servis a zkoušky těchto přístrojů? Neváhejte se obrátit na Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Pediatrie České Budějovice
Služby dětské pediatrie v Českých Budějovicích nabízí rodičům novorozenců, batolat, předškoláků a dospívajících dětí Junková Jana MUDr. - ambulantní pediatrie.
Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Servis rentgenových přístrojů Jindřichův Hradec
Potřebujete zajistit servis rentgenových přístrojů odbornou osobou? Firma Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce nabízí své služby pro celou ČR.
Prodej a půjčovna zdravotnických potřeb a pomůcek Písek - výběr nových i repasovaných
Široký sortiment zdravotnických potřeb a pomůcek pro usnadnění každodenního života s hendikepem prodává nebo nové či repasované půjčuje společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. z Písku.
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost, Jindřichův Hradec
Pediatrii v Jindřichově Hradci provozuje MUDr. Miroslava Žižková – praktický lékař pro děti a dorost. Zajistíme zdravotní péči Vašemu dítěti od jeho narození do 19 let.
Prodej výrobků z bylin, pěstování bylinek, řezané a kontejnerované byliny
Prodej, pěstování bylinek, řezané byliny, kontejnerované, výrobky z bylin, přírodní zahrada, poradenství v oblasti bylin, masti, tinktury jedině od Bochníčkovi - Jana Bochníčková ze Slavonic.
Čistě přírodní regenerační přípravek proti lupence, vyvinutý speciální technologií z vaječných žloutků
Chronické projevy psoriázy, tedy lupénky, jakými jsou nadměrné a nepříjemné rohovatění, olupování a praskání pokožky, spolehlivě odstraní Jandům kosmetický přípravek ze žloutků slepičích vajec.
Ambulantní pediatrie, dětská a dorostová lékařka, České Budějovice
Zkušená praktická lékařka MUDr. Jana Junková ošetřuje děti a dorost od narození až po dosažení 19-ti let v ambulantní pediatrii v Českých Budějovicích.
Transporty pacientů pod zdravotním dohledem soukromou dopravní zdravotní službou
Soukromá dopravní zdravotní služba Horažďovice a Blatná Zdeněk Herzig zajistí transport pacientů, raněných, rodiček i vozíčkářů v Jihočeském a Plzeňském kraji.
Veterinární ambulance s širokým výběrem služeb pro malá a hospodářská zvířata
Veterina MVDr. Vladimíra Vavřína zajistí Vašim mazlíčkům očkování, prevenci, léčbu, operační zákroky, konzultace a mnohé jiné služby ve třech ordinacích v okrese České Budějovice.
Plastové uzávěry všeho druhu, na které je spoleh - Prachatice
Svět je plný různých lahví, lahviček, kanystrů či nádob, které ke správnému fungování potřebují uzávěry. Nejen v potravinářském či kosmetickém průmyslu bychom se často neobešli bez toho, aby nějaká nádoba pořádně těsnila. Plastové uzávěry jsou v dnešní době zkrátka velmi potřebnou komoditou a jejich kvalitní zpracování je důležité pro předcházení ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Farmaceutické obaly, aplikátory Čkyně
Výrobu a prodej farmaceutických aplikátorů vede firma Aptar Čkyně s. r. o. v Prachaticích. Nabízíme vysoce hygienickou a bezpečnou úschovu, přepravu a dávkování léků pro farmaceutický průmysl. Z našich lahviček si vyberete přesně tu, která dokonale poslouží Vašim potřebám. Vybrat si můžete z řad: Klasik – nízkotlaký sprej vhodný pro kapalné ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Akreditovaná chemická a mikrobiologická laboratoř v Písku, analýzy a zkoušky pro firmy i občany
Akreditovaná chemická a mikrobiologická laboratoř v Písku provádí chemické a mikrobiologické zkoušky a analýzy vzorků potravin, vody, půdy, kalů, odpadů, kosmetiky a zemědělských produktů.
Zdravotnické potřeby Třeboň - prodej rehabilitačních lehátek a stolů pro zdravotnictví
Výrobou a prodejem zdravotnických potřeb se věnuje RESI Třeboň spol. s r.o. V nabídce společnosti naleznete především lehátka určená pro rehabilitaci, zdravotnictví nebo fyzioterapie.
Rehabilitační pomůcky Třeboň - prodej rehabilitačního příslušenství, potřeb a cvičebních pomůcek
Společnost RESI Třeboň spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem rehabilitačních pomůcek, potřeb, příslušenství a cvičebních pomůcek. Také nabízíme doplňkový nábytek.
Lehátka Třeboň - prodej zdravotnických lehátek, kosmetických lehátek, masážních lehátek
Společnost RESI Třeboň spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem lehátek pro zdravotnictví, kosmetiku, masáže, rehabilitace a další. Lehátka jsou určena pro fyzioterapeuty, lékaře i nemocnice.
Antidekubitní program pro prevenci a léčbu proleženin
Pasivní a aktivní antidekubitní matrace i další produkty účinné při prevenci a léčbě proleženin prodává společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. Antidekubitní produkty se využívají k prevenci či léčbě dekubitů neboli proleženin, jejichž vznik hrozí obzvláště u dlouhodobě ležících a sedících pacientů. Buňky zatěžované tkáně u těchto pacientů ...
Invalidní vozíky, invalidní tříkolky Tábor
Pohybovat se svobodně a bez problémů ve městě, ale i kdekoliv jinde, je snem každé osoby se sníženou pohyblivostí či imobilitou. Společnost Novák zdravotní potřeby vám pomáhá být o něco blíž vašemu snu o bezproblémovém pohybu, a to například díky produktům, jako jsou invalidní vozíky nebo invalidní tříkolky. Novák zdravotní potřeby nabízí totiž ...
Prodej a servis invalidních vozíků Tábor
Prodej a servis invalidních vozíků zajišťuje v Táboře David Novák Prodáváme především vozíky značky MEYRA, díky této značce můžeme svým klientům nabídnou především elektrické a mechanické invalidní vozíky nové a repasované. U některých musí hradit celou částku uživatel sám a u některých hradí celou částku zdravotní pojišťovna. Dále u nás ...
Veterinární stůl 1300 VET Tábor
Veterinární stůl tvoří nerezový podstavec a pracovní deska s lištami pro uchycení dalších doplňkových věcí. Na vrchu pracovní desky je položena gumová, odnímatelná a protiskluzová podložka. Technické parametry: - velikost pracovní desky – 130 x 60cm - elektricky nastavitelná výška stolu – 84 – 114cm - maximální možné zatížené – 170kg - ...
Prodej invalidních vozíků Jižní Čechy, Praha.
Nabízíme vám prodej a servis elektrických a mechanických invalidních vozíků zn. Meyra. Zapůjčíme vám invalidní vozíky a další příslušenství . Zajistíme vám baterie do elektrických vozíků – využijte slevu na nové baterie 5%, . Máme veškeré náhradní díly do invalidních vozíků. K dispozici máme vozíky pro dvě osoby. Cokoliv potřebujete vám ...
Laboratoře, rozbory potravin a vody.
Naše firma se od r. 1991 zabývá chemickými a mikrobiologickými zkouškami pro soukromé firmy a občany. Zpracováváme vzorky nejen českých firem ,ale i zahraničních. Máme pravidelné svozné linky vzorků,akční rádius těchto linek je celá Česká republika. MIKROBIOLOGICKÉ ANALÝZY –potraviny -voda – pitná,odpadní , bazénová -zemědělské ...
Invalidní vozíky Jižní Čechy, Praha
Nabízíme prodej a servis invalidních vozíků Meyra po celé ČR Najdete u nás elektrické invalidní vozíky, mechanické vozíky, invalidní tříkolky a invalidní čtyřkolky Zajistíme Vám veškerý servis od náhradních dílů,baterií do elektrických invalidních vozíků. Zapůjčíme i náhradní invalidní vozík.