Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU, terénní služba, doprava nemocných, raněných a rodiček.
Okresní dopravní zdravotnická služba, spol. s r.o.
Plastické a estetické zákroky v Jihočeském kraji
Plastická chirurgie, dermatologické poradenství a zákroky, kardiologické vyšetření, služby a konzultace v oblasti ortopedie - RRC Clinic.
RRC Clinic a.s.
Laboratoř pro bioplyn Písek
Rozbory pro bioplynové stanice, chemické a mikrobiologické analýzy vzorků, testy výtěžnosti plynu a metanu realizuje Laboratoř Písek - Ing. Josefa Němce.
Genetické testy, zjišťování dědičných onemocnění a civilních chorob
Genetické testování dědičných, kardiovaskulárních, nádorových a civilních onemocněních pro lékaře i veřejnost v genetické laboratoři GENLABS s.r.o., České Budějovice.
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba nemocí
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba onemocnění
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve, studie protilátek proti SARS-CoV-2, prodejna zdravotnických potřeb, ambulance, lůžková část.
Mikrobiologická analýza vzorků Písek
Hledáte chemickou mikrobiologickou laboratoř v Písku? Potřebujete provést chemické analýzy vzorků potravin či pitné vody? Chemická a mikrobiologická laboratoř, Ing. Josefa Němce tyto služby provádí.
Laboratorní vyšetření pro pacienty, ambulantní zdravotnická zařízení i veterinární medicínu.
Potřebujete provést odběr krve, jste z Tábora nebo jeho okolí a nevíte jakou laboratoř zvolit? Společnost Klinické laboratoře Tábor, a.s provozuje několik laboratoří v regionu Tábor.
Laboratoř, chemické a mikrobiologické analýzy potravin, vody a půdy, Písek
Chemické a mikrobiologické rozbory a analýzy potravin, vody, půdy či kosmetiky Vám zajistí akreditovaná laboratoř Ing. Josefa Němce sídlící v městě Písek.
Chemická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků
Chemická a mikrobiologická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků pro soukromé firmy i občany.
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.
Zubní ordinace, kvalitní léčebná a estetická stomatologie pro děti i dospělé, Strakonice
Profesionální stomatologickou péči poskytuje MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ ze Strakonic. Provádíme estetickou a záchovnou stomatologii včetně zhotovení protetických výrobků.
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Praktický lékař pro děti a dorost s ordinací v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti od narození do 19 let, poradna pro novorozence, kojence a batolata, prevence a léčba pacientů v pediatrické ordinaci MUDr. Miroslavi Žižkové v Jindřichově Hradci.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Dětský lékař, ordinace v Jindřichově Hradci
Pediatrická ordinace v Jindřichově Hradci - MUDr. Miroslava Žižková zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči pro děti od narození do 19 let.
Měření zraku optometristou, výběr vhodných brýlí pro děti i dospělé
S výběrem těch správných brýlí i kontaktních čoček Vám ochotně pomůže Oční optika Koubová Regina, Písek. Svěřte své oči do rukou zkušených odborníků.
Ordinace praktické lékařky České Budějovice, léčebná a preventivní péče pro dospělé
Kvalitní zdravotní péči, individuální přístup a moderní léčebné metody Vám poskytne zkušená lékařka MUDr. Marie Heřmanová s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích.
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro dorost České Budějovice
Vyšetření při nemoci, očkování, odběry krve i vystavení potvrzení pro sport nabízí ordinace praktické lékařky pro dorost do dovršení věku 19 let, MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti České Budějovice
Novorozence i dorost po věkovou hranici 19 let ošetří ve své ambulantní pediatrické ordinaci praktická lékařka pro děti MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti a dorost Jindřichův Hradec
Preventivní prohlídky, očkování, ošetření při nemoci a poradnu pro novorozence zajistí V Jindřichové Hradci praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Miroslava Žižková.
Ambulantní pediatrie České Budějovice
Ordinace ambulantní pediatrie praktické lékařky MUDr. Jany Junkové v Českých Budějovicích se postará o preventivní vyšetření zdravých dětí a dorostu stejně jako o péči o nemocné pacienty.