Primární péči o pacienty zajišťují ordinace praktických lékařů. V případě zdravotních problémů vám praktický lékař zajistí léčbu akutních a chronických onemocnění, preventivní péči, poradenství, očkování, stanovení základních diagnóz, odesílání k odborným specialistům. Jedná se o praktické lékařství pro dospělé, děti a dorost a pohotovostní službu.

Pediatrie, ordinace praktické lékařky pro děti a dorost Konice, okres Prostějov
Pediatrie, nastřelení náušnic, léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka MUDr. Anna Látalová, která ordinuje v obci Konice v okres Prostějov.
BAMEDILA s.r.o.
Dětská pediatrie Ostrava, stanovení CRP a ATB, povinné i nepovinné očkování, prevence a léčba
Pediatrie Komínková s.r.o. z Ostravy poskytuje dětským pacientům komplexní diagnostickou, preventivní a léčebnou péči, diagnostiku pomocí CRP, aplikace náušnic kojencům zdarma.
Pediatrická ordinace Hronov – MUDr. Jana Brandová – nedaleko města Náchod
Zdravotní služby pro děti a mládež, praktická lékařka pro děti, pediatrická ordinace a zdravotní služby pro vaše miminka, větší děti a dorost.
MUDr. Hana Brandová, s.r.o. pediatrie
Pediatrická ordinace, dětský lékař Přibyslav
Zdravotní služby v praktické ordinaci pro děti, preventivní prohlídky pro děti a mládež, ošetření akutních případů, aplikace očkovacích dávek.
Bech.Přib s.r.o. MUDr. Jaroslava Pavlasová
Ordinace pro děti – praktický dětský lékař Starý Plzenec
Praktická zdravotní ordinace pro dětské klienty, zdravotní péče pro děti Starý Plzenec, preventivní prohlídky a léčba pro děti, poradenství a konzultace pro rodiče – v ST. PLZ., s.r.o. Hany Václavové.
Dětská ordinace - ST.PLZ., s.r.o. MUDr. Hana Václavová
Péče praktického lékaře pro děti a dorost  Rakovník  -  pediatrie s láskou
Paní doktorka MUDr.Helena Šretterová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost s láskou a to vždy profesionálně a s maximální snahou o co nejoptimálnější řešení všech zdravotních obtíží.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Praktický a závodní lékař s Českém Těšíně
Ordinace všeobecného praktického lékaře pro dospělé v Českém Těšíně. Preventivní péče, závodní péče i specializovaná vyšetření. Očkujeme proti chřipce i covid 19.
MUDr. Tomáš Henner
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost
O zdraví vašich dětí se v okolí Konic postarají v pediatrické ordinaci MUDr. Anny Látalové BEMEDILA s.r.o. Poskytujeme lékařskou péči pro děti a dorost do 18 let.
BAMEDILA s.r.o.
Praktická lékařka pro dospělé v centru Olomouce
Prevence, diagnostika a léčba onemocnění, zavodní lékařství, odběry biologického materiálu a aplikace očkovací látky zajišťuje doktorka MUDr. Zuzana Čupalková, Olomouc.
MUDr. Zuzana Čupalková BUONA SALUTE, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře v okrese Karviná
Profesionální služby praktického lékaře pro dospělé v Moravskoslezském kraji, preventivní prohlídky, očkování a různá vyšetření, vystavování lékařského potvrzení, konzultace.
Komplexní zdravotní péče o děti od narození do 19 let
Praktický lékař pro děti a dorost. Ambulance po celé České republice. Zdravotní služby na špičkové úrovni, vše hrazeno ze zdravotního pojištění, dárek při registraci i rozšířená pracovní doba.
MALÉ ZDRAVÍ a.s. praktičtí lékaři pro děti a dorost
Zdravotní praktická ordinace Šumperk
Zdravotní praktická péče, obvodní lékařka pro dospělé ve městě Šumperk, preventivní prohlídky, akutní vyšetření, odběry krve a aplikace očkovacích dávek.
MUDr. Lenka Kopecká praktická lékařka pro dospělé
Moderní praktická ordinace Liberec
Profesionální služby praktické lékařky, praktická ordinace pro dospělé, preventivní prohlídky, očkování, odběry krve, vystavení zdravotního potvrzení a další služby obvodního lékaře.
Praktický lékař pro dospělé ve Frýdku – Místku
Komplexní lékařské služby praktického lékaře pro dospělé ve Frýdku – Místku. Pečlivá diagnostika a léčba, závodní preventivní péče a vstřícný přístup. Návštěvní služba přímo u pacientů.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé České Budějovice, preventivní prohlídky, očkování, EKG
Ordinace praktického lékaře pro dospělé České Budějovice, preventivní prohlídky, nadstandardní očkování, EKG, INR, závodní péče, měření tlaku, homeopatie.
Poskytovatel praktického lékařství pro dospělé v okrese Klatovy
Praktický lékař pro dospělé ve městě Sušice, nabídka preventivních prohlídek, odběrů krve, lékařské konzultace, aplikace vakcín, vystavené lékařských potvrzení – ordinace MUDr. Olga Nikodemová.
Ordinace dětského lékaře Uherské Hradiště, léčebná a preventivní péče, homeopatie, stanovení CRP
Ordinace dětského lékaře Uherské Hradiště, léčebná a preventivní péče, homeopatie, stanovení CRP, biochemické a mikroskopické vyšetření moče, laktační a nutriční poradenství, otoskopie.
Ordinace Honovi, s.r.o. Praktický lékař pro děti a dorost
Prevence a léčba dospělých pacientů v okrese Klatovy
Preventivní péče je základ pro Vaše zdraví. Dbejte o něj a navštěvujte pravidelně praktického lékaře. Ve městě Sušice ordinuje MUDr. Olga Nikodemová, která zajišťuje prevenci a léčbu dospělých.
Závodní lékařství Brno, praktický lékař pro dospělé
Prevence, diagnostika a léčba akutních i chronických onemocnění, ošetření zranění a doporučení k odborným vyšetření zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Libuše Gottwaldová.
Praktický lékař pro dospělé Dukovany, prohlídky, vyšetření glykemie, INR a CRP, EKG vyšetření
Praktický lékař pro dospělé Dukovany, prohlídky, vyšetření glykemie, INR a CRP, EKG vyšetření, OK test Hemocult, povinná i nadstandardní očkování, preventivní a léčebná péče.
Praktický lékař pro dospělé Rakvice, preventivní, léčebná a diagnostická péče, možnost parkování
V naší ordinaci praktického lékaře pro dospělé poskytujeme preventivní, léčebnou a diagnostickou péči, navštivte ordinaci v Rakvicích okres Břeclav.
Paracelsus, s.r.o. – číslo jedna ve zdravotní péči na Mostecku a Litvínovsku
Poliklinika Paracelsus zajišťuje základní a preventivní lékařské služby zejména pro oblast Mostecka a Litvínovska. Ambulance praktických lékařů, rehabilitace či zubní.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Kdyně, návštěva On-Line bez fronty, prevence a léčebná péče
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Kdyně, návštěva On-Line bez fronty, komplexní diagnostická, preventivní a léčebná péče pro populaci ve věku od 16 let.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Žďár nad Sázavou, dětská kardiologie, prevence
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Žďár nad Sázavou, dětská kardiologie, preventivní prohlídky, očkování, léčebná péče pro děti a dorost.
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, elektronický recept
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, očkování, posudky, odběry biologického materiálu, elektronický recept.
MUDr. Vladimír Badal praktický lékař pro dospělé