Primární péči o pacienty zajišťují ordinace praktických lékařů. V případě zdravotních problémů vám praktický lékař zajistí léčbu akutních a chronických onemocnění, preventivní péči, poradenství, očkování, stanovení základních diagnóz, odesílání k odborným specialistům. Jedná se o praktické lékařství pro dospělé, děti a dorost a pohotovostní službu.

Praktická lékařka Liberec, preventivní, diagnostická a léčebná péče
Praktická lékařka pro dospělé v Liberci MUDr. Marta Kleprlíková realizuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, odběry, očkování, předoperační vyšetření.
Pediatrie Kopřivnice, moderní ordinace dětské lékařky s preventivní a léčebnou péčí
Profesionální lékařskou péči ve městě Kopřivnice Vám poskytne zkušená dětská lékařka MUDr. Marta Horáčková s.r.o. Prevence, léčba a citlivý přístup i k těm nejmenším pacientům.
Ordinace praktické lékařky České Budějovice, léčebná a preventivní péče pro dospělé
Kvalitní zdravotní péči, individuální přístup a moderní léčebné metody Vám poskytne zkušená lékařka MUDr. Marie Heřmanová s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích.
Praktický lékař pro dospělé Praha 2 – ordinace MUDr. Helena Enžlová
Hledáte lékařskou péči pro dospělé s ordinací na Praze 2? Pak se neváhejte obrátit na ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Heleny Enžlové.
Praktická lékařka pro dorost České Budějovice
Vyšetření při nemoci, očkování, odběry krve i vystavení potvrzení pro sport nabízí ordinace praktické lékařky pro dorost do dovršení věku 19 let, MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti České Budějovice
Novorozence i dorost po věkovou hranici 19 let ošetří ve své ambulantní pediatrické ordinaci praktická lékařka pro děti MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti a dorost Jindřichův Hradec
Preventivní prohlídky, očkování, ošetření při nemoci a poradnu pro novorozence zajistí V Jindřichové Hradci praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Miroslava Žižková.
Ambulantní pediatrie České Budějovice
Ordinace ambulantní pediatrie praktické lékařky MUDr. Jany Junkové v Českých Budějovicích se postará o preventivní vyšetření zdravých dětí a dorostu stejně jako o péči o nemocné pacienty.
Ordinace praktického lékaře v Mořkově, kvalitní zdravotní péče s citlivým přístupem k pacientům
Důvěryhodného praktického lékaře naleznete v Mořkově v okresu Nový Jičín. Ordinace Mich Med s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči v rukou našeho ochotného lékařského týmu.
Praktický lékař v Novém Jičíně s vysoce moderním technologickým vybavením a příjemnou ordinací
Lékařskou péči v Novém Jičíně Vám zajistí praktický lékař z ordinace Mich Med s.r.o. Čeká na Vás příjemný zdravotnický personál a ordinace s mnoha moderními přístroji.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Nový Jičín, léčebná a preventivní péče
Vysoce kvalitní lékařskou péči Vám poskytnou zkušení lékaři z ordinace Mich Med s.r.o. v Novém Jičíně. Zajistíme Vám nadstandardní lékařskou péči a tým profesionálních lékařů a sester.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost, pediatrie Ústí nad Labem
Preventivní, diagnostickou a léčebnou zdravotnickou péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka, pediatr MUDr. Júlia Preclíková v Ústí nad Labem – Střekov.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé v Prostějově, diagnostická a léčebná péče, prevence
Svěřte své zdraví do rukou odborníka sídlícího v Prostějově. Praktická lékařka MUDr. Ilona Korandová s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči obohacenou o osobní a citlivý přístup.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé v Karviné, prevence, léčba
Zdravotnictví, preventivní a léčebná péče, ošetření, vyšetření, odběry, očkování, EKG, CRP realizuje MUDr. Ľubomír Pacanovský v ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Karviné.
Praktická lékařka Třinec, léčebná a preventivní péče, závodní lékař
Ordinace praktické lékařky pro dospělé MUDr. Radany Šoltésové s.r.o. v Třinci, léčebná a preventivní péče, závodní lékař, odběry, očkování, rehabilitace, akupunktura, vyšetření cév.
Odborná preventivní péče a poradna pro kojence Rakovník – očkování, krevní testy, CRP
Čekáte miminko? Odbornou preventivní péči a odpovědi na otázky ohledně péče o dítě Vám poskytne v Rakovníku v poradně pro kojence MUDr. Helena Šretterová, praktická lékařka pro děti a dorost.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Praktický lékař pro dospělé, preventivní a léčebná péče, Petřvald
Preventivní a léčebnou péči, diagnostiku, ošetření zranění, léčbu onemocnění v oboru všeobecného lékařství zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Kremerová, Petřvald.
Praktický lékař Poděbrady - komplexní služby v oboru všeobecného praktického lékařství
Praktický lékař Poděbrady - ke každému pacientovi přistupujeme individuálně a snažíme se najít to nejvhodnější řešení.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, lékařská péče, Praha 10
Obvodní lékař, preventivní, diagnostická a léčebná péče, léčba nemocí, doporučení k odborným lékařům, zdravotní péče v ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Lubomíry Ščukové v Praze 10.
Olga Nikodemová, praktický lékař Sušice
Máte již svého praktického lékaře? Pocházíte ze Sušice a okolí? Využijte služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé, která nabízí profesionální lékařskou péči a vřelý přístup.
Ordinace praktické lékařky Frýdek-Místek, příjem nových pacientů
Praktická lékařka pro dospělé, diagnostika, léčba, prevence onemocnění, závodní péče, vyšetření krve, moči, stolice v moderní ordinace MUDr. Marie Stivarové, Frýdek-Místek.
Obvodní lékař pro děti a dospělé v Litomyšli, vystavení potvrzení o zdravotní způsobilosti
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která poskytuje kompletní zdravotní prohlídky dětem i dospělým. Vystavujeme rovněž potvrzení o zdravotní způsobilosti.
Ordinace pro děti a dorost, preventivní lékařská péče, nadstandardní očkování, homeopatie, akupunktura
Kvalitní lékařskou péči pro děti a dospělé Vám poskytne MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila z Litomyšle. Klademe důraz na prevenci a aplikaci moderních diagnostických metod.
Praktický lékař pro děti a dorost, specializace na léčbu edémů, Litomyšl
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která se specializuje na léčbu dětí a dospělých. Ke svým pacientům přistupujeme vždy individuálně a s maximální pečlivostí.
Pediatrie České Budějovice
Služby dětské pediatrie v Českých Budějovicích nabízí rodičům novorozenců, batolat, předškoláků a dospívajících dětí Junková Jana MUDr. - ambulantní pediatrie.