Primární péči o pacienty zajišťují ordinace praktických lékařů. V případě zdravotních problémů vám praktický lékař zajistí léčbu akutních a chronických onemocnění, preventivní péči, poradenství, očkování, stanovení základních diagnóz, odesílání k odborným specialistům. Jedná se o praktické lékařství pro dospělé, děti a dorost a pohotovostní službu.

Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Kopřivnici, léčba, prevence
Praktická lékařka pro děti a dorost v Kopřivnici, diagnostika, léčba, odhalení příčin nemocí, prevence, nastřelení náušnic zajišťuje ordinace MUDr. Marta Horáčková s.r.o.
Praktický lékař Domažlice
Hledáte lékaře a jste z Domažlic? Pak můžete využít služby praktické lékařky pro dospělé - MUDr. Radmily Pflugové, která nabízí profesionální lékařskou péči a osobní přístup ke každému pacientovi.
Praktický lékař pro dospělé, MUDr. Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy
Preventivní a léčebnou péči, očkování, odběry krve, CRP, EKG, vyšetření a potvrzení do zaměstnání provádí praktický lékař pro dospělé MUDr. Hana Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy.
Zkušená praktická lékařka pro děti a dorost, moderní ordinace s poradnou pro kojence, Kladno
MUDr. Světluše Najmanová, zkušená praktická lékařka pro děti a dorost s dlouholetou praxí. Svým pacientům poskytujeme diagnostickou a léčebnou péči s důrazem na prevenci. Sídlíme ve městě Kladno.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, komplexní zdravotní péče, Praha 2
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, MUDr. Helena Enžlová, komplexní zdravotní péče, preventivné a léčební péče, odběry biologického materiálu a aplikace očkování, Praha 2.
Praktický lékař pro dospělé Sušice
Myslíte na své zdraví a prevenci onemocnění? Pokud bydlíte v Sušici a okolí, neváhejte využít služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé.
Dětská lékařka, praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Šestajovice
Dětská praktická lékařka MUDr. Hana Kučerová má v okrese Praha - východ otevřenou pediatrickou ordinaci a poradnu pro děti a dorost do 19 let, kde poskytuje komplexní zdravotní služby.
Lékařská péče pro děti a dorost, pediatr MUDr. Preclíková, Ústí nad Labem
MUDr. Júlia Preclíková zajišťuje léčebnou, diagnostickou a preventivní lékařskou péči pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Provozuje pediatrickou ordinaci a poradnu pro novorozence.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Josefův Důl, Tanvald
V ordinaci praktického lékaře MUDr. Karla Stuchlíka v obci Josefův Důl a Tanvald, je poskytována komplexní preventivní, léčebná, dispenzační a závodní zdravotní péče pro dospělé a pacienty od 14 let.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost, Jindřichův Hradec
Pediatrii v Jindřichově Hradci provozuje MUDr. Miroslava Žižková – praktický lékař pro děti a dorost. Zajistíme zdravotní péči Vašemu dítěti od jeho narození do 19 let.
Praktický lékař pro dospělé, všeobecná zdravotní péče, Sušice
V ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Olgy Nikodemové, která se nachází v Sušicích, Vám bude poskytnuta léčebná a preventivní péče, očkování, odběry.
Preventivní prohlídky dětí, preventivní péče o dítě, Praha 4
V péči o dítě hrají zásadní roli preventivní prohlídky v ambulancích praktických lékařů pro děti a dorost. Komplexní péči poskytuje ve své ordinaci i MUDr. Alexandra Vidnerová.
Odborná poradna, poradenství v péči o dítě, pediatrie Praha 4
Hledáte komplexní lékařskou péči a poradnu pro svého potomka? Obraťte se na pediatrickou ordinaci MUDr. Alexandry Vidnerové – poradíme Vám s péči o Vaše dítě s ohledem na jeho věk.
Očkování – povinná i nepovinná, dětský lékař, pediatr, Praha 4
Chcete své dítě chránit proti nemocem? Pak nezapomínejte na pravidelné očkování. Povinná očkování i očkování na vyžádání aplikujeme v ordinaci MUDr. Vidnerové na Praze 4.
Všeobecný praktický lékař pro dospělé, ordinace, Praha – Řepy
Profesionální zdravotní péči v oboru všeobecné praktické lékařství poskytuje MUDr. Olga Bajzová s.r.o. ve své ordinaci na Poliklinice Řepy v Praze 6 – Řepy, ulice Žufanova.
Všeobecný praktický lékař pro dospělé, ambulance, ordinace, Praha
Komplexní péči v oboru všeobecného praktického lékařství pro dospělé poskytuje MUDr. Hana Bílková – H.B. s.r.o., praktická lékařka pro dospělé, ve své ordinaci v Praze na Chodově.
Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie, ordinace v Rakovníku
Hledáte pro Vaše dítě zkušeného pediatra, praktického lékaře pro děti a mládež v Rakovníku a okolí? Obraťte se na pediatrickou ordinaci MUDr. Heleny Šretterové.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Praktický lékař pro dospělé, komplexní zdravotnická péče, Brno
Praktická lékařka pro dospělé, MUDr. Alena Krásová s ordinací v Brně, Vám poskytne komplexní zdravotnickou péči, očkování, preventivní prohlídky.
Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie MUDr. Horáčková
MUDR. Marta Horáčková s ordinací v Kopřivnici poskytuje léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost do 19 let. Jsem zkušený pediatr s laskavým a pečlivým přístupem k dětem.
Ambulantní pediatrie, dětská a dorostová lékařka, České Budějovice
Zkušená praktická lékařka MUDr. Jana Junková ošetřuje děti a dorost od narození až po dosažení 19-ti let v ambulantní pediatrii v Českých Budějovicích.
JUNIOR program pro děti - Nemocnice Na Homolce Praha - specializovaná péče pro děti do 19-ti let věku
Zdraví vlastních dětí je pro každého rodiče jistě prioritou číslo jedna. Dopřejte jim proto nadstandardní zdravotní péči, kterou jim s radostí poskytne naše centrum Homolka Premium Care a.s.
Lékařské preventivní a profesní prohlídky Litvínov
Společnost Paracelsus s.r.o. nabízí lékařské a profesní prohlídky. Jsme nestátní zdravotnické zařízení od roku 1996. Naleznete nás v areálu Chemopetrol. Zajišťujeme zdravotní péči pro firmy a občany. Nabízíme služby: - ambulantní zdravotní péči - závodní preventivní péči - speciální služby. Provádíme také doplňková vyšetření u rizikových ...