Primární péči o pacienty zajišťují ordinace praktických lékařů. V případě zdravotních problémů vám praktický lékař zajistí léčbu akutních a chronických onemocnění, preventivní péči, poradenství, očkování, stanovení základních diagnóz, odesílání k odborným specialistům. Jedná se o praktické lékařství pro dospělé, děti a dorost a pohotovostní službu.

Praktický i závodní lékař, preventivní a léčebná péče pro dospělé
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jana Pátková ordinuje na adrese Pražská 1192 v Pelhřimově každý všední den. Poskytuje i závodní preventivní péči.
Lékařka pro děti a dorost do 19 let, pediatrie, poradna, Vizovice
Péče o děti a dorost v oboru praktického lékařství, prevence, diagnostika a léčba, očkování, odběry zajišťuje pediatr MUDr. Ilona Klímková s ordinací ve Vizovicích.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Plaňany
Zdravotnická péče pro děti a dorost, pediatrie, poradna pro novorozence a kojence, preventivní prohlídky zajišťuje praktická lékařka MUDr. Kateřina Dvořáková, Plaňany.
Praktická lékařka pro dospělé, zdravotní péče, Jablonec nad Nisou
Ordinace pro Vás s.r.o. praktické lékařky pro dospělé MUDr. Evy Vrchovské v Jablonci nad Nisou nabízí profesionální zdravotní péči, prevence, léčba.
Praktický lékař pro děti a dorost s ordinací v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti od narození do 19 let, poradna pro novorozence, kojence a batolata, prevence a léčba pacientů v pediatrické ordinaci MUDr. Miroslavi Žižkové v Jindřichově Hradci.
Praktická lékařka pro dospělé v Ostrově u Macochy na Blanensku
Kvalitní lékařská péče na Blanensku, závodní lékař, preventivní a léčebnou péči poskytuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Bezděková v Ostrově u Macochy.
Dětský lékař, ordinace v Jindřichově Hradci
Pediatrická ordinace v Jindřichově Hradci - MUDr. Miroslava Žižková zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči pro děti od narození do 19 let.
Praktická lékařka pro dospělé, Praha 4, Budějovická poliklinika, prevence a diagnostika
O Vaše zdraví se postará zkušená lékařka MUDr. VÁCHOVÁ Margita s.r.o. ordinující na Praze 4. Provádíme veškeré lékařské úkony od preventivní až po léčebnou péči a očkování.
Ordinace praktické lékařky, profesionální pediatrie pro děti a dorost, Jablonec nad Nisou
Kvalitní lékařskou péči s citlivým přístupem k menším i větším pacientům zajišťuje MUDr. Hana Mourková s.r.o. praktická lékařka pro děti a dorost z Jablonce nad Nisou.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. dětský lékař
Odborná preventivní a léčebná péče Rakovník, pediatrie
Odborná preventivní, diagnostická a léčebná péče o děti a dorost ve městě Rakovník, profesionální pediatrický přístup k dětem od novorozence po 19 let poskytuje MUDr. Helena Šretterová.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Pediatrická ambulance, lékařka pro děti a dorost Ústí nad Labem, vyšetření a diagnostika
Kvalitní lékařskou péči pro Vaše děti zajišťuje MUDr. Júlia Preclíková - dětská lékařka z Ústí nad Labem – Střekov. Poskytujeme veškeré lékařské úkony včetně očkování a potřebných vyšetření.
Pediatrie, diagnostická a léčebná péče pro děti a dorost Liberec s komplexním vyšetřením
Komplexní lékařskou péči poskytuje MUDr. Lada Dvořáková s.r.o. - dětská lékařka sídlící v Liberci VI-Rochlice. V naší ordinaci zajišťujeme preventivní prohlídky, očkování i poradnu pro kojence.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, léčba a prevence, Liberec
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Zuzana Kofferová - ZJ Praktik s.r.o. v Liberci poskytuje pacientům preventivné prohlídky, léčbu nemocí, očkování, odběry.
Ordinace praktické lékařky Petřvald, lékařská péče, očkování
Ordinace zkušené praktické lékařky MUDr. Jarmily Kremerové ve městě Petřvald, léčebná a preventivní péče, aplikace očkovací látky, odběry, měření krevního tlaku.
Ordinace praktického lékaře, léčba a prevence, nadstandardní očkování, Hlučín na Opavsku
Zkušeného lékaře z oboru všeobecné praktické lékařství naleznete v Hlučíně, kde sídlí MUDr. Daniel Kubina - praktický lékař pro dospělé. Kvalitní lékařská péče zaměřena na prevenci a léčbu nemocí.
Lékařská péče pro dospělé, prevence a léčba pacientů, Praha 5
Preventivní, diagnostickou a léčebnou lékařskou péči, očkování a vyšetření zajišťuje praktický lékař pro dospělé MUDr. Eva Kusáková s.r.o., Praha 5.
Ordinace zkušeného praktického lékaře v Troubsku, kompletní zdravotní péče pro dospělé
Na Vaše zdraví dohlédne zkušená lékařka MUDr. Barbora Mádrová - praktický lékař pro dospělé z Troubska u Brna. Zdravotní péče s důrazem na prevenci, individuální přístup i domácí péči.
Praktický lékař s dlouholetou praxí pro dospělé Poděbrady
MUDr. Pavel Zezula zaměřuje své komplexní služby praktického lékařství zejména dospělým a internímu lékařství. Vyznáváme individuální přístup a nejvhodnější řešení zdravotního problému.
Preventivní, diagnostická a léčebná zdravotní péče pro děti do 19 let
Novorozenecká poradna, zdravotní prohlídky batolat, dětí a dospívajících do 19 let zajišťuje praktická lékařka pro děti a dospělé MUDr. Anna Redrová, okres Opava.
Pracovní lékařství pro riziková pracoviště, závodní preventivní péče, ordinace Teplice
Specialistku na oblast pracovního lékařství naleznete v ordinaci v Teplicích, kde působí MUDr. Ivana Rožníčková. Kvalitní lékařská péče pro závody, firmy a jiná riziková pracoviště.
Poliklinika Paracelsus Litvínov - ambulance, závodní lékařské preventivní péče
Poliklinika Paracelsus nabízí ambulantní zdravotní a lékařskou preventivní péči pro firmy a občany z okresu Most. V rámci našeho zařízení poskytujeme kompletní služby.
Praktická lékařka Frýdek-Místek, léčebná péče, závodní lékař
Praktická a závodní lékařka MUDr. Marie Stivarová z Frýdku-Místku ve své ordinaci realizuje léčebnou, diagnostickou a preventivní péče o pacienty.
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky, Klatovy
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky MUDr. Heleny Jiráskové v Klatovech, zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o pacienty.
Praktický lékař a internista – ordinace Praha
Máte svého praktického lékaře? Pokud svého lékaře teprve hledáte a jste z Prahy, vyhledejte služby MUDr. Evy Kusákové.
Ordinace praktického a závodního lékaře pro dospělé
Pokud hledáte v okolí Ženklavy ordinaci praktického a závodního lékaře pro dospělé, obraťte se na ordinaci MUDr. Naděždy Ostré, kterou naleznete v obci Ženklava.