Vybíráte střední školu nebo učiliště? Díky pestrým možnostem si můžete vybírat školy státní i soukromé, obory s maturitou či s výučním listem, podle formy studia denní i dálkové a dále gymnázia, odborné školy a učiliště, školy průmyslové, zemědělské, zahradnické, zdravotnické, hotelové, pedagogické, umělecké, obchodní i praktické a mnohé další.

Sportovní gymnázium Kladno – všeobecné vzdělání sportovně nadaných studentů
Máte doma sportovně nadané dítě a vybíráte střední školu? Sportovní gymnázium Kladno, Plzeňská 3103, poskytuje všeobecné vzdělání se zaměřením na rozvoj sportovního talentu studentů.
Studium mezinárodních a veřejných vztahů s maturitou
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. nabízí studentům možnost studia zaměřeného na mezinárodní a veřejné vztahy se zakončením maturitní zkouškou.
Jednoletá a dvouletá praktická škola s bezbariérovým přístupem vhodná i pro zdravotně postižené žáky
Plést košíky, šít, pracovat s počítačem i se dřevem se žáci naučí na vzdělávací instituci Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458. Moderně vybavená škola s posilovnou i PC učebnou.
Den otevřených dveří pro čtyřleté maturitní obory Hotelnictví a Cestovní ruch
Na Střední škole hotelnictví a služeb a Vyšší odborné škole v Opava, se koná 28. 11. 2018 Den otevřených dveří. Zajímavé prezentace o studijních maturitních oborech Hotelnictví a Cestovní ruch.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Osmileté a čtyřleté gymnázium Karlovy Vary, kvalitní příprava k vysokoškolskému studiu
Rozsáhlý soubor znalostí, všeobecný rozhled i orientaci v dnešním světě, to vše a mnohem více získají absolventi instituce První české gymnázium v Karlových Varech, příspěvková organizace.
Střední zemědělská škola a VOŠ v Opavě s jezdeckým oddílem
Střední a VOŠ zemědělská škola v Opavě s jezdeckým oddílem, školním statkem, botanickou zahradou, sportovišti, odbornými učebnami, maturitní i učební obory.
4-leté gymnázium s individuálním přístupem
Vybrali jste pro své studium gymnázium, ale požadujete studijní program s možností individuálních plánů? Pak je pro Vás 4-leté Gymnázium BEAN, s.r.o. ve Staňkově správnou volbou.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Střední odborná škola Třeboň
Střední odborná škola Třeboň nabízí studentům možnost vzdělání v široké nabídce tří a čtyřletých učebních oborů uměleckých, oděvních, ekonomických, opravářských i dalšího nástavbového studia.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov je ideální volbou pro absolventy základních škol, kteří chtějí studovat perspektivní obory se zárukou uplatnění v praxi.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Středoškolské vzdělání s maturitou, výučním listem v oboru lesnictví, zahradnictví a včelařství
Kvalitní vzdělání v oboru lesnictví Vám zajistí léty prověřená instituce Střední lesnická škola Žlutice, příspěvková organizace. Připravíme Vás či Vaše děti pro práci lesníků, zahrádkářů i květinářů.
Soukromá střední odborná škola a gymnázium, Staňkov, okres Domažlice
Nevíte si rady kam po základní škole? Nechce se Vám chodit do školy každý den? Jsme soukromá střední odborná škola a gymnázium s denní i dálkovou formou studia.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Obchodní akademie Třeboň
Čtyřleté studium Obchodní akademie Třeboň je ukončené maturitní zkouškou a připravuje své absolventy jak pro další studia, tak pro práci v soukromých firmách i veřejné správě.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
SŠ a VOŠ se zaměřením na zdravotní a sociální práci, praktická výuka v Ústí nad Orlicí
Kvalitní středoškolské vzdělání s důrazem na praxi Vám poskytne Vyšší odborná škola a střední škola zdravotnická a sociální Ústí nad Orlicí. S námi se můžete rozvíjet v tom, co Vás baví a zajímá.
SŠ a VOŠ v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, strojírenství i IT
Střední a vyšší odborné vzdělání v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, grafického designu, strojírenství i IT zakončeno maturitou a posléze titulem DiS. poskytuje SŠ a VOŠ Varnsdorf.
Obchodní akademie Stříbro
Vybíráte si střední školu a láká Vás práce se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu? Pak je pro Vás studium na Obchodní akademii Stříbro tou správnou volbou.
Střední škola automobilní, maturitní obory, zkrácené studium
Střední škola automobilní, Krnov, příspěvková organizace, autotronik, automechanik, mechanizace a služby, maturitní a učební obory, zkrácené studium, ubytování, jídelna.
Pedagogika předškolní a mimoškolní
Láká Vás práce s dětmi a mládeží? Pak Vás jistě zaujme perspektivní studijní obor Pedagogika předškolní a mimoškolní, který nabízí Soukromá střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o. Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Střední odborná škola a učiliště Beroun, studijní obory Cestovní ruch, Kuchař, truhlář
Kvalitní vzdělání s dobrou perspektivou do budoucna Vám poskytne Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun - Hlinky, Okružní 1404. Moderní škola s inovativními učebními metodami.
Kvalitní středoškolské vzdělání ve studijních oborech gymnázia, obchodní akademie i učiliště
Kvalitní středoškolské vzdělání s moderními učebnami a možností vycestovat Vám poskytne Gymnázium, Střední odborná škola ekonomická a Střední odborné učiliště, Kaplice, Pohorská 86.
Nástavbové studium Třeboň – denní či dálkové studium, tříleté učební obory
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí nástavbové studium oboru Podnikání pro tříleté učební obory. Studium je zakončeno maturitou. Denní studium trvá 2 roky, dálkové je na 3 roky.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Studujte perspektivní umělecké obory starožitník, keramik, štukatér, pozlacovač nebo sklenář
Máte šikovné ruce a zájem o umění? Studujte perspektivní obory starožitník, sklenář, pozlacovač nebo štukatér na Střední odborné škole uměleckořemeslné s.r.o. v Praze.
Studium 3letých technických a ošetřovatelských učebních oborů bez maturity
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí 3leté učební obory: Opravář zemědělských strojů; Mechanik opravář motorových vozidel; Malíř skla, Brusič skla; Výrobce bižuterie; Ošetřovatel.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Studium obchodní akademie, cestovního ruchu, modelářství návrhářství oděvů a výtvarné zpracování skla Třeboň
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí studijní obory s maturitou: obchodní akademii, cestovního ruchu, modelářství návrhářství oděvů a výtvarné zpracování skla.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Střední škola Třeboň - tří a čtyřleté obory a nástavbové vzdělání
Nadešel u Vás čas se rozhodnout, kam zamířit po dokončení základní školy? Střední škola Třeboň nabízí široké možnosti dalšího vzdělání, v nabídce má zajímavé tří a čtyřleté obory i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Středoškolské studium v oborech Vinařská a ovocnářská technologie, Okrasné zahradnictví
Kvalitní vzdělání v perspektivních zahradnických oborech Vám poskytne Česká zahradnická akademie Mělník - střední škola a vyšší odborná škola, příspěvková organizace.