Vybíráte střední školu nebo učiliště? Díky pestrým možnostem si můžete vybírat školy státní i soukromé, obory s maturitou či s výučním listem, podle formy studia denní i dálkové a dále gymnázia, odborné školy a učiliště, školy průmyslové, zemědělské, zahradnické, zdravotnické, hotelové, pedagogické, umělecké, obchodní i praktické a mnohé další.

Střední škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální, Ostrava
Střední odborná škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální nabízí maturitní i pomaturitní vzdělávání v ekonomických a sociální oborech v Ostravě.
Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy, studium s maturitou nebo výučním listem
Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy, studium s maturitou nebo výučním listem, dálkové studium Brno, čalouník, klempíř, tesař, uměleckořemeslné zpracování dřeva, kominík.
Studium na střední škole - Obchodní akademie otevírá 4 zaměření středoškolského studia
Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická Zlín otevře ve školním roce 2021/2022 čtyři studijní zaměření pro žáky. Středoškolské studium je ukončené maturitní zkouškou.
Střední odborná škola Olomouc, denní a dálkové studium zakončené maturitou, soukromá škola
Střední odborná škola Olomouc, denní a dálkové studium zakončené maturitou, soukromá škola s moderním vybavením, den otevřených dveří On-line!
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium zakončené výučním listem.
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace
Obchodní akademie Zlín zve na den otevřených dveří - informace o studiu pro uchazeče
Zveme všechny uchazeče na den otevřených dveří na naší škole, Obchodní akademii Tomáše Bati ve Zlíně. Dozvíte se informace o studiu, seznámíte se s našimi učiteli a prohlédnete si prostředí školy.
Poskytovatel středoškolského vzdělání v oblasti stavebnictví
Maturitní vzdělaní se stavebním zaměřením, prezenční a dálkové studium, studium na střední škole v Českých Budějovicích - Střední škola průmyslová stavební.
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, francouzský jazyk
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, výuka francouštiny, němčiny a angličtiny.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška, čeština pro cizince, intenzivní výuka španělského jazyka, studium vybraných předmětů ve španělštině.
Střední umělecká škola s možností studia výtvarných předmětů v Libereckém kraji
Výuka odborných výtvarných předmětů, praxe v galeriích, účast na výstavách, umělecké vzdělání s využitím v reklamě, mediálním světe, světě fotografů a umělců – to je Střední umělecké škole Liberec.
Střední uměleckoprůmyslová škola Železný Brod, výtvarné zpracování skla, produktový design
Střední uměleckoprůmyslová škola Železný Brod, výtvarné zpracování skla, produktový design, kreativita a experimentální tvorba, špičkové sklářské technologie.
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření, počítačové učebny, výuka cizích jazyků, ekonomické vzdělání, služby cestovního ruchu.
Maturitní obory, nástavba či 14 druhů učebních oborů v Berouně
Učební i studijní obory na SOŠ a SOU Beroun – Hlinky. Vyber si správnou střední školu nebo učební obor, který Tě bude bavit. Získej maturitu na naší nástavbě. Možnost ubytování přímo v areálu školy.
Středoškolské vzdělávání v maturitních a učebních oborech
Vzdělávání středoškolského stupně zakončené maturitou či výučním listem. Studium gastronomie, hotelnictví, ekologie a lesnictví ve Bzenci.
Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace
Středoškolské a vyšší odborné vzdělávání v Jihočeském kraji
Střední a vyšší odborné vzdělání technického zaměření, rekvalifikační kurzy a školení Vzdělávacího střediska s moderně vybavenými učebnami v Sezimově Ústí.
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi, moderní školní zázemí, laboratoře, dílny, technika, sportovní kroužky, posilovna.
Střední škola polytechnická Brno, Jílová, příspěvková organizace
Mateřská škola, základní škola, Gymnázium, výuka v českém a anglickém jazyce
Nadstandartní vzdělávací program vyučován v českém a anglickém jazyce již od první třídy v Gymnázium, základní a mateřská škola Hello s.r.o. – Ostrava-Poruba.
Soukromá střední hotelová škola a odborné gastro učiliště Plzeň
Máte v rodině "deváťáka", který stále ještě nemá zvolenou střední školu? Pomáháte mu řešit dilema, kam se přihlásit? Rozšiřte možnosti o soukromá zařízení.
Klasické gymnázium Modřany a základní škola, s.r.o. Praha, pro žáky se specifickými poruchami učení
Klasické gymnázium Modřany a základní škola, s.r.o. Praha, pro žáky se specifickými poruchami učení, soukromá škola, komplexní středoškolské vzdělání, základní vzdělání.
Komplexní středoškolské a vyšší vzdělání v oblasti umění a reklamy
Vzdělávání středoškolského a vyššího stupně, studium v oblasti–film, fotografie, design, management a produkce. Perfektní zázemí školy, moderní vybavení, stáže v zahraničí, rozšířená výuka angličtiny.
MICHAEL - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s.r.o.
Soukromé gymnázium v Brně – čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor
Studuj na gymnáziu, kde Tě nejlépe připraví pro budoucí studium na všech typech VŠ. Nadstandardní výuka anglického jazyka. Moderní škola s příjemnou atmosférou - EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
Středoškolské vzdělání s maturitou či výučním listem v Sokolově
Čtyřleté maturitní obory i tříleté učební obory s výučním listem. Studijní či učební obor, který Tě bude bavit. Naše Střední škola živnostenská Sokolov – Tvoje budoucnost.
Studium designu, sochařství, restaurování, malby a fotografování
Design, malbu, sochařství či restaurování a jiné umělecko-průmyslové obory zakončené maturitou vyučuje střední škola Zámeček v Plzni.
Střední uměleckoprůmyslová škola a Základní umělecká škola Zámeček s.r.o.
Získej prospěchové stipendium na učební obor pekař, řezník-uzenář na SŠHS a VOŠ v Opavě
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava umožňuje krajské motivační prospěchové stipendium pro obor pekař a řezník.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN Jičín, podnikání, právní management, maturita
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN Jičín, ekonomika a podnikání, právní management, maturita, denní čtyřleté, nástavbové, dálkové a pomaturitní.
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.