Vybíráte střední školu nebo učiliště? Díky pestrým možnostem si můžete vybírat školy státní i soukromé, obory s maturitou či s výučním listem, podle formy studia denní i dálkové a dále gymnázia, odborné školy a učiliště, školy průmyslové, zemědělské, zahradnické, zdravotnické, hotelové, pedagogické, umělecké, obchodní i praktické a mnohé další.

Střední odborné učiliště Třeboň
Střední odborné učiliště Třeboň nabízí žákům základních škol možnost studia vyhledávaných a atraktivních oborů s perspektivou dobrého uplatnění na trhu práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Střední odborné učiliště Lišov
Střední vzdělání s výučním listem pro obory truhlář, čalouník, šití oděvů dále pro kuchařské a prodavačské práce poskytuje i žákům se speciálními vzdělávacími potřebami Střední odborné učiliště Lišov.
Gymnázium Staňkov
Kvalitní výuku, přípravu na ke studiu na vysoké škole a moderní výukové metody s důrazem na studium cizích jazyků poskytuje svým studentům Gymnázium Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Střední škola Staňkov
Končíte základní školu a přemýšlíte, kam dál? Střední odborná škola BEAN, s.r.o. je soukromá škola, která se nacházíme se ve městě Staňkov a nabízí uchazečům denní i dálkové studium zajímavých oborů.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Obchodní akademie Staňkov
Nevíte kam na střední školu? Obchodní akademie Staňkov nabízí denní i dílkové studium zakončené maturitní zkouškou pod vedením zkušených pedagogů v moderním prostředí.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Všeobecné gymnázium Tachov
Pocházíte z Tachova a okolí a rozhodujete se, kde se bude dále vzdělávat Vaše dítě? Žákům sedmých nabízí možnost studia všeobecné šestileté Gymnázium s humanitárním zaměřením.
Gymnázium Stříbro
Kvalitní vzdělání osmileté nebo čtyřleté vzdělání zakončené maturitní zkouškou, moderní zázemí pro výuku a kvalifikovaný učitelský sbor nabízí Gymnázium a Obchodní akademie Stříbro.
Soukromá střední škola v Novém Jičíně se zaměřením na informační technologie a podnikání
Soukromá střední škola na Novojičínsku s nabídkou učebních, maturitních a nástavbových oborů se zaměřením na IT, podnikání, právo a cestovní ruch. Jazyky, skupinová práce a individuální přístup.
Chrudim / Barneveld – Pevné výměnné partnerství mezi školami
Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim spolupracuje s holandskou školou Groenhorst College Barneveld.
Soukromé gymnázium s možností čtyřletého, šestiletého a osmiletého studia, zaměřeno na mezinárodní a veřejné vztahy
Soukromé gymnázium s širokou nabídkou studijních programů, výměnných studijních pobytů, ale také volnočasových aktivit, jež jsou navíc doplněny kvalitním pedagogickým sborem.
Čtyřleté a osmileté gymnázium, středoškolské vzdělání, Jindřichův Hradec
Středoškolské všeobecné vzdělání pro přípravu na vysokou školu, exkurze, přednášky, výlety nabízí čtyřleté a osmileté Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci.
Střední škola s domovem mládeže, informatika, bankovnictví, telekomunikace
Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace zajišťuje vzdělání v různých oborech ukončené maturitou, ubytování a stravování v Brně na ulici Čichnova.
Integrovaná střední škola, učební obory, maturitní, nástavbové studium Rakovník
Středoškolské vzdělání v učebních a maturitních oborech kuchař, truhlář, zedník, kominík, cestovní ruch či nástavbové studium podnikání v Integrované střední škole, Rakovník.
Sportovní jezdecký klub, parkurové skákání
Přijímáme nové členy do Ligy zemědělských škol v parkurovém skákání. Klub je určen pro studenty naší školy, ale i pro zájemce mimo školu - Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim
Studijní čtyřleté a tříleté obory s maturitou nebo výučním listem
Studujte na naší Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole v Chrudimi - dálková i denní forma studia
Sportovní gymnázium, střední škola se sportovním zaměřením, Kladno
Sportovní gymnázium, všeobecná střední škola se sportovním zaměřením a rozšířenou výukou TV, hokej, atletika, plavání, čtyřleté a osmileté studium, Kladno, Plzeňská 3103.
Střední škola rybářská a vodohospodářská Jakuba Krčína v Třeboni
Středoškolské studium v oboru rybářství a vodohospodářství s možností stipendia, maturitní a učební obory, nástavbové studium, kurzy pro veřejnost na Střední škole Jakuba Krčína v Třeboni.
Česká zahradnická akademie Mělník, střední a vyšší odborná škola, SŠ, VOŠ
Hledáte pro svého potomka vhodnou střední či vyšší odbornou školu nebo učiliště v Mělníku a okolí? Navštivte Českou zahradnickou akademii Mělník.
Střední škola Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola, Příbram
Střední škola s obory Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola se zaměřením na finanční poradenství v Příbrami se sídlem Na Příkopech 104.
Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice
Gymnázium, střední škola s obory obchodní akademie, agropodnikání, přírodovědné lyceum, sociální činnost, SOU pro prodavače, vyšší odborná škola se zaměřením na obnovu a rozvoj venkova.
Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova
Střední průmyslová škola stavební v Českých Budějovicích nabízí středoškolské vzdělání ukončené maturitou v oborech stavebnictví, geodézie a katastr nemovitostí.
Gymnázium Mladá Boleslav, kvalitní příprava na vysokou školu ve Středočeském kraji
Vysoké procento přijatých absolventů na vysokou školu, skvělé výsledky ve srovnávacích testech i příjemné prostředí pro vyrovnaný rozvoj osobnosti svým studentům zajišťuje Gymnázium Mladá Boleslav.
Studijní obor Agropodnikání denní forma - Chrudim
Studijní obor Agropodnikání v denní formě studia - Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim
Učební obor Zemědělec, farmář
Zemědělská škola v Chrudimi nabízí studium učebního oboru Zemědělec, farmář.
Všeobecné šestileté gymnázium s přírodovědným i humanitním zaměřením
Bohatou nabídku kulturních a sportovních aktivit, mimořádnou nabídku zájmových činností a hlavně kvalitní klasické vzdělání s přírodovědným nebo humanitním zaměřením najdete na Gymnáziu v Tachově.