Vybíráte střední školu nebo učiliště? Díky pestrým možnostem si můžete vybírat školy státní i soukromé, obory s maturitou či s výučním listem, podle formy studia denní i dálkové a dále gymnázia, odborné školy a učiliště, školy průmyslové, zemědělské, zahradnické, zdravotnické, hotelové, pedagogické, umělecké, obchodní i praktické a mnohé další.

Střední škola polytechnická Olomouc, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium
Střední škola polytechnická Olomouc, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium, mechanik, zedník, truhlář, malíř, autoelektrikář, karosář, nábytkářská a dřevařská výroba, obchodník.
Střední škola polytechnická, Olomouc, Rooseveltova 79
Střední škola a základní škola Žamberk, učiliště, cukrář, řezník, pečovatelka, zedník, catering
Střední škola a základní škola Žamberk, učiliště, cukrář, řezník, pečovatelka, zedník, catering, domov mládeže, školní jídelna, družina, vzdělání pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami.
Střední škola a základní škola Žamberk
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov, vzdělání s maturitní zkouškou, výučním listem, komplexní středoškolské vzdělání, nástavbové studium.
Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium
Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturitní zkoušky, nástavbové studium, instalatér, ošetřovatel/ka, truhlář, ekonomika a podnikání, logistika v dopravě.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, maturita
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, čtyřleté denní studium zakončeno maturitní zkouškou, informační technologie.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, maturitní a učební obory, operátor - logistik
Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, maturitní a učební obory i pro dívky, operátor - logistik, automechanik, autotronik, opravář lesnických strojů, karosář, autoškola.
Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, Dr. Farského 300, příspěvková organizace
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání, domov mládeže, školní jídelna, nástavbové studium, autoškola.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Nymburk, V Kolonii 1804
Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga Olomouc
SZŠ a VOŠz E. P. a JŠ s právem SJZ Olomouc, zdravotnický asistent, laboratorní asistent, diplomovaná všeobecná sestra, zdravotnický záchranář, státní jazykové zkoušky, domov mládeže.
Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní vzdělávací obory
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní obor, osmiletý a čtyřletý vzdělávací program, keramika, herecká příprava, muzikály, divadlo.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.
Studuj obor, který tě baví a v budoucnu uživí - cukrář, kadeřník, kuchař - číšník, cestovní ruch, hotelnictví
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava nabízí studium na učebních, maturitních a vyšších odborných oborech, které tě budou bavit a v budoucnu tě uživí.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Střední zahradnická škola Ostrava - škola s tradicí, vzděláváme již více než 110 let.
Nevíte si rady s výběrem oboru nebo školy? Střední zahradnická škola se sídlem v Ostravě, nabízí studijní obor zahradnictví. Jsme školou s bohatou historií a tradicí.
Středoškolské vzdělání se zaměřením na strojírenství a jazyková škola
Nabízíme Vám studium na Střední průmyslové škole strojírenské a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Kolín. Poskytneme Vám střední vzdělání s maturitou nebo výučním listem.
Gymnázium Mladá Boleslav - osmileté všeobecné vzdělávání
Všeobecné vzdělání zakončené maturitní zkouškou nabízí škola přidružená organizaci UNESCO - Gymnázium v Mladé Boleslavi ve Středočeském kraji již od roku 1991.
Studijní obory s možností změny v průběhu studia na SOU gastronomie a podnikání
Běžně se stává, že na konci základní školy student neví, co by chtěl v životě dělat. SOU gastronomie a podnikání s touto situací počítá a umožňuje změnu oboru v průběhu studia.
Škola Třeboň, vzdělávání žáku ve tří a čtyř letých studijních oborech
Čtyřleté studijní obory zakončené maturitní zkouškou, učební obory i nádstavbové studium nabízí Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Třeboni.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Střední odborná škola se zaměřením na veřejnosprávní činnost, denní i dálkové studium
Středoškolské vzdělání v oblasti veřejné správy i soukromém sektoru poskytuje Střední odborná škola Olomouc spol. s r.o. Předáváme a prohlubujeme znalosti žáků v právním systému, účetnictví i IT.
Studijní obory Chrudim - denní studium a dálkové studium
Nabízíme všem uchazečům na naší Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim denní a dálkové studium.
Lesní mechanizátor s výučním listem, obor s potenciálem, Žlutice
Tříletý učňovský obor Lesní mechanizátor s výučním listem, s uplatněním jako těžař a traktorista, ŘP skupiny T zdarma na Střední lesnické škole Žlutice.
Gymnázium Praha – Stodůlky, soukromá vzdělávací instituce
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha, s.r.o. nabízí čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor. Učíme se v budově ve Stodůlkách na Praze 13 a v budově na Klamovce v centru Prahy.
Středoškolské vzdělání v široké škále učebních, maturitních i nástavbových oborů, Vysočina
Studium technických oborů s dobrou pracovní perspektivou i možností studia na VŠ poskytuje vzdělávací instituce Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Pelhřimov.
Zahradník s maturitou Střední lesnické škole Žlutice
Střední lesnická škola Žlutice, okres Karlovy Vary, studium čtyřletého maturitního oboru Zahradník, příprava na studium VŠ a zaměstnání v lesích či zahradnických společnostech.
Průmyslovka Třebešín, středoškolské vzdělání v oboru strojírenství, IT, technické lyceum
Střední odborné vzdělání s maturitou poskytuje Střední průmyslová škola, Praha 10, Na Třebešíně 2299. Moderně vybavená škola s dobrým zázemím a řadou mimoškolních aktivit.
Odborné učiliště, střední vzdělání s výučním listem – malíři, truhláři, zedníci i čalouníci
Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně nedaleko Jeseníku zajišťuje střední vzdělání s výučním listem. Nabízíme tříleté obory pro malíře, truhláře, zedníky, čalouníky, zahradníky a další.
Střední lesnická škola Žlutice, maturitní a učňovské obory
Střední lesnická škola Žlutice nabízí maturitní a učňovské vzdělávání žáků v oboru lesnictví, zahradnictví, mechanizace, opravář motorových vozidel či včelař.
Sportovní gymnázium s šestiletou a čtyřletou formou studia pro aktivní sportovce, Brno
Vzdělání s důrazem na sportovní přípravu poskytuje Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno, Botanická 70. Studium s individuálním přístupem, jež zajišťuje tým našich pedagogů a trenérů.