Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Trapézové plechy na střechu, fasádu, jako střešní krytina - výroba, prodej
Trapézové plechy na střechu, fasádu i jako střešní krytinu dodá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která se zabývá prodejem i jejich výrobou.
Profesionální výroba a prodej trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu
Profesionální výrobou a prodejem trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která je specialistou ve svém oboru.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.
Zastřešení pomocí trapézových plechů - výroba na míru od spolehlivé zlínské firmy
Zastřešení průmyslové stavby, rodinného domy či jiného objektu lze řešit pomocí trapézových plechů. Jako dodavatele můžete oslovit společnost Trapézy Soukup s.r.o., spolehlivou firmu ze Zlína.
Reflexní, izolační nátěrová hmota Renolast na střešní krytiny, střechy
Firma Slovlak CZ Zlín dodává speciální izolační nátěrovou hmotu Renolast na střechy, střešní krytiny. Tato asfaltohliníková reflexní nátěrová hmota funguje jako izolační vrstva.
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Galanterní klempířství-dekorativní, ozdobné klempířské prvky
V oboru galanterní klempířství působí Josef Kolínek z regionu Kroměříž. Vyrobí dekorativní, ozdobné klempířské prvky na zakázku z různých druhů plechu.
Trapézy na míru s milimetrovou přesností - dle požadavku zákazníka
Společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín se specializuje na výrobu a prodej kovových trapézových plechů. Podle požadavku zákazníka vyrobíme trapézy na míru s milimetrovou přesností.
Originální dřevěné terasy - terasové rošty, kostky, čtverce, terasová prkna
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště realizuje zakázky na dřevěné terasy - vybírat můžete terasová prkna z tropických i evropských dřevin i terasové rošty, kostky a čtverce.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Trapézová střešní krytina, trapézové plechy pro interiéry, bednění i ploty
Trapézové plechy vyrábí a prodává firma Trapézy Soukup s.r.o. Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.
Písek, oblázky, kamenivo - sypké hmoty pro zahradní účely, terénní úpravy
Správa a údržba silnic Kroměříž zřídila pro zákazníky z regionu Zlínský kraj prodejní sklad, kde jsou na prodej sypké hmoty, písek, oblázky, kamenivo pro zahradní účely či terénní úpravy.
Práškové plasty-výroba, prodej pro odběratele v ČR i v zahraničí
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž-Zlínský kraj vyrábí práškové plasty recyklací plastových odpadů z výroby. Tyto práškové plasty jsou následně určeny na prodej.
Plechové střešní krytiny - pozinkované, hliníkové, trapézové plechy, střešní šablony
SALVATOR STŘECHY s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro stavbu a rekonstrukci střech. Nabízíme kvalitní plechové krytiny, pozinkované, hliníkové, trapézové plechy a střešní šablony v Kroměříži a okolí.
Protiprůvanové vratové clony - pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly
Protiprůvanové vratové clony nabízí společnost SPEDOS z Valašského Meziříčí, která je významnou výrobní společností a poskytuje Vám kvalitní pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly.
Polykarbonátové panely, panely na strojní zařízení - výroba
Společnost V PRINT působí v regionu Zlín, vyrobí polykarbonátové panely na strojní zařízení. Výroba na základě dodaného vzorku, technické dokumentace, případně připravíme zcela nový návrh.
Cementy pro protektorování, výrobu pneumatik - výroba gumárenských cementů
Jednou z aktivit společnosti PLASTSERVIS a.s. Zlín je i výroba gumárenských cementů. Dodává zákazníkům v ČR cementy pro protektorování a výrobu pneumatik.
Povrchové úpravy, hoblování dřeva, impregnace řeziva na Pile Lubná
Povrchové úpravy dřeva impregnací si můžete nechat provést na Pile Lubná a tím ochránit řezivo proti hnilobě či hmyzu. Provádíme i hoblování.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Výroba firemní, pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky, klíčenky, odlévání na zakázku
Slévárna Zinako s.r.o. pro Vás již od roku 2003 vyrábí firemní či pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky či klíčenky. Specializujeme se na odlévání na zakázku.
Suché štípané palivové dřevo, dřevěné brikety, odpadové dřevo-odřezky, odkory
Za příznivé ceny pořídíte suché štípané, palivové dřevo a dřevěné brikety u firmy Wood Cité z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. Na prodej je i odpadové dřevo-odřezky, odkory.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Kovové střešní doplňky - prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy
Firma KLEMPOS-STŘECHY je výhradních zastoupením pro ČR německého výrobce střešních doplňků MAGE Herzberg GmbH. Zájem o kovové střešní doplňky vzrůstá, na prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy.
Zakázková výroba odlitků, odznaků, medailí - levně a kvalitně
Slévárna Zinako s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí vyrábí přesné, levné a kvalitní odlitky ze zinkoslitiny díky moderní technologii odstředivého lití do silikonových forem.
Jehličnaté řezivo prvotřídní kvality - sušená prkna, fošny, střešní latě, hranoly
Malenovická pila zpracovává jehličnatou kulatinu a produkuje jehličnaté řezivo prvotřídní kvality pro zákazníky v regionu Zlín. Prodává sušená prkna, fošny, střešní latě a hranoly.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín