Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Výroba dílů ze sklolaminátu RTM technologií - injekční vysokotlaké vstřikování
Společnost COMPACT Radomír Trecha z regionu Zlín vyrábí díly ze sklolaminátu, karbonového kompozitu s využitím RTM technologie - injekčního vysokotlakého vstřikování.
Stavební, konstrukční řezivo, pilařské výrobky-výroba, export
Společnost Malenovická pila exportuje stavební a konstrukční řezivo, pilařské výrobky. Pilařská výroba má ve Zlíně dlouholetou tradici.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Technologie OVERFACE-aplikace grafického motivu na nábytková dvířka
U firmy Trachea Holešov můžete vybírat z galerie nábytkových dvířek u nichž je provedena aplikace grafického motivu na nábytková dvířka - využívá se technologie OVERFACE.
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností šetří Vaši peneženku i přírodu
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností od firmy WOODCMTE s.r.o. šetří Vaši peněženku i přírodu. Balení po 35kg. Odběr možný v Pašovicích-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Tváření, zpracování plastů, plexiskla, polykarbonátu-řezání, ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou
Společnost POLY design Zlín se zabývá zakázkovou výrobou z plexiskla, polykarbonátu. Provádíme tváření, zpracování plastů-ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou.
Palivové dřevo na topení - kvalitní pařené bukové dříví štípané a bukové válečky
Palivové dřevo na topení zakoupíte u firmy Dyas Ware s.r.o. - jde o kvalitní pařené bukové dříví, štípané či řezané válečky. Rozvoz zajištěn v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov a Zlín.
Prodej, rozvoz pařeného bukového palivového dřeva-dřevo na topení
U firmy Dyas Ware s.r.o. je na prodej pařené bukové palivové dřevo na topení za výhodné ceny - štípané, řezané válečky. Zajistíme i rozvoz palivového dřeva - Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov, Zlín.
Štípané bukové dřevo, palivové dříví-bezkonkurenční ceny, vysoká výhřevnost
Za bezkonkurenční ceny můžete pořídit štípané pařené bukové dřevo, palivové dříví s vysokou výhřevností u firmy Dyas Ware s.r.o. Zajistíme rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Kyjov, Hodonín a Zlín.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Výroba dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu, kompozitu
Ve společnosti COMPACT Radomír Trecha se specializují na výrobu dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu a karbonového kompozitu. Při sériové výrobě využívají RTM technologii.
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva
Firma KAMAX-METAL s.r.o. se zabývá i velkoobchodním prodejem hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva, profilů. Klientelu máme z regionu Kroměříž, Prostějov, Vyškov, Olomouc.
Pilařská výroba s tradicí, dřevovýroba-jehličnaté řezivo pro různé účely
Malenovická pila Zlín má osobní přístup ke svým klientům, díky tomu zde má pilařská výroba dlouhou tradici. Dřevovýroba je zaměřena na jehličnaté řezivo pro různé účely.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Sleva na fóliovaná dvířka - zlevněné dekory fólií nábytkových dvířek
Společnost Trachea a.s. zlevňuje téměř desetinu dekorů fólií nábytkových dvířek - sleva na fóliovaná dvířka je více jak 100Kč na každý m2. Naše firma sídlí v Holešově - Zlínský kraj.
Impregnace stavebního řeziva - proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu
Pokud sháníte stavební řezivo, zakupte ho na Malenovické pile ve Zlíně, kde vám ho dodáme již profesionálně naimpregnované proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř Kroměříž
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř, poskytujeme nepřetržité služby - Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s.
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Hydroban EKO nátěrová barva-na bazény, do vlhkého prostředí, na beton
Firma Slovlak CZ Zlín prodává nátěrové barvy. Speciální barva Hydroban EKO má využití na bazény, pro nátěry betonu do vlhkého prostředí. Zajistíme dodávky po celé ČR.
Suché, štípané akátové dřevo, odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva
U firmy WOODCMTE pořídíte po celou topnou sezónu za výhodnou cenu suché, štípané akátové dřevo a odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva. Osobní odběr Pašovice-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Výroba odlitků z šedé, tvárné litiny - slévárna zajistí kompletní servis pro zákazníky
ZPS - SLÉVÁRNA, a.s. Zlín vyrábí odlitky z šedé a tvárné litiny včetně opracování a povrchových úprav. Ve vlastní modelárně vyrábíme modelová zařízení, zajistíme kompletní servis pro zákazníky.
Vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů - Korozal Email
Dalším produktem společnosti Slovlak CZ Zlín, který má univerzální použití je Korozal Email - vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů. Použít lze i na dřevo, beton.
Trapézové plechy jako opláštění kontejnerů, stavebních buněk, modulárních staveb
Pořiďte si trapézové plechy od firmy Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, které využijete jako kvalitní opláštění kontejnerů, buněk či modulárních staveb.