Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Lámaný, štípaný přírodní kámen za bezkonkurenční ceny - velkoobchod, prodej balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář z Uherského Brodu je dovozcem balkánské ruly. Tento přírodní kámen štípaný, lámaný či v podobě valounů, zakoupíte v našem velkoobchodu za bezkonkurenční ceny.
Tkalcovna - tkaní, výroba technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu
Společnost UNIQUE Textiles je tkalcovna specializující se na tkaní technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu i kombimateriálů. Výroba je umístěna v Holešově nedaleko Zlína i Kroměříže.
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Dovozce balkánské ruly dodává štípaný obkladový kámen, valouny
Firma ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozce balkánské ruly do ČR, dodává štípaný obkladový kámen, valouny a zpracováná přírodní kámen na formátované obklady, dlažby.
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický, kožedělný průmysl - výroba různých tvarů dle požadavků
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický a kožedělný průmysl dodává firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Výsekové nože vyrábí v různých tvarech dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Výlisky z polymerních materiálů - profesionální kompletace plastových produktů
Na výlisky z polymerních materiálů a jejich následnou profesionální kompletaci se specializuje společnost Josefa Krčmy, která sídlí ve Vsetíně a zajišťuje kvalitní finální plastové produkty.
Josef Krčma - lisovna plastů
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Levné a výhřevné biobrikety, dřevěné brikety-ekopalivo na prodej
Kvalitní výhřevné ekopalivo nabízí na prodej Malenovická pila Zlín. Jedná se o levné biobrikety - dřevěné brikety, pelety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Dodávky uhlí a písku Valašské Meziříčí, prodej paliv a sypkých stavebních hmot, štěrkopísky, drtě
Nabízíme k prodeji na všech našich skladech Valašské Meziříčí, Jablůnka, Horní Lideč tuhá paliva, sypké stavební hmoty, zahradní dekorace a mnoho okrasných kamínků.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.
Prodej dřevěných briket, řeziva - prkna, střešní latě
Malenovická pila Zlín má pro své zákazníky široký sortiment stavebního řeziva. Na prodej prkna, střešní latě, hranoly či fošny a také dřevěné brikety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné - výroba, prodej
Malenovická pila Zlín se zabývá výrobou a prodejem různých druhů řeziva. Výroba je zaměřena na stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné. Prodej za velmi příznivé ceny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Výroba dřevěných součástek Zlín, dřevěné soustružené součástky pro výrobu hraček
Naše společnost se zabývá výrobou drobných dřevinných dílů podle návrhu zadavatele.
Stavební řezivo z Malenovické pily-střešní latě, dřevěné hranoly, fošny
Kvalitní stavební řezivo zakupte v Malenovické pile Zlín. V nabídce střešní latě, dřevěné hranoly, fošny, prkna různé tloušťky.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Vinylové schody - renovace, obklady schodišť vinylem
Společnost VSCHODY Otrokovice dodává vinylové schody, které jsou vhodné pro renovace starších schodišť i obklady schodů v novostavbách. Firma působí převážně v okolí Zlína a regionu Zlínský kraj.
Akrylátová dvířka matná T.acrylic mat-bezotiskový povrch
Oblíbená dvířka od firmy Trachea Holešov, vhodná pro potisk Overface, jsou akrylátová dvířka T.acrylic matná. Mají bezotiskový povrch-otisky prstů už Vás trápit nebudou.
Ruční kontaktní laminace u tvarově složitých kompozitních výrobků
Společnost COMPACT - Radomír Trecha z regionu Zlín využívá metodu ruční kontaktní laminace, ideální u malosériové výroby, např. pro prototypové díly a tvarově složité výrobky.
Kvalitní řezivo a kulatina na stavbu přímo z pily Zlín-Malenovice
Řezivo a kulatinu na stavbu či výrobu nábytku můžete odebrat přímo z pily - Malenovická pila Zlín dodává pouze kvalitní produkty.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Kvalitní pilařské výrobky, řezivo Zlín-dřevěné trámy, prkna, latě, fošny, hranoly
Různé pilařské výrobky v jakémkoliv množství dodá společnost Pila Zlín-Malenovice. Kvalitní jehličnaté řezivo, dřevěné latě, fošny, trámy či prkna - doprava zajištěna.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Na prodej kovové podlahové rošty - svařované, žárově zinkované
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. z regionu Zlín má na prodej žárově zinkované rošty - svařované kovové podlahové rošty v omezeném množství. Odběr možný ihned.