Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Evolutní pružiny pro železnice i silniční vozidla
Specialista na navrhování a výrobu nejen evolutních pružin pro železnice i silniční vozidla, to je firma SV výrobní z Prostějova.
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Prodej hutního materiálu - válcované profily I, U, T, L
Firma FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutního materiálu v okolí Olomouce. Vybrat si u nás můžete různé válcové profily I, U, T a L.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Kuželové pružiny pásové - evolutní, výroba na míru
SV výrobní, s.r.o. Prostějov (Olomouc) je firma s vysokou kvalitou vyráběných produktů a dlouhodobou výrobní zkušeností - zajistí výrobu kuželových pásových neboli evolutních pružin na míru.
Projekční a inženýrská činnost Olomouc, v oblasti průmyslová, energetická a teplárenská zařízení
Naše kancelář se věnuje projektování v oblasti průmyslových, energetických a teplárenských zařízení, bioelektrárny a bioteplárny a CZT.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Hutní výrobky - svařované sítě, jakl, pletivo, dodávka materiálu na určené místo
FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutních výrobku, mezi které se řadí svařované sítě, jakl a pletivo. Dodáváme materiál na místo určení a to nejen v Šumperku, ale také v Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Trámy na pergoly a podlahy ve vysoké kvalitě - výroba, prodej
Stavíte-li pergolu nebo toužíte po nové podlaze a sháníte kvalitní trámy, tak jedině společnost PROŘEZ spol. s r.o. vám poskytne stavební řezivo ve vysoké kvalitě.
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Lávové, pečící a grilovací kameny s nerezovým rámečkem - příprava masa i zeleniny
Jsme společnost KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína, působíme v Přerově, Olomouci a Prostějově a dodáváme lávové, pečící a grilovací kameny s nerezovým rámečkem pro přípravu masa i zeleniny.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Laboratorní chemikálie nejvyšší čistoty, zkoumadla pro laboratoře i průmysl
Společnost FAGRON, a.s. se zabývá výrobou a internetovým prodejem laboratorních chemikálií nejvyšší čistoty a zkoumadel pro použití v laboratořích a v průmyslu.
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk přímo na plastovou reklamu, řezání plastů.
Farmaceutické suroviny do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu
Firma FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci je světová jednička na trhu magistraliter - zabývá se výrobou a distribucí farmaceutických surovin do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu.
Prodej barev, laků, malířských potřeb - velkoobchod, maloobchod
Prodejna barev, laků Šumperk - Unno universal s.r.o. má ucelený sortiment malířských potřeb. Prodáváme běžné i speciální barvy, nátěrové hmoty i nářadí. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Unno universal s.r.o
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Jaderna, formovna, tavírna - výroba i povrchová úprava odlitků
Tradiční výrobce odlitků ze šedé litiny je firma SLÉVÁRNA ANAH Prostějov - pro výrobu i povrchovou úpravu jednoduchých i náročných odlitků máme k dispozici jadernu, formovnu i tavírnu.
Výroba a povrchové úpravy odlitků ze šedé litiny pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl
Společnost Slévárna ANAH Prostějov se zabývá výrobou a povrchovou úpravou odlitků ze šedé litiny pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl, dále pro výrobu armatur a čerpadel.
Slévárna, výroba průmyslových odlitků z barevných i železných kovů pro oblast strojírenství
Kvalitní a tvarově přesné kovové odlitky vyrábí rodinná firma Č.O.B. slévárna s. r. o. z obce Beňov u Přerova. Odléváme z barevných i železných kovů pro oblasti strojírenství i energetiky.
Č.O.B. slévárna s. r. o. Slévárna Přerov
Lesnické práce, těžba, manipulace a přibližování dřevní hmoty
Kácení, těžení a následné zpracování a manipulace se dřevem v jakýchkoliv podmínkách a špatně dostupných místech. FORESTVLACH s.r.o. – Les, dřevo a příroda, to je naše obživa.
FORESTVLACH s.r.o.