Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Dřevěné příhradové vazníky pro stavbu střechy domu, haly, altánu - výroba, montáž
Mladá a energická firma ROOFTRUSS se zaměřuje na výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků pro stavbu střechy rodinných domů, hal nebo altánů. Přijedeme za vámi do Ostravy, Olomouce i Brna.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Vodohospodářská společnost, provoz vodovodů, kanalizací, čistíren, odvádění odpadních vod, Litovel
Vodohospodářská společnost ČERLINKA s.r.o. je Váš profesionální a zkušený partner pro pitnou vodu a odpadní vody.
Vodohospodářská společnost ČERLINKA s.r.o.
Prodej speciálních ocelových lan DWH Taurus, která se vyznačují vysokou únosností i životností
Specialistou v prodeji a dodávce ocelových lan, i speciálních značky DWH Taurus, je společnost Lano Moravia, s.r.o., kterou najdete v Prostějově. Lana ale dodává po celé České republice.
Lano Moravia, s.r.o.
Fasádní barvy a omítkoviny Paulín pro povrchové úpravy budov - namícháme přesně Váš odstín
Stálobarevné fasádní barvy a omítkoviny Paulín pro povrchové úpravy budov prodává firma Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV - Drahotuše. Namícháme přesně Váš odstín.
Král - barvy, s.r.o.
Vodouředitelné univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky e-shop
Vodouředitelné barvy a omítky nakupujte prostřednictvím e-shopu barvy-laky-prodej.cz. Na výběr máme univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky, vodouředitelné laky.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Nátěry dřeva v interiérech rodinných domů a jiných budov olejovými lazurami Remmers
Ošetřujte dřevo v interiérech rodinných domů a jiných objektů kvalitními přípravky. Vyzkoušejte olejové lazury Remmers, které prodává v okolí Hranic, Přerova firma Král - barvy, s.r.o.
Král - barvy, s.r.o.
Ředidla, penetrace, přípravky na likvidaci plísní na zdi, protiplísňová interiérová barva
Ředidla na barvy a penetrační nátěry proti skvrnám prodává v Litovli firma Barvy M.J.Final, s.r.o. Pořídíte u nás i přípravky na likvidaci plísně na zdi nebo protiplísňové interiérové barvy.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.
Tenkovrstvé, vodou ředitelné fasádní omítky a barvy Paulín - vysoká kvalita a odolnost
Prodejem tenkovrstvých, vodou ředitelných fasádních omítek a barev Paulín se zabývá společnost Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV – Drahotuše. Barvy se vyznačují vysokou kvalitou a odolností.
Král - barvy, s.r.o.
Opracování plastů – řezání, frézování a gravírování plastových materiálů
Opracování plastů na zakázku, jako je frézování a gravírování plastových materiálů, ohýbání a řezání laserovým paprskem zajišťuje firma ELVENTA LV s.r.o.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Vázací prostředky Pewag, ocelová lana tažná, nosná a vlečná - prodej
Prodejem a dodávkou ocelových lan tažných, nosných, vlečných a vázacích prostředků se zabývá firma Lano Moravia,s.r.o. Ocelová lana dodáváme nejen v Olomouci a Prostějově, ale do celé České republiky.
Lano Moravia, s.r.o.
Polyesterové desky, PET - POLYESTER - dodávka a zpracování
Společnost Elventa LV, s.r.o. vám zajistí dodávku a zpracování polyesterových desek - PET - POLYESTER.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
PMMA desky - extrudovaný a litý akrylát, plexi nejen pro výrobu reklamy
Pokud hledáte vhodné plasty pro výrobu světelné reklamy nebo na protihlukové stěny, pak jsou pro vás výhrou PMMA desky - extrudovaný a litý akrylát (plexi), které vám zajistí společnost Elventa LV.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Prodej a míchání barev – tónovací centrum
V prodejně barev M.J. Final v Litovli pořídíte široký sortiment malířských, fasádních a dalších typů barev. Postaráme se i o míchání barev v tónovacím centru.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Impregnace na stavební řezivo Bochemit Dřevosan v interiéru i exteriéru - prodej
Ochraňte dřevo před dřevokazným hmyzem - Bochemit Dřevosan je impregnace na stavební řezivo v interiéru i exteriéru. Zakoupit si ji můžete ve společnosti PROŘEZ v Protějově.
Zpracování a dodávka plastů pro výrobu světelné, tištěné reklamy
Zpracování a dodávku plastů pro výrobu světelné nebo tištěné reklamy vám zajistí společnost Elventa LV, s.r.o. se sídlem ve Velkém Týnci u Olomouce.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí
Kvalitní hutní materiál a válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí i schodiště seženete ve firmě FESTO-ŠTODT. Dopravu materiálu zajistí v Šumperku i Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Tažné pružiny pro průmyslová odvětví - standardní výroba i výroba na míru
Společnost SV výrobní, s.r.o. z Prostějova se zabývá výrobou kvalitních pružin pro různá průmyslová odvětví, mezi něž patří například i tažné pružiny.
Kvalitní palivové brikety, pelety - udělejte si zásoby na zimu, prodej
Udělejte si kvalitní zásoby na zimu - ve firmě PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se zaměřují na prodej kvalitních palivových briket, pelet.
CNC obrábění na zakázku - velkosériová a malosériová výroba dílců dle dokumentace
Komponenty pro automobilový průmysl dodává v České republice naše společnost CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zabýváme se velkosériovou a malosériovou výrobou dílců na zakázku.
CNC-MORAVIA s.r.o.