Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Provětrávané fasády a ocelové konstrukce – izolace objektů bez vzniku plísní
Kvalitní zateplení budov a objektů bez rizika vzniku plísní zajistí provětrávané fasády a ocelové konstrukce od společnosti HAL KOMPLEX s.r.o. se sídlem v Praze.
Prodlužování vlasů, prodej vlasů, příčesků a příslušenství
Společnost Magic hair s.r.o. provozuje vlasová studia - Uherské Hradiště a Praha. Specializujeme se na prodlužování vlasů a prodej vlasů k prodloužení, příčesků a příslušenství.
Lepenkové krabice s klopami na míru - transportní obaly pro bezpečnou přepravu zboží
Nakupujte kvalitní lepenkové krabice s klopami u společnosti Akart CZ spol. s r.o. z Vlašského Meziříčí, která Vám je vyrobí na míru podle Vaších potřeb a požadavků.
Kvalitní papírové krabice a obaly na míru - od návrhu, až po realizaci přesně podle Vašich požadavků
Zakázkově vyrábíme krabice na míru pro jednotlivce i firmy. Stačí oslovit společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí, která je specialistou na výrobu kartonových krabic a obalů.
Prodej kartonové, lepenkové proklady, skládaný karton, vlnitá lepenka
Pokud sháníte kvalitní kartonové či lepenkové proklady, skládaný karton nebo vlnitou lepenku, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která má s výrobou a prodejem dlouholeté zkušenosti.
Nářadí pro kutily, profíky - eshop, prodej závitníky, vrtáky do kovu, dřeva, betonu
V prodejně Nářadí Kučera Uherské Hradiště pořídíte vše pro kutily i profíky - závitníky, vrtáky do kovu, dřeva, betonu a další nářadí pro stavbu, dílnu, domácnost, zahradu.
Výprodej krabic - levné kartonové a lepenkové proklady, klopové a archivační krabice
Levné kartonové proklady a krabice různých druhů a velikostí nakoupíte u firmy AKART za výprodejové ceny. Pořídit si můžete klopové i archivační krabice a další papírové zboží za zvýhodněné ceny.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Zakázková výroba nerezového zábradlí - vnitřní, venkovní zábradlí z nerezu
Vnitřní i venkovní zábradlí z nerezu vyrábí firma SEADD Uherské Hradiště. Zakázková výroba nerezového zábradlí se odvíjí od požadavků zákazníka. Působnost naší firmy je v lokalitě Zlínský kraj.
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Ocelové, nerezové konstrukce - zakázková výroba vybavení interiéru z oceli, nerezu
Jakékoliv ocelové a nerezové konstrukce, vybavení interiéru z oceli, nerezu vyrobí společnost SEADD Uherské Hradiště. Výroba je zakázková, vyrobíme vše co je technicky možné.
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Vybavení interiéru MŠ, školních zařízení, družiny - výroba dětské stoly, židle, lehátka
Na realizace vybavení interiéru školních zařízení a MŠ se specializuje firma Dřevovýroba Kaštánek ze Starého Města u Uherského Hradiště. Výroba je zaměřena na dětské stoly, židle, lehátka.
Průmyslové dílenské židle a pracovní židle do různých provozů - možnost individuálních úprav
Kvalitní průmyslové dílenské a pracovní židle můžete pořídit od firmy ON LEAD CZ s.r.o., jde o největší prodejnu židlí v regionu Zlínský kraj. Využijte možnost individuálních úprav.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Ergonomické židle pro zdravé sezení - kancelářské i dětské židle
Kvalitní kancelářské i dětské židle v mnoha provedeních najdete u firmy ON LEAD CZ, která je největší prodejnou židlí v regionu Zlínský kraj. Doporučujeme ergonomické židle pro zdravé sezení.
Výroba klopové krabice, obaly z vlnité lepenky - obalová řešení na klíč
Společnost LAJK PACK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště vyrábí klopové krabice a výsekové obaly z vlnité lepenky. Kompletní obalová řešení navrhneme na klíč.
Online výkup, likvidace prázdných tonerů, cartridge-realizujeme po celé ČR
Po celé ČR realizuje výkup i likvidace prázdných tonerů, cartridge firma RK-EMPTIES s provozovnou Hulín, nedaleko Kroměříže i Zlína. Výkup ONLINE přes jednoduchý systém.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Dárkové kazety na míru - obaly ze strojní, vlnité, skládačkové, bednové lepenky,
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití. Nabízíme také dárkové kazety na míru.
Knihařské práce, knihy či diplomové práce a luxusní krabice jako dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů a ozdob širokého rozsahu pro různá využití. Firma Vám pomůže s dárkovými kazety, knihou či diplomovou prací.
Prodej originálních tonerů HP - tonery s nulovou reklamací
Používejte originální tonery HP a máte zaručenou kvalitu tisku, jde o tonery s nulovou reklamací. Firma RK-EMPTIES se zabývá prodejem originálních tonerů HP v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Kroměříž.
Eshop skládací stroje na výkresy Neofold - skládačky výkresů od výhradního zástupce pro ČR
Skládačky výkresů urychlí zpracování a kompletaci technické dokumentace. Výhradní zástupce pro ČR firma CS NEOLT, spol. s r.o. na svém eshopu prodává skládací stroje na výkresy Neofold.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Výroba plechové bedny, svařované konstrukce z plechu
Firma MRB Sazovice se specializuje na výrobu dílů a sestav z plechů - výroba je zaměřena hlavně na plechové bedny a svařované konstrukce z plechu. Firma má dva provozy - Sazovice u Zlína a Kroměříž.