Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Ekologická likvidace, recyklace, výkup prázdných tonerů, tonerových a inkoustových kazet
Firma PREMO Uherské Hradiště provádí výkup prázdných tonerů, tonerových, inkoustových kazet. V lokalitě Zlínský kraj se obraťte na nás, zajistíme provedení ekologické likvidace, recyklace tonerů.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Prodej ruční, strojní stretch fólie - fixační, strečová fólie s potiskem, transparentní, barevná
Jedním s produktů společnosti Steroll s.r.o. Zlín jsou ruční a strojní stretch fólie - transparentní, barevné i s potiskem. Fixační strečová fólie má své využití pro balení zboží a různých materiálů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Bezpečnostní, ochranné fólie na sklo proti poranění při rozbití skla
Společnost Cartint Zlín dodá bezpečnostní fólie na sklo, které zajistí ochranu proti poranění při rozbití skla. Ochranné folie jsou vhodné pro školy i průmyslové provozy.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Dovoz, pronájem lodních kontejnerů - kontejnerová kóje pro uskladnění nábytku, nářadí, nepotřebných věcí
Využijte možnost pronájmu kontejnerové kóje, která je bezpečná pro uskladnění vašich věcí. Pro zájemce ze Zlínského kraje zajistí dovoz lodních kontejnerů firma TES Slušovice.
TES, spol. s r.o. Pronájem kontejnerové kóje Zlín
Prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby
Společnost Izolinvest s.r.o. se specializuje na prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby, základy staveb, jímky a spoustu dalších.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Originální, alternativní, kompatibilní toner - hp, oki, xerox, canon, dell, lexmark, brother, epson, kyocera, ricoh, samsung, utax
Firma PREMO je dodavatelem tonerů do tiskáren pro klientelu v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Pořídit u nás můžete originální i kompatibilní-alternativní toner hp, oki, canon, lexmark a další.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Ramenové nosiče kontejnerů, hákové nosiče kontejnerů, výroba, prodej, servis
Společnost CSAO, spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej ramenových a hákových nosičů kontejnerů z kvalitních materiálů a dlouhou životností.
CSAO, spol. s r.o.
Servis pojízdných a stacionárních regálů Uherský Brod, paletové a konzolové, archivní regály
Jsme ryze česká rodinná firma s přátelským a otevřeným přístupem a proto se s nadšením zabýváme vývojem, výrobou a servisem pojízdných skladových zařízení.
Fixační fólie - výroba průtažné stretch fólie pro fixaci zboží, výrobků
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště vyrábí průtažné stretch fólie LDPE, které slouží pro fixaci i ochranu zboží a výrobků. Dodáme i fixační fólie atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Výroba teplem smršťovací fólie na balení zboží-i atypický rozměr
Ideální pro balení zboží je využití teplem smršťovací fólie. Dodavatelem z regionu Uherské Hradiště je firma Centroplast, výroba i atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Prodej motorových olejů Rheinol pro osobní, užitkové automobily a dodávky - automotive oleje v eshopu
ZADAPO International Trading je dodavatelem Automotive olejů Rheinol, z regionu Uherské Hradiště. Nakoupit můžete pohodlně přes eshop. Na prodej motorové oleje pro automobily, dodávky i motocykly.
Výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie-výroba na zakázku i atypické rozměry
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště dodá na zakázku výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie - i atypické rozměry. Výroba je realizována ve velmi krátké dodací době.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI - pohyblivé lamely umožňují individuální stínění a větrání pergoly
Společnost MONTPLAST s.r.o. Uherský Brod dodá bioklimatické pergoly ARTOSI - volně stojící nebo namontované ke stěně. Výhodou je dělená střecha a pohyblivé lamely, větrat a stínit můžete dle potřeby.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
LDPE, HDPE fólie, sáčky, přířezy z vícevrstvé, bublinkové fólie-výroba do 2.dne
Jakékoliv výrobky z LDPE, HDPE fólie, sáčky, pytle, přířezy z bublinkové vícevrstvé folie dodá do 2.dne firma Centroplast z okresu Uherské Hradiště. Vybírejte z více než 1000 typů výrobků.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Výroba plastových pytlů, sáčků-samonosné pytle, sáčky zip, z PE
Výroba plastových pytlů, sáčků a folií má ve firmě Centroplast z okresu Uherské Hradiště dlouhou historii - dodáme samonosné pytle, zip sáčky, výrobky z PE i pěnového PE.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Komplexní řešení obalové technologie, zásobování plasty, obaly
Společnost Centroplast, s.r.o., z regionu Zlínský kraj, zajistí zásobování obaly, plasty pro firmy v ČR. Jsme specializovaná firma pro komplexní řešení obalové technologie.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ochranné samolepicí fólie a pásky - ochrana proti poškození a zašpinění
Ochranné samolepicí fólie a pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. Zlín. Specializujeme se na výrobu a dodávku samolepicích pásek, které ochrání materiál před poškozením či zašpiněním.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Samolepící, textilní, potištěné a LDPE pásky - výroba
Naše firma se zaměřuje na výrobu samolepících pásek textilních, potištěných a LDPE ve Zlíně a okolí.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.