Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Zakázková výroba dřevěných obalů pro firmy – originalita pro Vaše zákazníky
Pokud chcete dopřát svým zákazníkům originální dřevěné obaly, využijte služeb Dřevo-products, s.r.o., která se zaměřuje na zakázkovou výrobu a dodává své obaly nejen v oblastech Zlína a Otrokovic.
Dřevo-products, s.r.o.
Obalové materiály, stretch fólie, dřevěné, plastové a kovové obaly, vázací a lepící pásky
Výrobou a prodejem obalových materiálů jako jsou dřevěné, plastové a kovové obaly, stretch fólie se zabývá společnost M. NAVY, s.r.o.
Samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI - k ochraně výrobků proti korozi
V sortimentu firmy INNOFILM s.r.o. najdete i samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI. Jedinečný produkt k ochraně výrobků proti korozi. Firmu má sídlo v Napajedlech nedaleko Zlína.
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Balící samolepicí pásky, izolepy - pro domácnost i průmysl
Balící samolepicí pásky a izolepy pro domácnost i průmysl ve Zlíně vyrábí společnost Steroll s.r.o., díky které můžete bez problémů a hlavně rychle zabalit cokoli je potřeba.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Moderní obytné moduly jako kanceláře, školy nebo nemocnice - FAGUS, a.s.
Společnost FAGUS, a.s. z Březové nedaleko Zlína se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž obytných a administrativních modulů, které jsou moderním vylepšením klasických buňek.
Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Výrobce gastro obalů - kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj je výrobcem gastro obalů a vyrábí i kartonové obaly na míru. Dodává kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky. Dodávky realizuje po celé ČR.
Obalové materiály Vsetín, prodej nových a jednou použitých vaků big bag, kartonové krabice, palety
ZABAG s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá prodejem nových a jednou použitých velkoobjemových vaků big bag, kartonových krabic a přepravních palet.
Klopové krabice - přepravní, stěhovací, poštovní, archivační
Firma Kart Holding, a.s. je výrobce kartonových obalů a krabic z regionu Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha typů - přepravní, stěhovací krabice či archivační nebo poštovní krabice.
Dárkové obaly z vlnité lepenky - krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí dárkové obaly z vlnité lepenky. Najdete u nás až 250 různých obalů - dárkové krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů.
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výroba modulových kontejnerů Zlín, stavebnicové mobilní kontejnery, obytné, skladové kontejnery
Modul Container s.r.o. Zlín využívá tradici řemeslné výroby a postupů výroby variabilních mobilních kontejnerů a jejich stavebnicového skládání do celků a sestav.
Realizace, montáže, výměny potrubí, potrubní průmyslové rozvody po celé ČR
Zakázky pro realizace, montáže i výměny potrubí přijímá firma MONTEMA z okresu Zlín. Potrubní průmyslové rozvody realizujeme po celé ČR.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob od zkušeného revizního technika
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob se musí pravidelně opakovat, proto se v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj obraťte na zkušeného revizního technika Ing. Nohavu z firmy THERMATIC.
Montáže, instalace technologických zařízení a strojů
Na montáže a demontáže technologických zařízení a strojů se zaměřuje firma MONTEMA Otrokovice z okresu Zlín. Instalace provádíme po celé ČR.
Revize vyhrazených tlakových zařízení - revize tlakových nádob, parních kotlů
Dle zákona č. 18/1979 Sb. je povinné provádět revize vyhrazených tlakových zařízení - tedy revize tlakových nádob, parních kotlů. V regionu Zlínský kraj vše zajistí firma THERMATIC Kroměříž.
Stavba ocelových hal - výroba, montáž ocelové konstrukce, opláštění haly
Hlavní zaměření společnosti KAMAX-METAL z regionu Zlínský kraj je stavba ocelových hal, výroba, montáž ocelových konstrukcí a opláštění haly. Působíme v lokalitě Morava.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.