Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Variabilní mobilní kontejnery, výroba, montáž a servis
Standardní, obytné, sanitární, skladové i speciální mobilní kontejnery. Možnost využití jednotlivě i jako stavebnicový systém. Kompletní servis včetně montáže na „klíč“.
Ocelové konstrukce, opláštění hal zateplené skládané, panelové - montáže
Společnost BUČEK střechy z Vlčnova u Uherského Brodu montuje ocelové konstrukce a opláštění hal, dodá panelové opláštění i skládané pláště.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Potištěné balící pásky - grafické návrhy, výroba
Společnost Mitoma rolls s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních potištěných pásek. Grafický návrh na potištěnou pásku Vám rádi vyrobíme nebo si ho můžete vytvořit sami.
Nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou - dvouvrstvé nepálí
Káva správně zabalená na cestu v nepálivém kelímku? To jsou dvouvrstvé nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou, které vyrábí a prodává společnost ASPro PACK s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm.
Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem
Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s.r.o. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Výroba stacionární regály bez pojezdu-pevné regály policové, konzolové, paletové
Pokud hledáte dodavatele skladového zařízení, obraťte se na firmu Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na pevné, stacionární regály bez pojezdu-policové, konzolové, paletové.
Kancelářské vybavení - flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy
Prodejna Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště má zaměření na kancelářské vybavení. Na obou prodejnách jsou na prodej flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy i ostatní kancelářská technika.
Pojízdné konzolové regály-mobilní regálový systém pro skladování plechů, trubek, trámů, prken
Mobilní regálový systém Vám ušetří náklady za skladování. Pojízdné konzolové regály od firmy Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj využijete pro skladování plechů, trubek, trámů, prken.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Mobilní, pojízdné paletové regály, regálové systémy pro paletované zboží
Pořiďte pojízdné paletové regály, mobilní regálové systémy pro paletované zboží od firmy Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj a zdvojnásobte kapacitu svého skladu, nebo snižte investiční náklad.
Montáž, servis pojízdných skladových zařízení, regálových systémů
Montáž i pravidelný servis pojízdných skladových zařízení zajišťuje společnost Mobile Storage, výrobce regálů z regionu Zlínský kraj. Díky servisu je životnost pojízdných regálových systémů delší.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Sedadla, křesla do posluchárny, auly, učebny - konstrukce, výroba, montáž, servis vybavení pro školy
Společnost HOKO-VK s.r.o. z regionu Uherského Hradiště, se zabývá konstrukcí, výrobou, montáží a servisem vybavení pro vysoké školy. Vyrobíme na zakázku sedadla a křesla do posluchárny, auly, učebny.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Skladové technologie - moderní pojízdné skladové zařízení
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj, dodává skladové technologie - vybavení skladů. Dodáme moderní pojízdné skladové zařízení na míru.
Výroba pojízdné regály na pneumatiky - regály pro uskladnění pneumatik
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí pojízdné regály na pneumatiky. Regály jsou určeny pro uložení, uskladnění pneumatik např. pro automobilky, výrobce či prodejce pneumatik.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Krabice s potiskem, potištěné obaly, reklamní obalové produkty - výroba, prodej
Obal je v dnešní době důležitou součástí výrobku. Výrobou a prodejem krabic s potiskem, s logem, potištěných obalů a dalších reklamních obalových produktů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.
Papírové tubusy a dutinky včetně plastových víček na všechny rozměry pro balení a ochranu zboží
Papírové tubusy, které ochrání Váše zboží při skladování i přepravě zakoupíte u společnosti AKRT CZ. U nás seženete také plastová víčka na tubusy všech rozměrů.
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Kartonové krabice, přepravní boxy - výroba levných a kvalitních obalů
Výrobou kvalitních, ale zároveň levných kartonových obalů, krabic a přepravních boxů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí.