Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Autokosmetika a technická chemie pro auta, průmysl a strojírenství
TRANSA spol. s r.o. je výhradním distributorem autokosmetiky a technické chemie SJD v České republice. Nabízíme autokosmetiku pro auta, průmysl a strojírenství. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Školní nábytek, vybavení odborných tříd a učeben pro všechny školy
Moderní škola, s.r.o. přináší široký výběr školních židlí, stolů, skříní a moderního školního vybavení pro školní třídy a odborné učebny. Jsme dodavatelem školního nábytku v okolí Jeseníku i Olomouce
Speciální jazykové učebny pro školy - dodávka na klíč
Moderní škola, s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku po celé České republice. Pro vaší školu dodáme potřebný školní nábytek a navrhneme jazykovou učebnu pro výuku cizích jazyků.
Stavební úpravy a výstavby učeben, včetně instalačních práci - zapojení vody, plynu a elektřiny
Moderní škola, s.r.o. se postará o kompletní výstavby a úpravy učeben v okolí Olomouce i Jeseníku. Nabízíme stavební činnosti ve výstavbě a to včetně zapnutí medií jako je voda, plyn a elektřina.
Výškově stavitelné školní lavice - dílenské, žákovské a učitelské stoly
Moderní škola, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem školního nábytku nejen v okolí Olomouce a Jeseníku, ale po celé České republice. V naších produktech naleznete školní lavice i výškově stavitelné stoly.
Návrhy učeben - speciální školní laboratoře pro fyziku, chemii a biologii
Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Pro vaší školu navrhneme speciální učebny a laboratoře pro výuku chemie, biologie i fyziky.
Otevřené papírové pytle s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkosti
Společnost SACK CZ s.r.o. dodává kvalitní otevřené papírové pytle také s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkem.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kvalitní počítačová technika - výkonné notebooky, tiskárna, virtuální brýle, tablety, počítače
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí kvalitní a výkonnou informační technologii, v sortimentu produktů naleznete notebooky, tiskárny, virtuální brýle i revoluční tablety.
Sleva na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny Canon - akční nabídka
Akční nabídku před Vánoci na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny značky Canon pro vás připravila společnost Seoncomp v Ostravě, díky které můžete využít vysokých slev!
Komínové a technické kartáče s příslušenstvím
Naše firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. nabízí potřeby pro kominíky a kompletní program pro čištění kouřovodů a kamen. V sortimentu naleznete technické, brusné, kovové kartáče, komínové štětky a růžice
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Nádrže na dešťovou vodu Nautilus na míru pro zavlažování, splachování i praní
Nádrže na dešťovou vodu Nautilus na míru dodává společnost SINEKO Engineering s.r.o. specializující se na řešení odpadních vod i lehký průmysl. Působíme v okolí Ostravy i Prahy.
Nejprodávanější digitální multifunkční barevná kopírka SHARP DX 2500 - akční cena
Nejprodávanější digitální multifunkční barevnou kopírku SHARP DX 2500 nyní můžete za akční cenu zakoupit u firmy SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje na kvalitní kancelářskou techniku.
Prodej a profesionální servis i oprava počítačů a kancelářské techniky
Firma Seoncomp se zabývá prodejem a opravou počítačů a kancelářské techniky. Zákazníkům nabízí kvalitní výpočetní techniku od základních počítačových sestav až po výkonné počítače.
Obaly pro zásilky - poštovní krabice, lepenkové obálky, obaly na knihy a kalendáře
Společnost VENKART se v Opavě a okolí zabývá výrobou a prodejem obalů pro zásilky. V tomto sortimentu naleznete vše od poštovních krabic, přes lepenkové obálky, až po obaly na knihy a kalendáře.
Papírové a polyetylenové pytle - PPH pytle a vaky na zakázku
Papírové pytle, vaky, polyetylenové pytle objednávejte u specializované firmy SACK CZ s.r.o., která vyrábí pytle na zakázku.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Dřevěné přepravní bedny také pro nebezpečné zboží IBC
Společnost Pila Krnov s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou a prodejem dřevěných přepravních obalů, také pro nebezpečné zboží IBC.
Kaspersky Anti-Virus, ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů, akční nabídka
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie a v akční nabídce nabízí Kaspersky Anti-Virus, který ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů.
Bedýnky, paletky na zeleninu, potraviny a cukroví - přímý styk s potravinami
Společnost MODEL PACK SHOP se zabývá prodejem obalů, mezi které patří také bedýnky a paletky na zeleninu, potraviny a cukroví.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Igelitové a polyetylénové pytle - pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl.
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. V sortimentu naleznete igelitové a polyetylénové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Poštovní krabice a zásilkové obaly - eshop s velkým výběrem sortimentu
Společnost MODEL PACK SHOP s prodejnou v Opavě nabízí velký výběr poštovních krabic a zásilkových obalů. Vybírat můžete také na našem e-shopu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Vzduchové polštářky pro ochranu zboží v krabicích - opakované použití
Vzduchové polštářky zakoupíte na e-shopu nebo v prodejně Model Pack Shop v Opavě na Nádražním okruhu 23. Polštářky poskytnou ochranu zboží při odesílání zásilky.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Pevné krabice na velké a vícepatrové dorty
Společnost Model Pack Shop Opava prodává obaly z lepenky, mezi které patří také kartonové krabice na velké dorty pro cukrárny i jednotlivce. Navštivte náš e-shop či prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Oleje a filtry pro vaši hladkou jízdu - široký sortiment
Široký sortiment olejů a filtrů pro vaší hladkou jízdu Vám poskytne dopravní a servisní společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. v Opavě a okolí.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výpočetní technika - počítače, notebooky, tiskárny za akční ceny
Výpočetní techniku za super ceny nabízí firma TRIWARE spol. s r.o. v Opavě. Za akční ceny u nás nakoupíte počítače, tablety, notebooky, tiskárny, monitory.
Počítače a notebooky za výhodné ceny - kompletní servis a odborné poradenství
Kvalitní a spolehlivou výpočetní techniku vám v Opavě nabídne naše společnost TRIWARE spol. s. r. o., která Vám za výhodné ceny nabídne počítače a notebooky s kompletním servisem a poradenstvím.