Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Dřevěné palety a europalety – výroba a prodej standardních i atypických palet
Prodej palet v Opavě obstará firma VPS J&M s.r.o., která nejenom prodává, ale také vyrábí standardní i atypické dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Točité spirálové i přímé schodiště z roštů a plechu – každý kus je originál
Originální točité spirálové i přímé schodiště z roštů, zinkované nebo bez povrchové úpravy, provedené ve vysoké kvalitě, vyrábí firma NOVING ROŠTY s.r.o. sídlící ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Kotouče na pily a pilové kotouče - specializovaná prodejna
Centrum nářadí s.r.o. je specializovaná prodejna se širokým sortimentem kotoučů na pily a pilových kotoučů.
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Kovové regály, šatní věšáky - uskladnění materiálu, zboží - e-shop
Kovové regály i šatní věšáky pro uskladnění materiálu či zboží využívané v garážích, dílnách, firmách, prodejnách, úřadech, ale i domácnostech můžete zakoupit na eshopu společnosti KOVONA SYSTEM, a.s.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výškově stavitelný stůl WORK zajistí komfort při práci v sedě i ve stoje
Elektricky výškově stavitelný a polohovací pracovní stůl WORK je vhodný do kanceláře i do domácího prostředí. Elektropohon umožní jednoduše a rychle střídat práci v sedě a ve stoje.
ZWORK
Správná volba mazacího tuku prodlouží životnost Vašich ložisek
Firma ROTOMAX se zabývá prodejem mazacího tuku pro mazání ložisek v Opavě, Ostravě. Zajistíme Vám mazivo pro univerzální i specializované použití. Správná volba maziva zvýší životnost Vašich ložisek.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Průmyslové montované stavby vám vyrobíme na míru včetně povrchových úprav
Průmyslové montované stavby vyrábíme ve společnosti Ruchstav Building Ostrava každému klientovi na míru a to včetně povrchových úprav.
Halové objekty, halové systémy výstavba - administrativní, výrobní, skladové, sportovní
Halové objekty dodá i namontuje firma RUCHSTAV BUILDING a.s. z Ostravy. Halové systémy na klíč jsou vhodné pro administrativní, výrobní, skladové i sportovní využití.
Pronájem tiskáren, rychlý tisk bez starostí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. Vám umožní kvalitní tisk bez starostí a bez zbytečných nákladů. Pronájem tiskových zařízení Vám nově zprostředkuje společnost s téměř 30letou zkušeností na trhu.
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola a servis
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola, údržba, posouzení technického stavu, návrh oprav, servis provádí společnost PH poradce servis s.r.o., Ostrava.
Stavba haly na klíč, montáž ocelových konstrukcí, opláštění - realizace v krátkém čase
Stavbu hal na klíč zajišťuje firma Ruchstav Building a.s., která sídlí v Ostravě. Spolehnout se můžete na kvalitní montáž ocelových konstrukcí, opláštění hal i servis, vše realizujeme v krátkém čase.
Dřevěné obaly a transportní bedny - vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly na míru
Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky.
Vlnitá lepenka v tabulích a v rolích - pro rychlé a bezpečné balení výrobků, zakrývací materiál pro malíře
Sháníte kvalitní materiál pro rychlé zabalení Vašich výrobků nebo pro zakrytí interiéru při malování? Pak vsaďte na vlnitou lepenku od společnosti Model Pack Shop z Opavy za jedinečnou cenu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Průmyslové papírové a plastové lepicí pásky - transparentní, barevné, s bezpečnostním potiskem
Kvalitní lepicí pásky, které označí či zabezpečí obal zakoupíte u firmy MODEL PACK SHOP, která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných papírových i plastových lepicích pásek.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.
Papírové pytle - bílé a hnědé s barevným potiskem, s PE vložkou odolné proti vlhkosti
Kvalitní papírové pytle v bílé i hnědé barvě nakoupíte u společnost SACK CZ s.r.o., která Vám zajistí také jejích potisk. Poskytujeme až 5-ti barevný potisk.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.
Aditiva Bishop´s Original Products - nejkvalitnější a nejúčinejší aditiva do paliv a olejů pro snížení spotřeby
Bishop´s Original Products jsou nejkvalitnější a nejúčinnější výrobky určené k řešení problematiky mazání. Přijďte si i vy pro tyto aditiva k opavské společnosti VE-ŽA TRUCK autodíly spol. s r.o..
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
Tonery do tiskárny přímo od českého výrobce - kvalitní tonerové kazety
Pořiďte si kvalitní tonery do tiskárny přímo od českého výrobce! Stačí se obrátit na firmu ABEL z Opavy, která vyrábí kvalitní tonerové kazety pro laserové tiskárny, kopírky a faxy.