Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Výroba stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky s vysokou nosností
Výrobou stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky, vyznačující se vysokou nosností, např. HEAVY RACK, FUTUR a FUTUR PLUS, se zabývá společnost KOVONA SYSTEM, a.s. Český Těšín.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Prodej rozlévaných olejů v sudovém balení – nejen pro autoservisy a strojírenské firmy
Bohatý výběr značkových rozlévaných olejů v balení po sudech vhodných pro autoservisy, zemědělské, strojírenské a další firmy má ve svém sortimentu společnost OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Skládací paletové nástavce a ohrádky ELMO - výroba a prodej
VPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která nabízí skládací nástavce a ohrádky ELMO, jejich výrobu i prodej nejen pro zákazníky z Opavy, ale také Ostravy a Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Servis, dodávka a prodej variabilních roštových kontejnerů a kompostérů
Kytulava s.r.o. v Ostravě se zabývá servisem, dodávkou a prodejem roštových kontejnerů a kompostérů. Tyto kontejnery mají celou řadu využití, lze je libovolně přemístit, kam zrovna potřebujete.
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Dřevěné palety pro skladování a přepravu zboží, europalety - výkup a prodej
Firma VPS J&M s.r.o. vykupuje použité palety v Bruntále a okolí, vyrábí a prodává dřevěné či atypické palety a bedny pro skladování a přepravu zboží.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výkup a prodej drátěných beden, kvalitních gitterboxů na přepravu produktů
Kvalitní gitterboxy v různých rozměrech prodává a vykupuje firma VPS J&M s.r.o., která působí v Opavě, Ostravě a Olomouci. Drátěné kovové bedny jsou vhodné pro přepravu široké škály produktů.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Dřevěné EUR palety B (II.) kvality s plnou funkčností – výkup, prodej za nízké ceny
Výkup a prodej dřevěných EUR palet B (II.) kvality s plnou funkčností za velmi nízké ceny provádí v Opavě a celé Severní Moravě firma VPS J&M s.r.o..
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výkup a prodej kovových a plechových beden Mars, drátěných palet Gitterbox
FVPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která se také zabývá výkupem a prodejem kovových a plechových beden Mars a drátěných palet Gitterbox.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Inženýrská činnost – zpracování výrobní dokumentace, projektování softwaru a vizualizací
V rámci služeb v oblasti inženýrské činnosti Vám zajistí firma ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, zpracování dokumentace, projektování softwaru či vizualizace strojů a ocelových konstrukcí.
Etiketovací kleště, kotoučky do pokladen nebo bublinkové obaly od PRESSTO TREND s.r.o.
Společnost PRESSTO TREND s.r.o. z Šenova u Nového Jičína nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodej obalového materiálu a papírenského zboží za skvělé ceny.
Regálové systémy mají využití ve velkých skladech i domácnostech
Pokud sháníte kvalitní regálové systémy, které mají využití ve velkých skladech i domácnostech, pak ve společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. pořídíte ty pravé.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Český výrobce kvalitních dřevěných palet - palety na míru
VPS J&M s.r.o. je tradiční český výrobce palet se sídlem v okrese Opava, která se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet. Působíme v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Profesionální opláštění komerčních, kancelářských budov a výrobních hal pomocí fasádních plášťů
Fasádní pláště se využívají při opláštění především komerčních budov chrání fasádu proti povětrnostním vlivům. Opláštění realizují u společnosti LOP realizace, s.r.o. v okolí Ostravy i Frýdku-Místku.
Obaly na pivo a pivní speciály, dárkové balení a odnosný recyklovatelný obal
U firmy MODEL PACK SHOP Vám vyrobíme papírové odnosné obaly na pivo a pivní speciály. Využijte dárkového balení pro pivo, které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům.
Pivobox Model Pack Shop
Výroba papírových a ventilových pytlů - pytle na odpad a pro balení
Kvalitní papírové a ventilové pytle vyrábí firma Advanced Industries Packaging s.r.o. se sídlem v Úvalně u Krnova, pytle jsou vhodné na odpady a pro balení různých výrobků.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Efektivní pevný paletový plastový kontejner s lyžinami či kolečky je vhodný pro skladování a přepravu
Bezpečný, inovativní, pevný a hygienický. To vše představuje pevný paletový plastový kontejner JumboNest s lyžinami nebo s kolečky, vhodný pro skladování a přepravu od firmy Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Opláštění budov z kvalitních fasádních plášťů, vysoce odolné proti povětrnostním vlivům
Při rekonstrukci nebo stavbě komerčních budov, obchodů, výrobních hal, či domů se využívá opláštění budov z fasádních plášťů. Realizaci zajistí společnost Střechy Višňovský nejen v Ostravě, i v Opavě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Kvalitní a moderní kancelářský nábytek - stoly, židle, dveře, skříně, výroba kanceláře na míru
Vybavíme Vaši kancelář kvalitním nábytkem podle Vaších potřeb. Obraťte se na stolařství VIPAMA z Opavy, kde Vám zajistíme vše potřebné pro interiér Vaší kanceláře.
VIPAMA s.r.o.
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Palety, dřevěné bedny a obaly - výroba a prodej s rozvozem až k vám do firmy
Firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet a beden, které jsme schopní rozvážet až k Vám do firem. Působíme také Olomouci a okolí.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup