Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Výroba manipulační techniky a kancelářského vybavení
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, vyrábí širokou řadu manipulační techniky a vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Prodej, pronájem kancelářské techniky, kopírovací stroje
Prodejem, pronájmem kancelářské techniky a kopírovacích strojů se zabývá česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zaměřuje na kopírovací přístroje Sharp a tiskárny a také jejich servis.
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
E-shop, internetový obchod, prodej regálů za akční ceny
E-shop a internetový obchod regálů za akční ceny realizuje společnost Kovona System a.s. v Českém Těšíně, která se specializuje regály různých provedení i velikostí.
KOVONA SYSTEM, a.s.
EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přepravní obaly pro E-commerce, internetové podnikání - jednoduchá přeprava, distribuce i skladování
Vhodné přepravní obaly pro E-commerce, tedy internetové podnikání můžete zakoupit u firmy Schoeller Allibert s.r.o., která Vám dodá přepravky vhodné pro jednoduchou distribuci, přepravu i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Kopírky, tiskárny, faxy, skenery SHARP - pronájem, prodej i servis
Kopírky, tiskárny, faxy i skenery SHARP a jejich pronájem, prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. také v okolí Opavy a Frýdku-Místku.
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Mazací služba, aplikace moderních mazacích prostředků,  návrh mazacích plánů v  průmyslových provozech Petřvald
NTL zajišťuje mazací služby na průmyslových provozech v součinnosti prováděné tribotechniky a vibrodiagnostiky.
Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
A3 černobílé kopírky, kopírovací stroje Sharp - pronájem i prodej
A3 černobílé kopírovací stroje seženete u české společnosti SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zabývá prodejem, pronájmem i servisem kancelářské techniky značky SHARP.
Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Ložiska, maziva a mazací příslušenství - prodej kvalitních ložisek předních výrobců pro veškeré použití
Kvalitní ložiska předních značek SKF, INA, ZVL, ZKL, TIMKEN, FAG,EZO,FKL atd. prodává společnost AGROZEM Opava s.r.o., dále nabízíme také maziva a mazací příslušenství pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Prodej tlakových nádob ležatých či stojatých vhodných pro použití k domácím vodárnám – eshop
Prodej tlakových nádob, ať už stojatých nebo ležatých, které jsou vhodné pro použití k domácím vodárnám, poskytuje na svém eshopu společnost CZ PUMPY – čerpací technika s.r.o.
Skládací paletové kontejnery, které šetří logistické náklady a zajišťují návratnost investic
Skládací paletové kontejnery šetřící logistické náklady a které se vyznačují vysokou nosností, velkým objemem a nízkou váhou, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Strojní zámečnické práce, montáž ocelových dílů i konstrukcí, zábradlí, Bruntálsko
Kompletní zámečnické služby včetně výroby zábradlí i ocelových dílů na zakázku poskytuje společnost Jiří Paštěka – zámečník z obce Břidličná v Moravskoslezském kraji.
Školní nábytek, výroba školních lavic, židlí, tabulí, vybavení odborných učeben fyziky
Kvalitní nábytek do celé školy Vám vyrobí společnost Hilbert Interiéry s.r.o. z Dětmarovic. Vybavíme všechny specializované učebny pro výuku fyziky, chemie, biologie i jazyků.
Hilbert Interiéry s.r.o.