Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Přístřeší pro odpadové nádoby - výroba z kvalitních a lehkých materiálů
Pokud hledáte spolehlivého výrobce přístřeší pro odpadové nádoby do vašeho města nebo obce, pak se obraťte na firmu Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Motorové oleje a maziva pro dvoutaktní a čtyřtaktní motocykly
Kvalitní semisyntetické, syntetické a minerální motorové oleje ELF pro dvou a čtyřtaktní motocykly zakoupíte ve velkoobchodě MERLIN-PLUS spol.
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Konstrukce pro skladování Jablonec nad Nisou, výroba podest a jednoúčelových strojů
Naše firma z okresu Jablonec nad Nisou se zabývá výrobou konstrukcí pro skladování, jedná se zejména o výrobu podest a jednoúčelových strojů.
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Palety, dřevěné bedny a obaly - výroba a prodej s rozvozem až k vám do firmy
Firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet a beden, které jsme schopní rozvážet až k Vám do firem. Působíme také Olomouci a okolí.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výroba kovových konstrukcí Karviná, malosériová i velkosériová kovovýroba, kovový nábytek
Vyrábíme a dodáváme zboží pro dodavatele řešení vybavení interiérů komerčních prostor a výrobcům nábytku a interiérových prvků.
Zámečnické práce, ocelové konstrukce -  prodej zámečnických potřeb
Veškeré zámečnické práce, výrobu ocelových konstrukcí a rekonstrukci ocelových hal zajistí v okolí Bořetic KOVOVÝROBA Herůfek. Prodáváme také i zámečnické potřeby.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Tradiční česká firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej kvalitních dřevěných palet, obalů a beden. Své výrobky také rozvážíme po celé ČR.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Bezpečnost pro přepravu i uskladnění v našem e-shopu!
O bezpečnost Vašich písemností i drobných cenných předmětů při přepravě nebo při uskladnění se postará nabídka bezpečnostních obalů, obálek a plomb v e-shopu společnosti ProTrade, s.r.o. z Prahy.
PROMAN s.r.o. – váš dodavatel regálových systémů z Chrudimi
Trend je jasný. Zvětšete své skladovací prostory a mějte přitom ve svých zásobách přehled. To vše vám umožní naše regálové systémy.
Polyetylénové sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, se zipem, lepicí klopou
Jeden z největších výrobců obalových materiálů firma DAPAS, spol. s.r.o. nabízí široký výběr polyetylénových sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, sáčky se zipem, lepicí klopou a další.
Jednorázové ochranné povlaky pro výrobce autosedaček a pro autoservisy
Nabízíme ochranné povlaky autosedadel, které zajistí čisté sedačky po celou dobu opravy v autoservisu - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Výrobce speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl
Výrobou speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl se zabývá firma HB pack s.r.o. Bublinková fólie zamezuje tvorbě elektrostatického náboje.
HB pack s.r.o.
Dnešní doba on-line nákupů si žádá naše krabice a obaly - KRABICE s.r.o. se sídlem v Praze
Pohybují se i vaši zákazníci převážně v on-line prostoru a vy řešíte přepravu zakoupeného zboží k nim domů? Dodáme vám krabice a obaly standardních velikostí nebo vyrobené přímo pro vás.
Dobré sezení, jak by děti měly správně sedět – zdravotní židle a stoly Amadeus pro děti
Základem pro správné držení těla dětí a jejich vývoj, je především dobré sezení! Jak by měly děti správně sedět, zjistíte díky zdravotním židlím a stolům Amadeus, které jsou určeny právě pro děti.
Nábytek Amadeus
Dárkové obaly z vlnité lepenky - krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí dárkové obaly z vlnité lepenky. Najdete u nás až 250 různých obalů - dárkové krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů.
Samonosná nádrž na dešťovou vodu Pardubice, usazení bez betonáže, jímání dešťové, splaškové vody
Samonosná nádrž na dešťovou vodu z kvalitního polyethylenu pro jímání dešťové nebo splaškové vody, usazení bez betonáže a betonového podloží.
Kvalitní kopírovací stroje, kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop nejen do kanceláře
Vysokou kvalitu, rychlý tisk, kopírování i skenování vám zajistí kvalitní kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop. S výběrem kopírovacích strojů do kanceláře vám zajistí firma FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Samolepící pásky, tvarované výseky a laminování
Oboustranné i jednostranné lepící pásky, tvarové výseky z lepících pásek i laminování lepících materiálů. Sériová i zakázková výroba v nejvyšší kvalitě od společnosti LAGA Borohrádek s.r.o.
Motorové oleje VENOL pro osobní i nákladní automobily za skvělé ceny eshop
Dopřejte svému automobilu ty nejkvalitnější motorové oleje, vyberte si v eshopu firmy TRANSA Opava výkonné motorové oleje pro osobní i nákladní automobily. Vše skladem za skvělé ceny!
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Stavební ocelové konstrukce, průmyslová schodiště Jičín
Kovovýroba MH - KOVO, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží ocelových konstrukcí jak stavebních tak technologických, průmyslových schodišť, zámečnickými i svářečskými pracemi.