Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Kvalitní boční a dnové sváry technických pytlů
Naše společnost zajišťuje výrobu polyetylénových pytlů s bočním nebo dnovým svárem - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Velkoobchodní i maloobchodní prodej silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE se zabývá společnost Alpax, s.r.o. v Blansku. Používá se při výrobě samolepek či etiket a dalších.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Záruční i pozáruční servis, prodej, pronájem tiskáren
Autorizovaný prodejce laserových i multifunkčních tiskáren značek DEVELOP, Konica Minolta, pronájem , servis tiskáren zajistí na Brněnsku firma Samsontech.
Výkup a prodej drátěných beden, kvalitních gitterboxů na přepravu produktů
Kvalitní gitterboxy v různých rozměrech prodává a vykupuje firma VPS J&M s.r.o., která působí v Opavě, Ostravě a Olomouci. Drátěné kovové bedny jsou vhodné pro přepravu široké škály produktů.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výroba papírových a kartonových krabic pro balení zboží z e-shopu
Objednejte si dostatečnou zásobu kartonových a papírových krabic pro balení zboží z e-shopu, které vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o., působící v Přerově, Prostějově, Olomouci i Vyškově.
Karton plus spol. s.r.o.
Schodiště a zábradlí na míru, atypická výroba, montáž Jičín
Již si nemusíte dělat starosti s atypickou stavbou Vašeho rodinného domu, nebo sídla firmy. Schodiště a zábradlí na míru Vám vyrobí a namontuje INZA Rohoznice s.r.o. poblíž Jičína
Regálové systémy - kompletní dodávky od návrhů až po realizaci
Společnost PROMAN s. r. o. nabízí kompletní dodávky regálových systémů pro skladové prostory. Dodává paletové, policové, konzolové regály i skladové plošiny.
Ochrana soukromí – velkokapacitní skartovací stroje HMS do kanceláří
Skartovací stroje HMS k ochraně osobních a firemních údajů ve firmách i domácnostech zajistí společnost Samsontech, která působí v okolí Brna a Vysočiny.
Výroba konstrukcí pro skladování, podest, jednoúčelových strojů pro automotive
Společnost Pejistro s.r.o. se zabývá výrobou konstrukcí pro skladování, podest, jednoúčelových strojů pro automotive a obráběním kovů.
Sáčky všeho druhu - bublinkové, uzavíratelné nebo s netkanou textilií
Společnost HB pack s.r.o. je specialista na výrobu kvalitních obalových materiálů, mezi než patří například i kvalitní a pevné sáčky, které vyrábí v několika variantách.
HB pack s.r.o.
Autodoprava, pronájem kontejnerů a likvidace suti a odpadu od ABN Trans
Společnost ABN Trans z okresu Kladno, zajišťuje pronájem kontejnerů, autodopravu nebo dovoz a likvidace sutě, odpadu nebo černých skládek, rovněž poskytuje stavební práce.
Náhradní díly, autodíly Škoda, Volkswagen, Prostějov, prodej
Náhradní díly, autodíly, oleje, maziva, speciální kapaliny a nemrznoucí směsi za nejlepší ceny v regionu pořídíte v H&Z Auto moto v prostějově.
H&Z AUTO MOTO
Multifunkční výkonné laserové tiskárny pro barevný i černobílý tisk - formát A4 i A3
Firma Samsontech Josef Samson poskytuje kvalitní a výkonné laserové tiskárny INEO, které jsou vhodné do kanceláří a podniků. Tiskárny tisknou barevně i černobíle do maximálního formátu A3.
Školní nábytek, vybavení tříd a katedry, e-shop
Kvalitní kovový nábytek do škol. Široký výběr lavic, židlí, tabulí a vitrín nejvyšší kvality, se zárukou až 10 let a s dopravou zdarma od společnosti Enprag s.r.o.
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Velkoobchod s balícími materiály, obalový materiál, krabice, fólie, pytle, sáčky
Velkoobchodní společnost TransPak CZ s.r.o. nabízí balicí materiály jako jsou krabice, karton, obálky, fólie, pytle, sáčky, přepravní materiály a mnoho dalšího.
Bublinkové folie - spolehlivá ochrana Vašeho zboží při přepravě
Široký výběr bublinkových folii Vám poskytne brněnská firma HB pack s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem kvalitních balících materiálů různých tlouštěk, barev a vrstev.
HB pack s.r.o.
Autobaterie, akumulátory Prostějov -  moloobchod, velkoobchod
Maloobchodní a velkoobchodní prodej akumulátorů a baterií za nejlepší ceny v regionu zaručuje firma H&Z Auto moto z Prostějova
H&Z AUTO MOTO
Vysoce kvalitní kompostéry z pozinkovaného plechu Litomyšl, kompostéry s nejdelší životností
Objednejte si vysoce kvalitní kompostér ze žárově pozinkovaného plechu, snadná montáž, doprava po celé ČR.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěné obaly, výroba nábytku z palet
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěných obalů, výroba nábytku z palet, výroba na dvou plně automatizovaných linkách u firmy Pila Benda s.r.o. v Dačicích.
Dřevěné EUR palety B (II.) kvality s plnou funkčností – výkup, prodej za nízké ceny
Výkup a prodej dřevěných EUR palet B (II.) kvality s plnou funkčností za velmi nízké ceny provádí v Opavě a celé Severní Moravě firma VPS J&M s.r.o..
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Tiskové řešení ,,Jen tisku“ - pronájem tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí bezporuchového provozu
Pokud chcete tisknout levně a zároveň nemít starosti se servisem tiskárny, pronajměte si tiskárnu u firmy ROOT IT. Pronajímáme tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí provozu bez poruch.
ROOT IT s.r.o.
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.