Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Teflonové fólie, těsnící pásky a vše z teflonu online přes e-shop
Potřebujete teflonový materiál pro jakékoliv použití? Pak jej můžete snadno zakoupit za bezkonkurenční ceny přes náš e-shop.
Kancelářská technika renomovaných značek – tiskárny, dataprojektory, skartovačky
Kvalitní a spolehlivou kancelářskou techniku naleznete u společnosti Samsontech, působící v okolí Brna. Dodávky komplexních tiskových řešení, tiskáren, dataprojektorů, skartovaček a dalších.
Výroba ocelových konstrukcí nástaveb bytových domů, rekonstrukci historických objektů
Ocelové konstrukce pro nástavby bytových domů nebo rekonstrukci historických objektů vyrobí pro zákazníky na území celé Vysočiny firma  UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
Dodavatel obalových materiálů a výrobce balící techniky – ochráníme vaše výrobky před zničením
Hledáte zkušeného dodavatele obalových materiálů? Potřebujete papírové krabice, pytle nebo jen sáčky? Firma Ekobal je jejich největší dodavatel a nejen to.
Etiketovací kleště, kotoučky do pokladen nebo bublinkové obaly od PRESSTO TREND s.r.o.
Společnost PRESSTO TREND s.r.o. z Šenova u Nového Jičína nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodej obalového materiálu a papírenského zboží za skvělé ceny.
Zakázková výroba průmyslových obalů – sáčky, reklamní tašky a pytle s tiskem i bez
Rozjíždíte právě svůj e-shop a přemýšlíte v čem budete své zboží doručovat zákazníkům? Naše firma Obaly Javůrek vám na zakázku vyrobí sáčky s potiskem vaší značky.
Obaly Javůrek s.r.o.
Renovace tonerových kazet a výroba tiskových kazet Polná – profesionální služby a kvalitní výrobky
Máme vybudovanou odbytovou síť po celé České republice a zabýváme se renovacemi kazet a jejich výrobou. Naše firma působí od roku 1996 a nabízíme tak plno zkušeností.
Stavebně a strojně zámečnické práce Lužná u Rakovníka - dodávka a montáž
Hledáte odborníky na výrobu nebo montáž ocelových konstrukcí? Firma Petr Toth z Lužné u Rakovníka nabízí stavebně a strojně zámečnické práce.
Recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů - sáčky pro sterilní balení mléka
Sáčky pro sterilní balení mléka dodává v České republice firma Model Pack Shop. Pořiďte si recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů, které zvyšují trvanlivost čerstvých produktů.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Velkoobchod vlasové kosmetiky Hradec Králové, rozvoz zboží do kadeřnických salonů v Hradci zdarma
Velkoobchod vlasové kosmetiky Martina Brůnová nabízí široký sortiment profesionální vlasové kosmetiky a kadeřnických potřeb mnoha značek.
Martina Brůnová - velkoobchod vlasové kosmetiky Vlasová kosmetika Burian Hradec Králové
Lehké ocelové konstrukce pro firmy - odolné, stabilní a cenové dostupné
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti vzduchotechniky a kovovýroby. Firma vyrábí a montuje lehké ocelové konstrukce, které jsou odolné, stabilní a cenově dostupné.
GIOMETAL s.r.o.
Úspora nákladů díky optimalizaci tisku
Ušetřete náklady díky optimalizaci tisku. Podrobnou analýzu a návrh komplexního tiskového řešení pro Vás vypracuje společnost Samsontech, která působí v okolí Brna.
Střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov
Specialistou na střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov je společnost Opravny Telč, a.s. Zastřešení montovaných hal přizpůsobíme požadavkům zákazníka.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Zakázková výroba dřevěných obalů pro firmy – originalita pro Vaše zákazníky
Pokud chcete dopřát svým zákazníkům originální dřevěné obaly, využijte služeb Dřevo-products, s.r.o., která se zaměřuje na zakázkovou výrobu a dodává své obaly nejen v oblastech Zlína a Otrokovic.
Dřevo-products, s.r.o.
Ochranné povlaky autosedaček, mikrotenové sáčky, Liberec
Firma BIPO - PLAST s.r.o. z Liberce proto nabízí jednorázové ochranné povlaky autosedadel nejen pro samotné výrobce sedaček, ale také pro autoservisy.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Klopové dortové krabice na vysoké patrové dorty - lepší manipulace i bezpečnost při převozu
Ty nejkvalitnější pevné krabice na vysoké patrové dorty seženete jedině u Model Pack shop v kamenné prodejně v Praze nebo na e-shopu. Krabice zajistí bezpečnost i skvělou manipulaci pro patrové dorty.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Speciální dřevěné obaly s vnitřní fixací pro ochranu zboží při transportu – zakázková výroba
Speciální dřevěné obaly pro ochranu zboží při transportu na zakázku vyrábí firma Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Dodáváme dřevěné obalové materiály z hoblovaného řeziva s vnitřní fixací.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Vybavení do mateřských škol, kvalitní nábytek, postýlky a židle
Chcete Vaši školku či herní skupinku vybavit novým kvalitním nábytkem, který vydrží i nejemné zacházení malých dětí? Tak to jsme zde pro vás.
Multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA-MINOLTA – prodej, servis
Prodej, servis a pronájem multifunkčních tiskáren DEVELOP a KONICA-MINOLTA zajišťuje společnost SAMSONTECH. Působí v oblasti Brna, Brna-venkova a Vysočiny pro menší i větší zákazníky.
Obalové materiály, stretch fólie, dřevěné, plastové a kovové obaly, vázací a lepící pásky
Výrobou a prodejem obalových materiálů jako jsou dřevěné, plastové a kovové obaly, stretch fólie se zabývá společnost M. NAVY, s.r.o.
Kovovýroba z oceli a nerezi v okrese Hodonín, svářečské, zámečnické, soustružnické práce, frézování, montáž
Firma Kovo Vlašic s.r.o. se sídlem v okrese Hodoníny se již od roku 1995 zabývá zakázkovou kovovýrobou z oceli a nerezi. Vyrábíme především zábradlí, schody, vrata, brány a také mnoho dalších věcí.
Samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI - k ochraně výrobků proti korozi
V sortimentu firmy INNOFILM s.r.o. najdete i samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI. Jedinečný produkt k ochraně výrobků proti korozi. Firmu má sídlo v Napajedlech nedaleko Zlína.
Pronájem nízkoobjemových a velkoobjemových kontejnerů na odpad a odvoz suti
Nízko a velkoobjemové kontejnery na suť a odpad pronajímá v okolí Znojma Autodoprava Bohdálek. Zajistíme dovoz odpadu včetně jeho likvidace.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Odnosky na jednu až tři lahve vína z vlnité lepenky včetně potisku loga, motivu na přání
Odnosky na jednu, dvě nebo tři lahve vína z vlnité lepenky dodává firma Stillus. Odnosky můžeme na přání označit logem nebo jinými motivy na přání.
Obalový materiál od PPFOL - laminační, BOPP nebo teplem smrštitelné fólie
Bohatý sortiment pro balení naleznete u firmy PPFOL ze Slavkova u Brna, která nabízí kvalitní obalový materiál pro potravinářské i nepotravinářské účely.