Chcete komfort a pohodlí i při domácím či firemním úklidu? S touto činností vám pomůže kompletní nabídka úklidové a čistící techniky jako podlahové mycí stroje, čisticí stroje na okna a eskalátory, plošiny, vysokotlaké čističe, vysavače, extraktory a čističe koberců, zametací stroje, jednokotoučové mycí stroje a další úklidová a čistící technika.

Výroba a prodej smetáků, smetáčků, silničních a chodníkových košťat
výroba kartáčů, košťat, smetáků, smetáčků na zakázku, technické i speciální kartáče, ruční zatahování, vysoká kvalita, výroba dle dokumentace či vzoru
Zakázková výroba kartáčových lišt, kartáčů a smetáků dle dokumentace
Výrobní postup metodou zarážení a ručního zatahování, zakázková výroba kartáčů, smetáků, košťat. Kartáče vyrobíme nejen dle dodané dokumentace, ale i podle poslaného vzoru.
Inovativní úklidová technika, i-mop pro snadné čištění podlah
Inovativní úklidová technika, mycí stroj i-mop pro flexibilní a rychlé čištění podlah v domech komerčních prostorech či ubytováních od společnosti i-teamcz s.r.o.
Zapůjčíme vám nosiče na kolo, čističe koberců i sekačky na trávu
Kromě úklidových služeb vám firma U-SERVIS z Opavy nově zprostředkovává možnost půjčení čističe koberců, sekaček na trávu i nosičů kol včetně navigace.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Výroba atypických smetáků, kartáčů a košťat - výroba na zakázku
chodníková, silniční košťata, kartáče na kurty, koně, dehtovací, na vymetání pecí, výroba metodou zarážení a ručního zatahování vyrobí Tekas, s.r.o.
Výplach cisteren i sil snadno a ekonomicky (Hradec Králové)
Nabízíme spolehlivá zařízení pro výplach cisteren, sil i IBC kontejnerů. Jsme odborníky na výrobu mycích linek a boxů, ale i čištění těžké techniky a atypických nádob.
Profesionální odstraňování graffitů pomocí speciálního vybavení k čištění fasád
Speciální vybavení pro profesionální čistění fasád od nečistot a graffitů a jiné moderní technologie zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Profesionální úklidové vozíky jednokbelíkové, dvojkbelíkové - distributor
Pořidte si profesionální úklidové vozíky přímo od distributora úklidové techniky, firmy hermély s.r.o. Přerov. Vybírat můžete praktické jednokbelíkové a dvoukbelíkové úklidové vozíky i další techniku.
Mytí a údržba stanového opláštění Praha – pouze u nás
Pouze u společnosti M.P.M., spol. s r.o. z Prahy Vám umyjí stany, stanová opláštění a plachty větších rozměrů a postarají se o jejich údržbu, delší životnost a estetickou a užitnou hodnotu.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Mytí fotovoltaických - solárních panelů – zachování 100% výkonu
Společnost HRAVAG s.r.o. z Prahy nabízí mytí fotovoltaických – solárních panelů pomocí demineralizované vody s cílem zachovat jejich 100% výkon.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Pomocník při úklidu silnic a chodníků - prodej kvalitních košťat z tvrdého dřeva
Výrobou a prodejem kvalitních košťat z tvrdého bukového dřeva se zabývá společnost Tekas, s.r.o. Naše košťata se stanou vaším nejlepším pomocníkem při úklidu silnic a chodníků.
Eshop úklidové vozíky - pro hotely, ubytovací, stravovací zařízení, zdravotnictví
V eshopu firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte profesionální úklidové vozíky pro zdravotnictví, hotely, ubytovací a stravovací zařízení. Jsme distributorem čistící a úklidové techniky v ČR.
Renovace kartáčů do mycích strojů, oprava technických kartáčů
Renovaci a výrobu kartáčů do mycích strojů, opravy technických kartáčů, speciální kartáče na zakázku a další zajistí firma Tekas, s.r.o.
Průmyslové vysavače pro potravinářství, strojírenství, zemědělství
Prvotřídní celokovové průmyslové vysavače pro potravinářství, strojírenství, stavebnictví, zemědělství a ostatní průmyslové obory vyrábí, prodává a servisuje M.A.C. - Global Emil Machovec.
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Úklidové a čisticí prostředky a přípravky EUDOREX, MARISA, MARISA BLU, SUPERFIVE, e-shop
Skvělý pocit z dobře vyleštěné podlahy, oken či zrcadel zažijete při používání čisticích prostředků od společnosti K.R.ELIXÍR, s.r.o. z Prahy. Vše pro úklid, čistotu a kosmetika pro zdraví Vaší pleti.
Vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj na koberce a čalounění - půjčovna
Firma Čištění Zlín funguje jako půjčovna čistící techniky - zapůjčíme Vám na jeden den i delší dobu vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj lze použít na koberce i čalounění.
Smetáky do ruky přímo na mírů - široký výběr smetáků od sálových po kobercové
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou průmyslových kartáčů, košťat a také smetáků. V sortimentu smetáků mají široký výběr a vyrábí smetáky i na zakázku.
Kompletní hygienický servis pro firmy - produkty pro osobní hygienu, osoušeče rukou, dávkovače mýdel, zásobníky ručníků, koše
Společnost Hermély s.r.o. Přerov dodá produkty pro osobní hygienu. Poskytuje kompletní hygienický servis pro restaurace, hotely, kulturní zařízení i další firmy, nejen z regionu Olomoucký kraj.
Úklidové vozíky Praha – od jednoduchých po velkokapacitní
Úklidové vozíky s širokou nabídkou příslušenství od jednoduchých po velkokapacitní nabízí hotelů, školám, správcům budov i firmám a jednotlivcům společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Vysoce efektivní podlahové mycí stroje, automaty na různé typy podlah
Kvalitní podlahové mycí stroje od firmy hermély s.r.o. Vám ušetří čas při čištění podlah ve velkých provozech. Podlahové mycí automaty jsou efektivní a vhodné na různé druhy podlah.
Vysokotlaké čističe pro dům a zahradu Hradec Králové - Vysokotlaká čistící technika KÄRCHER
Prodáváme čistící stroje výrobce Kärcher včetně záručního a pozáručního servisu. Najdete u nás čistící stroje jako čističe pro dům a zahradu s různými nástavci.
Čistící rohože - gumové, textilní, průmyslové, schodové, speciální, bazénové, dezinfekční
U firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte v eshopu čistící rohože do prostor s větším pohybem osob. Podle typu provozu vybírejte rohože gumové, textilní, průmyslové, schodové, bazénové či speciální.
Kvalitní ruční smetáky - sálové, textilní, kobercové nebo na zakázku
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou technických a speciálních kartáčů a v nabídce má také kvalitní ruční smetáky sálové, na textil nebo kobercové. Lze vyrobit i na zakázku.