Chcete komfort a pohodlí i při domácím či firemním úklidu? S touto činností vám pomůže kompletní nabídka úklidové a čistící techniky jako podlahové mycí stroje, čisticí stroje na okna a eskalátory, plošiny, vysokotlaké čističe, vysavače, extraktory a čističe koberců, zametací stroje, jednokotoučové mycí stroje a další úklidová a čistící technika.

Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux – rychlý a kvalitní úklid
Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux pro rychlý, tichý a kvalitní úklid povrchů zajišťuje společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Servis čistící a úklidové techniky zn. Kärcher, Ostrava
Společnost Petr Tumidalský se zabývá profesionálním servisem čistící a úklidové techniky zn. Kärcher i hobby strojů zakoupených v supermarketech.
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Dezinfekční brány - účinný způsob likvidace virů
Dezinfekční brány od společnosti TFP universal a.s. jsou účinnou odpovědí na dnešní dobu koronavirové krize, kdy bychom neměli podceňovat dezinfekci a dbát na své zdraví.
Odstranění graffitů a sprejerských nápisů – systém antigraffiti se zárukou 7 let
Firma SK FASÁDY s.r.o. provádí v Severomoravském kraji odstranění graffiti a následnou ochranu povrchu proti graffiti se zárukou 7 let !
SK Fasády s.r.o.
Prodej a servis centrálních vysavačů Beam s agregáty Platinum včetně náhradních dílů
O prodej, servis a náhradní díly centrálních vysavačů s agregáty Platinum vhodných do administrativních budov se postará společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Prodej textilních rohoží, výroba vstupních rohoží na zakázku, rohožky na míru
Výrobce, prodejce textilních rohoží, vstupní rohože na zakázku, výroba rohožek na míru, čistících zón, rohože z hliníku, pryže od firmy DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Povrchová úprava podlah ve zdravotnictví i pečovatelských službách - účinné přípravky Dr. Schutz
Speciální povrchovou úpravu pro podlahy ve zdravotnictví a pečovatelských službách Vám zajistí účinné přípravky Dr. Schutz, na jejichž dodávku se zaměřuje firma floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Revoluční úklidová technika, vylepšená čistící technika i-mop, bezdrátové úklidové stroje
Společnost i-teamcz s.r.o. nabízí špičkovou úklidovou techniku do všech průmyslových odvětví.
Kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky - výroba, dlouholetá zkušenost
Pořiďte si kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky s dlouhou životností u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se specializuje na jejich výrobu.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Prodej náhradních a potrubních dílů pro centrální vysavače Beam Elektrolux
Nejen náhradní a potrubní díly pro centrální vysavače Beam Elektrolux Vám zajistí firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Brna, která se postará i o výměnu a servis.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek
Společnost Pavel Leška nabízí chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek, soch, betonových ploch, veřejných prostranství, kamenných a cihlových interiérů.
Tryskací zařízení pro odstranění nečistot Liberec – vhodný do výrobních závodů
Potřebujete odstranit nečistoty a povlaky v místech kde se neustále práší? Výborným pomocníkem vám bude tryskací zařízení od firmy Media CZ z Liberce.
Účinnou likvidací virů a bakterií zajistí Germicidní lampy UV-C s dezinfekčními účinky
Prodejem Germicidních lamp UV-C, svítidel vyzařující ultrafialové záření, které má dezinfekční účinky a likviduje viry a bakterie, se zabývá společnost HT car system s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
HT car system s.r.o.
Mytí a čištění fasád domů a komerčních objektů, mytí a čištění solárních panelů a ostatních špatně přístupných ploch
Představujeme společnost PROTERSO s.r.o., která se zabývá mytím a čištěním fasád, solárních panelů a ostatních špatně přístupných ploch.
Chemické čištění odolných skvrn z oděvů a hloubkové čištění koberců
Odolné skvrny ze saka, kostýmu nebo kabátů odstraní pomocí šetrného chemického čištění Prádelna a mandlovna Marie Horáková ve Vyškově. Postaráme se také o hloubkové čištění koberců.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Dodávka a montáž centrálních vysavačů Plzeň – pro komerční využití i do domácností
Pokud chcete minimalizovat prachové alergeny v domě, použijte centrální vysavač, který vyvádí prach i roztoče ven z budovy.
Záruční i pozáruční servis domácích, průmyslových centrálních vysavačů
Vlastníte centrální vysavač a potřebujete jeho opravu nebo servis? Firma EKOELEKTRO Roman Rozsypal v Olomouci vám zajistí záruční i pozáruční servis domácích a průmyslových centrálních vysavačů.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Čistící a úklidová technika značky NILFISK ALTO Třebíč – využití v zemědělství, průmyslu a jiných provozů
Čekají vás úklidové a čistící práce a hledáte vhodného dodavatele strojů pro spolehlivý úklid? Firma B TECHNIK z Třebíče je dodavatelem čistící a úklidové techniky do různých provozů.
Půjčovna průmyslových čisticích a úklidových strojů Kärcher Hradec Králové, mokro suché vysávání
Půjčujeme vysokotlaké čističe, vysavače, parní čističe, podlahové mycí stroje a tepovače čističe koberců, extraktory – to vše z profesionální řady strojů Kärcher.
Velkoobchod, eshop - sortiment osobní hygieny, drogerie, čistící a dezinfekční prostředky
Velkoobchod ŘEMPO VEGA, s.r.o. provozuje eshop zaměřený na OOP i sortiment hygieny, drogerie - čistící a dezinfekční prostředky. Zákazníci ze Zlínského kraje mohou využít prodejnu v Kroměříži.
Čistící stroje a úklidové prostředky - půjčení i prodej pro dokonalý úklid
Čistící stroje pro čištění po rekonstrukci, generální úklidy a nebo vyčištění sedaček a koberců naleznete v půjčovně a prodejně úklidových prostředků v Lovosicích.
TOI CARE - nejlepší dezinfekční stojan na trhu - bezpečná dezinfekce rukou přesně tam, kde je potřeba
Nevíte, jaké vybrat řešení ohledně dezinfekce třeba na stavby, akce či do supermarketu? Nabízíme řešení v podobě dezinfekčního stojanu TOI CARE.
Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.
Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.