Chcete komfort a pohodlí i při domácím či firemním úklidu? S touto činností vám pomůže kompletní nabídka úklidové a čistící techniky jako podlahové mycí stroje, čisticí stroje na okna a eskalátory, plošiny, vysokotlaké čističe, vysavače, extraktory a čističe koberců, zametací stroje, jednokotoučové mycí stroje a další úklidová a čistící technika.

Prodej, montáž a servis centrálních vysavačů BEAM včetně dodávky náhradních dílů
Na prodej, montáž, servis a dodávku náhradních dílů pro centrální vysavače značky BEAM se nejen pro oblasti Olomouce a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Roman Rozsypal – EKOELEKTRO.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Tepování sedadel, čištění interiéru, renovace světel a další služby Kladno – postaráme se, aby váš vůz byl jako nový
Chcete zažít znovu ten pocit, aby váš vůz byl čistý a voňavý jako když jste ho kupovali? Potřebujete vyčistit sedačky nebo celý interiér?
Auto-Roch s.r.o. Autoservis Ford Kladno
Čištění a odstraňování starých nátěrů fasád, omítky, čištění obkladů
Údržbu staveb ve výškách provádí firma Čištění fasád Zlín. Provádí hlavně čištění fasády, obkladů, odstraňování starých nátěrů fasád, omítky. Působí po celé ČR.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Víme jak vrátit fasádě původní vzhled, prodloužit životnost fasády
Ve firmě Čištění fasád Zlín ví jak vrátit fasádě původní vzhled a současně prodloužit životnost fasády. Obraťte se na nás, umíme odstranit znečištění z většiny povrchů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Čištění sedaček a křesel – expres úklid a služby za perfektní ceny
Kompletní expres úklidu a souvisejících služeb včetně čištění sedaček a křesel za perfektní ceny s garancí a zárukou provádí společnost U-SERVIS nejen pro okolí Opavy a Ostravy.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Odstranění špíny, plísně, mechu z fasády, omítek, ze střech-čištění chemickými prostředky
Firma Čištění fasád Zlín odstraní vrstvu špíny, plísně, mechy z každé fasády, omítek i střechy. Odstranění nečistot provádíme speciálními chemickými prostředky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Vysokotlaké čističe Vysoké Mýto - vysokotlaké čističe poloprofesionální třídy
Dopřejte si jednoduchý úklid či údržbu svých věcí pomocí vysokotlakých čističů poloprofesionální třídy - ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Vysoké Mýto
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Sekačky a křovinořezy Vysoké Mýto
Antigraffiti servis-odstranění graffiti a ochranný nátěr na omítky
Antigraffiti servis poskytuje v regionu Zlínský kraj firma Čištění fasád Zlín. Ostraníme graffiti s fasády a naneseme ochranný nátěr na omítky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Mycí stroj CleanMatic 603 H - čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat
Výkonnou techniku pro čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat, dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy. Pořiďte si mycí stroj CleanMatic 603 H s univerzálním využitím.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Renovace a tryskání starých omítek – kulturní památky, historické objekty
Renovaci starých omítek pomocí tryskání nejen u kulturních památek a historických objektů se zabývá firma Vladimír Veselý – Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Impregnace povrchu fasád, střech - účinná ochrana před znečištěním, vlhkostí
Firma Čištění fasád Zlín ví jak prodloužit životnost fasád a střech. Nanáší impregnační prostředky pro ochranu povrchu fasád, střech před znečištěním, vlhkostí. Působí na Moravě a v okolí Prahy.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Čistící zóny, interiérové a textilní rohože - výroba a prodej
Rámy, vstupní čistící zóny a rohože s logem, textilní, interiérové a na hrubé nečistoty vyrábí a prodává firma DIAMANT AK s.r.o. z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Průmyslové vlhčené utěrky bez silikonů balené v kyblíku
Průmyslové vlhčené utěrky v dávkovacím kyblíku pro univerzální použití, které navíc neobsahují silikony, vyrábí firma ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočistící stanicí - vysává i vytírá
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočisticí stanicí a napojením na centrální vysavač, který vysává a vytírá, prodává Ekoelektro z Olomouce. Je to nejlepší domácí pomocník.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Výroba čistícího stroje na zakázku, který je určen k vysokotlakému čištění potravinářských strojů
Návrh a výrobu čistícího stroje na zakázku přesně dle potřeb a přání zákazníka, určeného k vysokotlakému čištění potravinářských strojů, zajistila společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Okenní program – stěrky a kbelíky, držáky rozmýváku, teleskopické tyče
Kompletní sortiment pomůcek pro každodenní úklid skleněných ploch prodává firma FALKO F a L s.r.o. Pomocí našich kloubových stěrek, teleskopických tyčí a návleků s padem umyjete okna hravě.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Průmyslové utěrky do autoservisu, dílny a haly - efektivní čistění
Společnost ZVG CZ s.r.o. ze Znojma dodává průmyslové leštící a čistící utěrky pro snadné a efektivní čištění do autoservisů, dílen a do průmyslových hal.
ZVG CZ s.r.o.
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Univerzální zametací zařízení - zametače pro průmyslové areály, farmy i stavby
Univerzální zametací zařízení je skvělým pomocníkem k odstranění nečistot - zametače jsou vhodné pro průmyslové areály, farmy i na stavby. Jejich výrobou a prodejem se zabývá firma GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Tiché centrální vysavače pro administrativní budovy – čistota v kancelářích a na úřadech
Centrální vysavače značek BEAM Elektrolux pro použití v administrativních budovách, kancelářích a na úřadech prodává Roman Rozsypal – EKOELEKTRO, který sídlí v Olomouci a provozuje i e-shop.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Mytí a veškerá údržba stanového i jiného opláštění Praha – pro zachování delší životnosti
Pomůžeme Vám zachovat delší životnost party stanů, plachet a přístřešků. Společnost M.P.M., spol. s r.o. z Prahy nabízí mytí stanového a jiného opláštění ve speciální myčce a veškerou další údržbu.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Čištění a údržba zámkové dlažby - odstranění mechu, oleje a dalších nečistot tryskáním
Čištění a údržbu zámkové dlažby pomocí tryskání a tlakového čištění provádí firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Ze zámkové dlažby odstraníme mech, řasy, olej, mastnotu a další nečistoty.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Gumová venkovní čistící rohož před vstup do budovy - prodej, e-shop
Venkovní gumovou čistící rohož na hrubé nečistoty, které lze umístit před vchody do budov, dodává firma ANDĚL CZ. Možnost zakoupení gumových rohoží přes e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Flexibilní a vysouvací hadice značek VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům
Jednoduchý a účinný úklid umožňuje firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce prostřednictvím vysouvacích hadic VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům, které je možné pořídit na e-shopu.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Účinné prostředky na čištění a péči o elastické podlahy -  vinyl, PVC, linoleum a kaučuk
Účinné a zároveň šetrné čistící prostředky pečující o elastické podlahy, jako je vinyl, PVC, linoleum a kaučuk, dodává společnost DEMA DEKOR CZ, která se nově přejmenovala na floorcolor s.r.o..