Chcete komfort a pohodlí i při domácím či firemním úklidu? S touto činností vám pomůže kompletní nabídka úklidové a čistící techniky jako podlahové mycí stroje, čisticí stroje na okna a eskalátory, plošiny, vysokotlaké čističe, vysavače, extraktory a čističe koberců, zametací stroje, jednokotoučové mycí stroje a další úklidová a čistící technika.

Renovace domů, mytí a čištění fasád Liberec
Fasáda je jednou z důležitých částí domu a je potřeba jí občas dát novou tvář. Jedním z řešení je udělat fasádu novou, ale ne vždy je to třeba. A navíc je to poměrně nákladné finančně i časově.
Profesionální průmyslové prací stroje, pračky a prádelenská technika
Profesionální průmyslové prací stroje a pračky vám zajistí včetně dodávky odborník na prádelenskou techniku Primus Alliance Laundry CE s.r.o.
Půjčovna čistící techniky - pronájem vysavače na mokré čištění, čistícího stroje na čalounění
Společnost Čištění Zlín je půjčovna čistící techniky pro zájemce z regionu Zlínský kraj. Poskytujeme pronájem čistícího stroje na koberce a čalounění, vysavače na mokré čištění.
Parní čistič SC 4 za bezkonkurenční cenu!
Nabízíme bezkonkurenční parní čistič, který dokáže čistit ekologicky bez použití čistících prostředků a do vysokého lesku kachlíky, okenní tabule a tvrdé lesklé povrchy.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály - Prodej Žďár nad Sázavou
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály prodává na Žďársku firma RK - TECH s.r.o. Značky Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO, KUKKO, BESSEY Milwaukee AKU technologií.
Čištění odpadního potrubí se strojem REMS Cobra 22/32 je snadné, kvalitní a dlouhodobé
Potřebujete vyčistit odpadní potrubí skutečně kvalitně a na dlouhou dobu? Řešením je jeho vyčištění přístrojem REMS Cobra 22/32.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Výroba a prodej úklidových mopů a pomůcek e-shop – pro domácí i profesionální úklid Děčín
Náročný úklid podlahy Vám zjednoduší a zrychlí kvalitní mopy a pomůcky, které pro domácí i profesionální použití vyrábí a prodává společnost Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Autorizovaný zástupce čistící techniky NILFISK ADVANCE – prodej a servis
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem jako autorizovaný zástupce kvalitní čistící techniky dánské firmy NILFISK ADVANCE nabízí služby prodeje a záručního i pozáručního servisu.
Hygienické bariérové pračky pro nemocnice a kliniky - nejlepší ochrana před množením mikroorganizmů
Pro nemocnice a kliniky vyvinula firma Primus Alliance Laundry CE s.r.o. řadu hygienických bariérových praček, které zajistí nejlepší ochranu před množením mikroorganizmů.
Kvalitní sušiče do hotelu, penzionu i wellness
Pokud vlastníte hotel nebo penzion a chcete si pořídit nové prádelenské zařízení, pak je pro vás ideálním partnerem firma Primus Alliance Laundry CE - pořídíte zde kvalitní sušiče, žehliče i pračky.
Pronájem čistících strojů Karcher - Beroun, Hořovice - vyčistí koberce, nábytek autosedačky
Potřebujete vyčistit textilní sedací soupravu, koberec nebo čalouněné sedačky v automobilu? Neutrácejte za nákup nového přístroje, pronajměte si u firmy Zdeňka Lenčéše z Hořovic čistící stroj Karcher.
Průmyslové pračky, sušiče, žehliče pro sociální sféru i veřejnou službu - prodej
Spolehlivou prádelenskou techniku pro praní v sociálních sférách nebo pro veřejnou službu si vyberete u firmy Primus Alliance Laundry CE s.ro. - zajistíme vám průmyslové pračky, sušiče i žehliče.
Vysokotlaké čističe – rychle a efektivní odstranění nečistot a špíny, akce
Společnost CHLEBIŠ s.r.o. se sídlem v Hlučíně nabízí prodej servis zahradní i komunální techniky. U nás naleznete také vysokotlaké čističe, které rychle a efektivně odstraní veškeré nečistoty.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Výroba, prodej, světelné reklamní panely, vývěsky, orientační systémy, e-shop
Výrobou, prodejem a distribucí světelných reklamních panelů, reklamních vývěsek, orientačních systémů, interiérovými a exteriérovými skříňkami se zabývá z Třebíče.
Půjčovna, pronájem strojů na čištění koberců a čalounění
Specializovaná firma na půjčování a pronájem strojů na čištění koberců a čalounění, čistící stroje, tepovače, extraktory poskytuje firma Jana Roubcová z Třebíče.
Bazénový vysavač Aquabot Mouse Top - nejlevnější na trhu, čistí dno i stěny bazénu až po vodní linku
Pořiďte si kvalitní bazénový vysavač Mouse Top - Neptuno NEW u firmy Arobot. Tento skvělý vysavač bazénu nabízíme nejlevněji na trhu, vyčistí dno i stěny bazénu, a to až po vodní linku!
Montáže, servis, opravy průmyslových, centrálních vysavačů po celé ČR
Firma Valčík Zlín je prodejce průmyslových, centrálních vysavačů. Montáže, servis i opravy provádí po celé ČR i v zahraničí.
Průmyslové shozy na prádlo do nemocnic, hotelů, rodinných domů-nerezové potrubí
Průmyslové shozy na prádlo umožňují snadnou manipulaci s prádlem za hygienických podmínek. Do nemocnic, hotelů i rodinných domů je dodává v nerezovém provedení firma Valčík Zlín.
Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory
Čisté a bezprašné prostředí díky centrálnímu vysávání. Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory dodá a montuje firma Valčík Zlín.
Eshop-centrální vysavače Beam, Electrolux, Alliance, Globovac Zlínský kraj
Firma Centrální vysavače Valčík je prodejce centrálních vysavače z regionu Zlínský kraj - v eshopu vybírejte produkty zn. Beam, Electrolux, Alliance, Globovac.
Půjčovna strojů, nářadí na podlahy-pronájem vysavače, vysoušeče, extraktory na čištění podlah
Prodejna bytového textilu a podlahových krytin FRANC Zlín funguje také jako půjčovna strojů, nářadí na podlahy-zapůjčíme vysoušeče, vysavače, brusky, extraktory na čištění podlah.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Prodej čistící, eco prostředky pro profesionální úklid
Pokud si nevíte rady jak vybrat ten správný čistící prostředek pro profesionální, tak navštivte prodejnu sanitární techniky firmy Geisler v Olomouci, kde vám rádi poradíme.
BONA SPRAY MOP, snadná údržba podlah, perfektní péče pro podlahy
BONA SPRAY MOP, který Vám umožňuje snadnou údržbu a perfektní péči pro Vaše podlahy. Možnost využití na podlahy dřevěné, laminátové, PVC, keramickou dlažbu, marmoleum a vinyl.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Vybavení pro vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness, restaurace
Pokud zvažujete vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness nebo restaurace, tak vám nesmí chybět kvalitní prádelenská technika značky Primus Alliance Laundry CE s.r.o.