Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací
Měření radonové aktivity je povinné ze zákona. Společnost ARCHGEO Zlín provede měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov.
Protokol o měření radonu v budovách, dozimetrie-měření ionizujícího záření
V oboru dozimetrie, měření radonu působí firma ARCHGEO. Potřebná měření ionizujícího záření, radonu v budovách provádíme v regionu Zlínský kraj, vystavíme Vám protokol.
mrazící, chladící vitríny, boxy, pulty - zařízení potravinářských prodejen
Kompletní zařízení potravinářských prodejen navrhne i zrealizuje firma AMON UH s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Dodáváme mrazící, chladící vitríny, boxy a pulty. Působíme po celé ČR.
Eshop řeznické potřeby - nože, ocílky pro řezníky, kuchaře
Firma Robert Procházka provozuje eshop, kde pořídíte řeznické potřeby - nože, ocílky i další doplňky pro řezníky. Zákazníkům z lokality Zlínský kraj je k dispozici prodejna v Uherském Brodě.
Tepelná čerpadla vzduch-voda Acond, Toshiba pro úsporu energie
Tepelná čerpadla vzduch-voda nabízí monžost úspory energie. Firma Fresh Air nabízí montáže čerpadel zn. Acond, Toshiba v regionu Zlín, Hodonín, Veselí nad Moravou, Kyjov.
Dodávka, montáž tepelných čerpadel vzduch-voda - úsporné a ekologické vytápění
Topte teplem přírody! Úsporné a ekologické vytápění v podobě tepelných čerpadel vzduch-voda Vám dodá a namontuje firma FRESH AIR, která působí v regionu Zlín.
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Půjčovna zahradní techniky, stavební mechanizace
Půjčovna zahradní techniky a stavební techniky a mechanizace firmy TUFÍR je k dispozici zájemcům z regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Návěsy a vlečky za traktor, malotraktor, mulčovače INO - výroba a prodej
Návěsy a vlečky za traktor i malotraktor, také mulčovače INO vyrábí a prodává ve Zlínském kraji REHOS Babice. Využijte našeho širokého sortimentu, návěsy jsou k dostání v různých typech provedení.
Strojní úklid sněhu, odstranění námrazy z chodníků, posyp vozovky
Efektivní řešení, jak mít zajištěnu zimní údržbu, je oslovit firmu Bednář UH Uherské Hradiště. Zajistíme strojní úklid sněhu, posyp chodníků, vozovky i ostranění námrazy z chodníků.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Péče o ruce a nehty-parafínové zábaly, japonská manikúra P-Shine
V ENII-trade Uherské Hradiště Vám poradí co je ideální péče o ruce a nehty - pravidelné používání krémů, papírových pilníků, parafínové zábaly a Japonská manikúra P-Shine.
Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Radonový index pozemku, měření radonu na parcelách v regionu Zlín
Měření radonu na parcelách, v průmyslových i soukromých objektech provádí v regionu Zlín firma ARCHGEO Uherské Hradiště. Změříme radonový index pozemku.
Kvalitní pokladní systémy, registrační pokladny Quorion, Lynx-pro elektronickou evidenci tržeb
Pro elektronickou evidenci tržeb je poviností zakoupit pokladní systémy. kvalitní registrační pokladny pro EET Quorion a LYNX zakoupíte na prodejně kancelářské techniky Šopíková Kroměříž.
Úklidové stroje, vybavení na kulturní akce, párty-půjčovna
Firma TUFÍR zapůjčí vybavení na kulturní akce, soukromé párty i úklidové stroje pro závěrečný úklid. Půjčovna je k dispozici klientům z regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Systém odvětrání, ventilační turbíny Lomanco Zlín, Uherské Hradiště
Barevné ventilační turmíny Lomanco jsou na prodej u firmy Klempos - střechy, s.r.o. Tento systém odvětrání je velmi úsporný. Působíme převážně v okrese Zlín, Uherské Hradiště.
Měření čistoty oleje
Potřebujete změřit čistotu oleje? Naše společnost nabízí tuto službu. Měření čistoty oleje provádíme pomocí prvotřídního zařízení od společnosti Parker Hannifin Corporation icountBS.
Plastové kompostéry pro odpady z kuchyně, zahrady Zlín, Hradiště
Řešení pro zpracování odpadů z kuchyně či zahrady nabízí firma Puruplast, a.s. z okresu Uherské Hradiště ! Vyrábíme plastové zahradní kompostéry. Tyto kompostery jsou ideálním pomocníkem pro kompostování a díky tomu odpady z kuchyně i zahrady později využijete - vyrobeny jsou z odolného a snadno udržovatelného materiálu. Pro kompostování ...
Online půjčovna nářadí, zahradní techniky, autodoplňků Zlínský kraj
Víte, že funguje online půjčovna stavebního nářadí, zahradní techniky, autodoplňků? Společnost Půjčovátor Staré Město poskytuje pronájem on-line. Máme klienty z celé ČR, nejen z regionu Zlínský kraj ! Potřebujete rychle půjčit sekačku, pilu, míchačku, řezačku, žebřík, nářadí, autochladničku, nosič kol, střešní box ? To vše u nás seženete ...
Prodej dřeva, drtičky na biomasu, na dřevo, slámu
Společnost Green Energy Machine Product s.r.o. nabízí na prodej dřevo na biomasu a také drtičky na slámu, biomasu a kladívkový drtič na biomasu a štěpkovače. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště. Bližší informace na tel.: 77885241. Prodáváme i kotle a kamna: -kotle a kamna na spalování pelet, briket a biomasy -kotle na ...
Konstrukce, dodávky, rekonstrukce jeřábů Zlín, Uherské Hradiště
Společnost Jeřáby UB, a.s. zajišťuje projektování, engineering, konstrukce a dodávky technologických jeřábů. Sídlo máme na adrese Kunovice, Pekařská 1642 v okrese Uherské Hradiště. Zajistíme rekonstrukce, modernizace, servis jeřábů, jeřábové dráhy a dodáme nosné prostředky - kladnice, traverzy, drapáky lanové a hydraulické, vážící ...
Portálové, sloupové, otočné jeřáby, zdvihací zařízení Zlín, Uherské Hradiště
Potřebujete výkonný a spolehlivý jeřáb? U společnosti Jeřáby UB, a.s. Kunovice je nabídka široká. Už od roku 1998 dodáváme portálové otočné a mostové jeřáby i další typy jeřábů, na které se můžete spolehnout. Nabízíme vyhrazená i nevyhrazená zdvihací zařízení. Společnost Jeřáby UB se zaměřuje především na engineering a dodávky mostových ...
Elektrické mostové jeřáby s hákem, drapákem, traverzou Zlín
Společnost Jeřáby UB, a.s. Kunovice provádí projektování pro technické jeřáby. Konstrukce, dodávky a engineering mostových stavebních jeřábů: - elektrické mostové jeřáby s hákem, drapákem a traverzou, dílenské, skladové, hutní, atd. - portálové, sloupové a speciální hutní jeřáby do elektrolýzy primárního hliníku - podvěsné - jeřábové ...