Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Na prodej teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Mokré čištění interiéru vozidla - čištění osobních aut, dodávek, autobusů mokrou cestou
Společnost DH - servis Uherské Hradiště provádí mokré čištění interiéru vozidla. Čištění mokrou cestou provádíme u osobních aut, užitkových vozidel, dodávek i autobusů.
DH - servis Hana Grebeníčková
Rekonstrukce, modernizace výtahů všech typů - nová kabina, šachetní dveře, moderní řízení, ovládání výtahu
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY ze Zlínského kraje provádí rekonstrukce a modernizace výtahů všech typů po celé ČR. Jsme výrobci dveří a kabin pro výtahy, což umožňuje přizpůsobit výtah dané budově.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Vlastní výroba dílů na zemědělskou techniku - náhradní díly Gregoire-Besson, Joskin, Sulky, Landini
Společnost AGRIOLA dodá náhradní díly na zemědělskou techniku Gregoire-Besson, Joskin, Sulky a další stroje. Klíčem našeho úspěchu je vlastní výroba dílů. Provoz je v obci Polešovice-Uherské Hradiště.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort, jde o stroj z roku 2021. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Pronájem obytného vozidla, karavanu na týden i méně - obytňáky s klimatizací
Společnost BD commodity s.r.o. se zabývá pronájmem obytných vozidel, karavanu pro zájemce z regionu Zlínský kraj, Morava. Naše obytňáky jsou luxusně vybaveny a mají klimatizaci.
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, servis zemědělské techniky, náhradních dílů  - Manitou, Monosem, Landini
Společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice ze Zlínského kraje prodává a servisuje zemědělskou techniku a také dodává veškeré náhradní díly od renomovaných výrobců Manitou, Monosem, Landini a další.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Dřevěný řeznický špalek - deska na krájení, sekání, zpracování masa
Společnost BRENUS, s.r.o. se mimo hlavní aktivity zabývá i výrobou řeznických špalků - dřevěná deska se napustí olejem, špalek je vhodný na krájení, zpracování masa v gastro provozovnách.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Bezpečné, spolehlivé a moderní osobní výtahy - trakční i hydraulické
Výrobě osobních výtahů se věnuje společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Vyrábíme spolehlivé a bezpečné trakční či hydraulické výtahy s různě umístěnou strojovnou.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Výroba náhradních dílů na zemědělské stroje - alternativní díly dle originálu za nižší cenu
Společnost AGRIOLA z regionu Uherské Hradiště je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje. Jde o alternativní díly dle originálu pro stroje Gregoire-Besson, Landini, Manitou a další stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Půjčovna obytných vozidel - pronájem klimatizovaného obytňáku na dovolenou
Půjčovna obytných vozidel, BD commodity z Ořechova, má k dispozici klimatizované obytňáky a karavan. Zájemci ze Zlínského kraje, Moravy si mohou domluvit pronájem obytňáku na dovolenou po celý rok.
Luxusní obytňáky pro rodinu 4-5 osob - pronájem karavanu na týden
Skvělá dovolená Vás čeká v luxusním obytňáku od BD commodity s.r.o., ideální je pro rodinu 4-5 osob. V sezónu lze dohodnout pronájem karavanu na týden. Jsme tu pro zájemce ze Zlínského kraje, Moravy.
Originální, opotřebitelné náhradní díly na zemědělské stroje
Společnost AGRIOLA dodává v regionu Zlínský kraj a Hodonín náhradní díly na zemědělské stroje. Na prodej jsou originální i opotřebitelné díly.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Pronájem jeřábu ČKD, Tatra 815, Liaz pro nakládku, přemístění nákladu
Pokud potřebujete zajistit přemístění či nakládku těžkého břemene, nákladu, potom se obraťte na Autojeřáby Blaha Zlín a domluvte si pronájem jeřábu - ČKD Liaz, Tatra 815.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, oprava, servis zemědělských strojů Manitou, John Deere, Monosem, Landini
V regionu Zlín, Hradiště a Hodonín zajišťuje prodej zemědělských strojů Manitou, John Deere firma AGRIOLA, která obstará i servis značek Monosem, Landini, Gregoire Besson.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Výroba náhradní díly na zemědělské stroje Gregoire-Besson
Společnost AGRIOLA je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje Gregoire-Besson. Výroba a provoz v obci Polešovice-Zlínský kraj. Prodáváme i náhradní díly zemědělských strojů dalších značek.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Elektrické, benzínové zahradní sekačky, travní sekačka - Husqvarna, MTD, Cub Cadet
U firmy Zahradní technika Bílka nakupují zákazníci z regionu Zlín i Uherské Hradiště. Právě nyní sleva na elektrické, benzínové zahradní, travní sekačky Husqvarna, MTD, Cub Cadet.
Robert Bílka - Zahradní technika
Prohlídky zahradní, lesní techniky - profesionální servis
Využijte možnost nechat si udělat prohlídky zahradní, lesní techniky. Pro klientelu v regionu Zlín, Uherské Hradiště poskytuje profesionální servis společnost Robert Bílka-Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika