Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Robotické sekačky Husqvarna Automower od autorizovaného prodejce, zajištěna instalace i servis
Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání zajistí návrh, instalace i servis pro robotické sekačky Husqvarna Automower. Jsme autorizovaný prodejce v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod.
Náhradní díly, servis zemědělské techniky, strojů Gregoire Besson, Manitou
AGRIOLA Polešovice z okresu Uherské Hradiště poskytuje servis zemědělské techniky Gregoire Besson, Manitou, Monosem, Landini a dodává náhradní díly na tyto stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
Výroba strojních součástí Uherské Hradiště, výroba kardanových hřídelí a kloubů, hydraulické válce
Zabýváme se výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu.
Letecká technika pro civilní letouny
Technika, zařízení a potřebné díly pro civilní letouny dodává společnost TURBOair s.r.o., Buchlovice ve Zlínském kraji.
Prodej akumulátorů - baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie
Firma Autobaterie STABAT má na prodej kvalitní akumulátory pro různé použití - autobaterie, baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie. Rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín.
Výroba regulátory topení a teploty vratné kotlové vody - teplotní ochrana kotlů
Společnost KTR s.r.o. Uherský Brod se zabývá výrobou regulátorů topení, regulátorů teploty vratné kotlové vody pro zajištění teplotní ochrany kotlů.
Programovatelné převodníky průmyslových signálů-na lištu DIN, v AL krabičce
Firma TRESTON z regionu Zlínský kraj dodává programovatelné převodníky průmyslových signálů. V eshopu lze volit provedení na lištu DIN TS-35 a v AL krabičce.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Odporový snímač teploty, teploměr pro průmyslové použití Pt100, Ni1000
Společnost TRESTON spol. s r.o., která je výrobce a prodejce prvků pro měření a regulaci má v sortimentu i odporový snímač teploty, teploměr Pt100, Ni1000 a další teploměry pro průmyslové použití.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Výkonná elektrická sekačka na trávu PowerMax Gardena
Elektrická sekačka PowerMax Gardena je výkonná sekačka na trávu, kterou zakoupíte v prodejně Robert Bílka - Zahradní technika nedaleko Uherského Hradiště.
Robert Bílka - Zahradní technika
Prodej, servis benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet
Vyberte si benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště. Zajistíme i servis.
Robert Bílka - Zahradní technika
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Originální, bazarové díly na stavební techniku JCB
Společnost Greenstav dodá nejen originální a bazarové díly na stavební techniku JCB, ale i díly a příslušenství na stavební stroje dalších značek. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Kontrola, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů
Firma HASTEKO z regionu Uherský Brod-Zlínský kraj poskytuje komplexní služby v oblasti PO a BOZP a zajišťuje i revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů.
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Detektor plynu, CO, hlásič kouře, požární hlásič - eshop, prodej
V eshopu firmy HASTEKO můžete pořídit hasicí přístroje a hydranty, mimo to i hlásiče kouře, požární hlásiče, detektory plynu, CO. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod.
Servis, náhradní díly veškerých stavebních strojů JCB
Společnost Greenstav - náhradní díly s.r.o. zajišťuje servis veškerých strojů JCB a dodává náhradní díly a příslušenství na uvedené stroje v regionu Zlínský kraj.
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Výrobce snímačů, senzorů teploty, tlaku a prvků pro měření a regulaci
Kvalitní prvky pro MaR dodá společnost TRESTON spol. s r.o. z regionu Uherské Hradiště. Jsme výrobce i dodavatel snímačů, senzorů teploty, tlaku a prvků pro měření a regulaci.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Levné náhradní díly, příslušenství na bagry, stavební stroje JCB, Komatsu, Caterpilar
Firma Greenstav dodává levné náhradní díly a příslušenství na bagry a další stavební a zemědělské stroje JCB, Komatsku, Caterpilar. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Eshop, prodej, montáž požární hydranty, hasicí přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní
Majitelé domů, bytů i firmy mohou pořídit hasící přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní a požární hydranty v eshopu Hasteko.cz. Jsme prodejci, zajistíme i montáž zařízení v regionu Zlínský kraj.
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu
Firma HASTEKO z regionu Zlínský kraj dodává hasící přístroje pro různé použití. Na prodej je i speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu, využijete jej i v obchodě, průmyslu, automobilu.