Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výhodný pronájem pracovních plošin - montážní plošiny s obsluhou, bez obsluhy
Společnost PLOŠINY CZ s.r.o. poskytují výhodný pronájem pracovních plošin. Montážní plošiny Vám usnadní práce ve výškách. Pronájem je možný s obsluhou i bez obsluhy. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Výtahy osobní, nákladní, jídelní, výtahové šachty, eskalátory
Výtahová technika, výtahy osobní, nákladní, jídelní, moderní a atypické, výtahové šachty, eskalátory to vše zhotoví společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o., Uherské Hradiště.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky - prodej, pronájem, servis, opravy manipulační techniky
Společnost UHS Jakos, a.s. je výhradní distributor manipulační techniky zn. Toyota pro region Zlínský kraj. Dodá vysokozdvižné i nízkozdvižné vozíky. Řeší prodej, pronájem, zajistí i servis a opravy.
Elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální
Výrobce prvků pro měření a regulaci, firma TRESTON z regionu Zlínský kraj vyrábí elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální a další typy.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Prodej pracovních plošin po repasi a náhradní díly na montážní plošiny
Výhodně pořídit montážní plošinu můžete u firmy PLOŠINY CZ z Nivnice. Zabýváme se prodejem pracovních plošin po repasi a dodáme náhradní díly na plošiny. Zajišťujeme i servis v regionu Zlínský kraj.
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.
Jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře
Firma FRESH AIR Vám poradí jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře, kritérií při výběru klimatizace je hodně. V okrese Zlín, Uherské Hradiště jsme Vám k dispozici.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Výroba průmyslové elektroniky - zakázkové měřící, regulační, MaR systémy
Firma SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště vyrábí zakázkové měřící, regulační, MaR systémy. Dodáme vlastní návrhy, nebo výroba průmyslové elektroniky probíhá podle návrhu zákazníka.
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Programovatelné převodníky, digitální jednotky, senzory - eshop
V eshopu firmy Smaris Uherské Hradiště máte možnost objednat programovatelné převodníky fyzikálních veličin, digitální jednotky, teplotní, vlhkostní a tlakové senzory i zakázkové měřící systémy.
Průmyslové snímače, senzory tlaku, tlakoměry - pro různé použití, univerzální
Společnost SMARIS Uherské Hradiště je výrobce komponentů pro měření a regulaci. Vyrábí i průmyslové snímače, senzory tlaku, tlakoměry pro různé použití i univerzální.
Snímače tlaku, teploty, vlhkosti, měřící systémy-zakázková výroba
Zakázková výroba firmy SMARIS Uherské Hradiště je zaměřena na komponenty pro MaR. Snímače tlaku, teploty, vlhkosti, měřící systémy i převodníky fyzikálních veličin.
Střešní ventilační turbína Edmonds, Lomanco - odvětrávací turbíny pro rodinné domy, průmyslové budovy
Pro odvětrávání vzduchu z objektu jsou vhodné střešní ventilační turbíny Edmonds, Lomanco. V regionu Zlínský kraj dodá odvětrávací turbíny pro rodinné domy i průmyslové budovy firma KLEMPOS - STŘECHY.
Výroba, dodávka komponentů pro měření a regulaci
Smaris Uherské Hradiště dodává komponenty pro měření a regulaci. Výroba komponentů vychází z požadavků zákazníka nebo vlastních návrhů.
Snímače vlhkosti a teploty - interiérové s různými teplotními senzory, na stěnu
V širokém sortimentu výrobků firmy SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště naleznete také snímače vlhkosti a teploty na stěnu v průmyslovém designu a interiérové s různými teplotními senzory.
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Prodej, e-shop - zahradní, lesní technika, sekačky
Za rozumné ceny lze pořídit v e-shopu agro-centrum.cz zahradní techniku. V nabídce travní sekačky, zahradní traktory, lesní technika. Prodejna Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Eshop snímače teploty-prostorové, stonkové, kabelové, příložné
Společnost SMARIS provozuje eshop s komponenty pro měření a regulaci. V nabídce snímače teploty - prostorové, stonkové, kabelové, příložné.
Inteligentní, univerzální, programovatelné převodníky pro průmyslové aplikace
Společnost Smaris Uherské Hradiště vyrábí inteligentní programovatelné měřící i univerzální převodníky pro různé průmyslové aplikace. Zabývá se i vývojem nových komponent pro MaR.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Informativní měření objemové aktivity radonu, OAR v budovách, objektech
Společnost Archgeo provádí potřebná informativní měření OAR v objektech pro potřeby občanů i pro znalce. Měření objemové aktivity radonu v budovách provádíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín.