Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Zakázková výroba lodí a člunů, opravy, záplatování laminátových a plastových lodí
Laminátové sportovní lodě i čluny přímo na míru Vašim požadavkům Vám zajistí společnost POLYFEX - Petr Maňhal z Berouna. Kvalitní práce, kterou ocení milovníci rybaření i vodáctví.
Nízkozdvižný vozík BT Levio pro manipulaci ve stísněných prostorách Praha
Pracujete ve stísněných prostorách, ale přesto potřebujete rychle manipulovat se zbožím?
Intervenční kardiologie a radiologie - produkty a přístroje Praha
Produkty určené specializovaným pracovištím a klinikám intervenční kardiologie a radiologie nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Systém pro správu flotily manipulační techniky - I_Site je nejlepší řešení
Nachází se ve Vaší firmě velké množství manipulační techniky? Ztrácíte přehled o všech vysokozdvižných vozících?
Půjčovna zemědělských strojů Kutná Hora – k půjčení více jak 15 strojů
Nabízíme výhodné zapůjčení zemědělských a závěsných strojů oproti složení příslušné kauce a podpisu smlouvy - VOBOSYSTÉM s.r.o. Kutná Hora
Kontrola a servis zařízení a požární techniky Kolín – komplexní služby dle technických norem
Provádíme kontrolu i servis požární techniky a zařízení, ruční i pojízdné hasící přístroje, požární hydranty, servis ruční i pojízdné požární techniky - Požární technika KOMET s.r.o. Kolín
Filtrační prvky Kladno – snadná údržba maximálního průtočního stavu
Filtrační prvky jako štěrbinové trubice, válcová či plochá síta nebo slinuté porézní tkaniny dodává firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Vozík za kolo, dvoukolová kára, rudl Beroun – nenoste Vaše věci v rukách
Specialisté na ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, vozítka pro děti, vozíky za kolo, drobnou manipulační techniku a vozíčky na zakázku. Kvalitu zaručuje i množství klientů doporučují firmu.
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Modernizace hasičských vozů Kolín – repase, opravy a modernizace
Naše firma Požární technika KOMET s.r.o. Kolín se zaměřuje i na opravy, repase a modernizace požární techniky a kontroly, revize a servis hasicích přístrojů.
Prodej traktorů ZETOR Velim, servis traktory Zetor Nymburk, Kolín
Firma poskytuje kompletní služby pro zájemce i uživatele techniky Zetor - zajišťujeme prodej traktorů ZETOR Velim, financování, servis, opravy a prodej náhradních dílů.
Vše pro Vaši zahradu - automatické závlahy Gardena
Automatické závlahy pečují sami o Váši zahradu, šetří čas i peníze – koupíte v naší firmě Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Požární technika Praha Brno Ostrava Plzeň Hradec
Mezi služby, které naše společnost Požární technika KOMET s.r.o. nabízí, patří opravy a modernizace požární techniky, kontroly, revize a servis hasicích přístrojů a hydrantů.
Zabezpečovací, automatizační a řídicí systémy budov Kladno – komfortní ovládání a snadná montáž
O kontrolu přístupu do budov a zabezpečení únikových cest v případě nouze se postarají zabezpečovací systémy a automatizační i řídící systémy budov od společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Průmyslové tiskárny čárových kódů I4 a IX4 - rychlejší a jednodušší
Tiskárny čárových kódů pro průmyslové využití vyžadují rychlost a jednoduchost obsluhy. Přesně tyto požadavky splňuje nová série I4 a IX4 od společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha.
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy, polygrafická zařízení
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy vhodné pro integraci do výrobních linek s využitím v průmyslu dodává VYDOS BOHEMIA, s.r.o.
Čištění odpadního potrubí se strojem REMS Cobra 22/32 je snadné, kvalitní a dlouhodobé
Potřebujete vyčistit odpadní potrubí skutečně kvalitně a na dlouhou dobu? Řešením je jeho vyčištění přístrojem REMS Cobra 22/32.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Automatické robotické aplikace, špičkové robotické stanice pro povrchové úpravy kovů
Kompletní dodávku spolehlivých robotických stanic Vám zajistí společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o. z Bakova nad Jizerou. Ideální řešení pro přední výrobce automobilů.
Lokalizace aut - sledování automobilů Praha – detailní přehled o pohybu vašeho vozu
Detailní přehled o současné poloze Vašeho automobilu a sledování historii tras budete mít s lokalizačním systémem z nabídky společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy.
Nová generace bezúdržbového řetězu LAMBDA od TSUBAKI  - novinka
CONTRA Praha s.r.o., zástupce značky TSUBAKI, představuje novinku ve své nabídce – novou generaci (již šestou v řadě) bezúdržbového řetězu LAMBDA splňující požadavky na nulovou kontaminaci mazivem.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Satelitní - GPS střežení vozidel Praha – jednoduchá instalace a vysoká přesnost
Máte drahý vůz a nechcete dát šanci zlodějům? Pak využijte nabídku na aktivní či pasivní satelitní GPS střežení vozidel od společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem poblíž Prahy.
Kontinuální měření emisí – spolehlivé, bezporuchové, lehce ovladatelné
Systémy kontinuálního měření emisí od firmy Elidis s.r.o., Odolena Voda jsou spolehlivé, bezporuchové, snadné na ovládání a vhodné do menších i velkých průmyslových provozů.
Řetězy série NEPTUNE ideální do extrémních podmínek
Pokud Vaše výroby probíhá v extrémním teplotním nebo vlhkém prostředí či vyžaduje zdravotně nezávadné prostředí, oceníte nové řetězy série NEPTUNE z nabídky firmy CONTRA Praha s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push pro účinné odvápnění potrubí a nádrží
Zavápněných trubek a nádrží bojlerů, průtokových ohřívačů nebo topných a chladicích zařízení Vás zbaví účinné elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push od společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha