Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Tiskárna etiket VP750 - vylepšená odolnost proti vodě
Mezi tiskárnami etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. také plnobarevnou tiskárnu voděodolných etiket VP750 společnosti VIP Color.
Technologie pro povrchové úpravy produktů, tryskací, metalizační, lakovací zařízení
Stroje pro rovnoměrný žárový nástřik na kovové materiály i plastové hmoty naleznete u společnosti S.A.F. Praha spol. s r.o. z obce Přišimasy. Kvalitní povrchová úprava včetně dodávky a montáže.
Gastro konvektomaty prodej Praha – nepostradatelný všestranný varný systém
Nepostradatelným pomocníkem všech kuchařů hotelů, restaurací a cateringových společností se stává gastro konvektomat, který prodává společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Elektrické servopohony REGADA pro všechny typy armatur, výroba a prodej, moderní technika
Elektrické servopohony s průmyslovými elektromagnetickými ventily vyrábí společnost Regada Česká, s.r.o. v obci Ořech u Brna. Kvalitní vývoj a výroba v oblasti regulační a automatizační techniky.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Multifunkční kotle a pánve prodej Praha - ThermaLine, ProThermetic
Multifunkční vybavení do gastroprovozů, univerzální tlakové či sklopné kotle a pánve řady ThermaLine, ProThermetic prodává společnost GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Technické služby občanům, firmám a obcím Kutná Hora
Poskytujeme služby městu Kutná Hora, okolním obcím, firmám a občanům.
Výdejní linky prodej Praha  - nadčasový design a maximální funkčnost
Výdejní linky s moderním designem, maximální funkčnost, snadný přístup k prezentaci pokrmů do jídelen či cukráren dodává GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.
Produkty Intervence od světových výrobců - Intervenční kardiologie a radiologie
Společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze nabízí nemocnicím a klinikám pro jejich oddělení intervenční kardiologie a radiologie kvalitní produkty intervence od světových výrobců.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Cukrárenské vitríny eshop – lákavá nabídka dortů, zákusků a desertů
Vlastníte restauraci nebo cukrárnu? Lahodným dortům, zákuskům a desertům vystaveným v cukrárenských vitrínách z eshopu společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. zaručeně zákazníci neodolají.
Svařovací technika Příbram, výkonné svařovací zdroje, přídavné materiály, bowdeny, e-shop
Prodej špičkových strojů pro účely svařování zajišťuje společnost QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Příbrami V – Zdaboř. Kvalitní svařovací zařízení předních světových značek STEL a ESAB.
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Prevence a poradenství před požáry, požární bezpečnost objektů a staveb
Zajišťujeme prodej, montáž a revize zařízení požární bezpečnosti a ochrany, požární bezpečnost objektů a staveb - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín, Kutná Hora, Nymburk
CNC obráběcí stroje Čelákovice – horizontální soustruhy SP 12/15CNC
Vyrábíme CNC obráběcí horizontální soustruhy. Vyberte si ten ideální pro Vás v naší firmě v Čelákovicích.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy – úspora vody až 40%
Úspory času, vody a především krásně kvetoucí zahrady a upraveného stále zeleného trávníku docílíte pouze s automatickým zavlažovacím systémem od společnosti AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech.
Robotizované soustružnické pracoviště s horizontálními nebo vertikálními soustruhy
Společnost CZ.TECH Čelákovice se zbývá výrobou a prodejem robotizovaných soustružnických pracovišť. Druhy pracovišť - SP 15 CNC, SPV 20/40 DUO, ALR 200 a 300, SP 15 TRIO a také SP 15 s portálem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Horizontální CNC soustruhy Čelákovice - výroba, prodej, litinová konstrukce
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem horizontálních CNC soustruhů. Vyberte si vhodný typ stroje - SP 12/15 CNC, SP 30 CNC, SP 35/40 CNC, SP 45/50 CNC, SP 280/380 Y CNC.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Převodovky ZPM Kolín - Čtvrtotáčkové motorové šnekové převodovky ZPM
Zabýváme se návrhem, výrobou a prodejem motorových komponentů včetně převodovek ZPM a Mastergear - ZPA Pečky, a.s. Kolín
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
OKBHI a medicinální pára – pro laboratoře klinické biochemie, hematologie a imunologie
OKBHI a medicinální páru i další přístrojové vybavení pro úpravu vody klinických laboratoří biochemie, hematologie a imunologie zajistí společnost GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Automatické výrobní linky Čelákovice – projektování a výroba
Pro služby výroby a prodeje automatických výrobních linek pro obrábění hřídelí, pro soustružení motorů nebo pro zarovnání, navrtání a soustružení hřídelí kontaktujte společnost CZ.TECH Čelákovice a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Automatické závlahy Poděbrady, čerpadla Mladá Boleslav, Nymburk
Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej instalačního materiálu, pro koupelny, automatické závlahy - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Systémová řešení podniků průmyslové výroby Kralupy nad Vltavou
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou s mnoha zkušenostmi nabízí své služby poradenství v oboru systémových řešení pro průmyslové podniky s rozsahem do mnoha průmyslových odvětví.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník