Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, prohlídky
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, preventivní prohlídky zařízení, kompletní čištění a seřizování, opravy a revize na zařízeních.
SOREX s.r.o.
Karavany, obytné vozy a přívěsy DETHLEFFS a SUNLIGHT Kolín, prodej karavanů, bazar, servis
Karavany, obytné vozy a přívěsy DETHLEFFS a SUNLIGHT Kolín, prodej karavanů, bazar, servis, nabídka obytných přívěsů pro dovolenou s dětmi.
Distribuční vozíky výroba Beroun – lehké, odolné a s vysokou nosností
Lehké, pevné, a přitom odolné distribuční vozíky a vysokou nosností vyrábí a zákazníkům nabízí společnost Kovodružstvo, v.d. Beroun.
Robotizovaná pracoviště Čelákovice – efektivní a rychlejší výroba
Společnost CZ. TECH Čelákovice je společnost s tradicí zabývající se mimo jiné prodejem a výrobou robotizovaných pracovišť pro zajištění větší efektivnosti podniku a tím i větším ziskům.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Prodej zemědělských traktorů ZETOR Velim
Naše firma je významný prodejce zemědělské techniky, provádíme přímý prodej a servis traktorů ZETOR Velim včetně náhradních dílů - Jan Kuchař – Velim Kolín
Analyzační technika Kralupy nad Vltavou – řešení na míru pro potřeby průmyslového provozu
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou je prvotřídním dodavatelem analyzační techniky a chromatografů do průmyslového provozu, včetně míst s nebezpečím výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika, analyzátory, měření, elektrotechnika pro těžbu, modulární analyzátory plynu, řídící stanice, ovládací panely.
BARTEC s.r.o.
Technika pro farmu - stroje a mechanizace pro zemědělství -  doručení do 24 hodin
Potřebujete si usnadnit a zrychlit Vaši práci třeba na poli či farmě? Náš e-shop představuje sortiment zboží techniky pro farmu a stroje pro zemědělství.
Měřicí přístroje pro měření extrémních teplot - Termosondy Kladno
Termosondy Kladno, spol. s.r.o. se zabývají výrobou měřících přístrojů pro měření extrémních teplot. Nabízíme kalibraci a validaci teploty, tlaku i elektrických veličin v akreditované laboratoři.
Komplexní nabídka stavebních a silničních strojů Cat® včetně příslušenství
Stavební a silniční stroje, nakladače, válce rypadla od amerického výrobce Caterpillar nabízí společnost Zeppelin CZ s.r.o. sídlící v okrese Praha-východ s pobočkami po celé ČR.
Filtrační technika Kladno – kvalitní filtrační síta a tkaniny
Firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna nabízí zákazníkům kvalitní filtrrační techniku jako jsou filtrační síta a filtrační tkaniny.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Robotická pracoviště, dopravníky pro výrobní společnosti
Kompletní robotizaci pracovišť a automatizovaných technologických celků nabízí společnost elTomas s.r.o. Provozovnu společnosti najdete v Bělé pod Bezdězem v okrese Mladá Boleslav.
Autorizovaný dealer strojů DYNAPAC v ČR
Prodej strojů značky DYNAPAC včetně zajištění náhradních dílů nabízí svým zákazníkům společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Modleticích 138 u Říčan v okrese Praha-východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Elektrické pece na míru, vozové, nahřívací i sušárny
Průmyslové elektrické pece pro zpracování kovů, skla, nástrojárny, laboratoře na zakázku zhotovuje společnost Elektrické pece Svoboda – Václav Svoboda, Světice u Říčan.
Výrobní a montážní linky pro automotive a strojírenství
Automatizace a robotika, výrobní linky, montáže, jednoúčelová zařízení v průmyslových odvětvích. Tyto stroje projektuje a zhotoví společnost ADAX, spol. s r.o., Kladno.
Prodej spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého pro tábory, rekreační zařízení, chalupy Kolín
Naše firma provádí servis a prodej hasicích přístrojů, zabýváme se prodejem spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého - Josef Korelus Uhas Kolín
Chladící stoly prodej Praha – velký vnitřní objem, nízká spotřeba
Žádné restaurační zařízení se neobejde bez chladícího stolu. Velký výběr různých objemů a velikostí se zárukou úsporného provozu nabízí společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Bezpečnostní zábrany prodej Slaný - ochrání před pádem do nižších podlaží
Potřebujete zajistit prostory mezi patry, na schodech nebo na balkonech před pádem osob a věcí? Bezpečnostní zábrany, zábradlí a ocelové sítě prodává TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Skládací pojízdné kontejnery pro snad manipulaci, Beroun
Kovodružstvo, v.d. vyrábí a dodává praktické skládací pojízdné kontejnery různých velikostí a nosností pro snadnou manipulaci s nákladem. Nabízíme kvalitní manipulační techniku s dlouhou životností.
Myčky nádobí prodej Praha – ideální mycí výsledky s nízkou spotřebou vody
Žádná restaurace, jídelna nebo kavárna se dnes již neobejde bez kvalitní myčky nádobí. Velký výběr těchto profesionálních pomocníků naleznete u společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Drobná manipulační technika Beroun - rudly, vozíky a další
Kovodružstvo, v.d. nabízí ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, rudly i další drobnou manipulační techniku. Sídlo společnosti najdete nedaleko Berouna.
Opravy speciálních strojů, přestavby balicích strojů i linek, odborný technický servis
Profesionální repasí a opravou balicích i jiných strojů se zabývá společnost KELTNER STANISLAV - OPRAVY SPECIÁLNÍCH STROJŮ z Kácova v okresu Kutná Hora.
Filtrační program Kladno – rotační, kónická, oblouková, plochá a válcová síta
Filtrační program vyrobený z ušlechtile oceli, který nalezne své uplatnění čistírnách vod, pivovarnictví nebo chemickém průmyslu nabízí společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Stroje pro rychlé zpracování surovin Praha - krouhače, roboty, škrabky, nářezové stroje
Širokou nabídku profesionálních strojů pro zpracování potravinářských surovin od robotů, škrabek, nářezových strojů až po krouhače nabízí restauračním zařízením GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.