Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Zakázková výroba karet a jejich personalizace Praha, věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty
Vyrábíme věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty a nově i bio-karty, které nezatěžují životní prostředí.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Dodávka a montáž vzduchotechniky, chlazení a vytápění
Komplexní dodávky technického zařízení budov v profesích VZT, ÚT, chlazení, ZTI, MaR Vám zajistí AREA TZB a.s. Od projekce, přes výrobu až po servis.
AREA TZB a.s.
Výroba elektronických a pneumatických balancerů Kamenice, elektronicky řízené systémy
Zabýváme se výrobou balancérů, které využijí výrobní společnosti na celém světě v oblasti automobilového, leteckého, mechanického, elektromechanického a dalšího průmyslu.
Výroba pečetí a pásek Kralupy nad Vltavou, holografické pečetě, pečetící samolepka, páska
Jsme výrobci holografických, inteligentních, bezpečnostních a nano 3D samolepících etiket, plomb, pečetí a ochranných prvků.
Technika pro svařování, svařovací zdroje a potřebný nateriál
Svařovací technika Příbram. Vysoce kvalitní svařovací zdroje italské výroby od výhradního dovozce do ČR společnosti QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Provozujeme internetový obchod SVARECKY-ELEKTRODY.CZ.
Automatické balící linky, balící stroje a obaly
Balicí stroje a obaly pro podnikání. Kompletní sortiment, špičková kvalita, vlastní servis, profesionalita a dlouholeté zkušenosti. To je TECHNOPACK s.r.o. z Tehova u Vlašimi ve Středočeském kraji.
TECHNOPACK s.r.o. balicí, páskovací a ovinovací stroje
Půjčovna lodí Petr Kovačka Sázava, půjčovna kánoí, půjčovna raftů, zdarma doprava na místo
Provozujeme půjčovnu lodí, kánoí a raftů na Sázavě, zdarma přivezeme a odvezeme lodě kdekoliv na řece.
Opravy, servis i prodej nových zemědělských a stavebních strojů a techniky
Prodej a servis zemědělské techniky Zetor, John Deere, JCB, New Holland, Fendt, Case. Dle požadavku opravujeme přímo u zákazníka či v terénu. Působíme převážně ve Středočeském kraji.
Zemědělská technika Petr Trpák
Výroba měřicích zařízení, měření teplot termosondami Kladno, stanovení fyzikálních veličin a tlaku
Společnost TERMOSONDY Kladno, spol. s r.o. zajišťuje výrobu měřicích zařízení a dodávky služeb v oblasti měření extrémních teplot pro hutní a slévárenské provozy.
Průmyslové i nízkonákladové tiskárny barevných etiket pro široké využití
Tisk barevných etiket je dnes nezbytnou součástí v průmyslu a výrobě. Tiskárny etiket pro každé využití naleznete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s.
Filtrace a odprašování v průmyslových zařízeních
Filtrační jednotky, odprašovací a vzduchotechnické systémy pro průmyslové obory navrhne, vyrobí a namontuje naše společnost ILD cz. s.r.o.
ILD cz. s.r.o. filtrace
Mrazící skříně Praha – gastronomické vybavení
Mezi základní gastronomické vybavení jídelen a restaurací patří mrazící skříně, jejichž široký výběr nabízí společnost GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Front cooking pro každý prostor Praha - Libero Line
Příprava pokrmů přímo před zraky hostů zajistí skvělý gastronomický zážitek v každém prostoru díky zařízení Front cooking - Libero Line od společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Gastrozařízení pro profi kuchyně, hotely či vývařovny
Stroje a zařízení pro gastronomii. Prodej a montáž do velkokuchyní, včetně servisu. Profesionální vybavení pro Vaši kuchyni Vám dodá GASTROSERVIS JS z Rakovníka.
Revize hasicích přístrojů a dalšího zařízení Kolín, revize hydrantů, zkoušky hasicích přístrojů
Revize hasicích přístrojů a dalšího zařízení Kolín, revize hydrantů, zkoušky hasicích přístrojů i tlakových nádob, revize požárních klapek, požárních suchovodů.
Tisková a vázací zařízení pro polygrafickou výrobu
Polygrafické stroje a zařízení pro digitální výrobu skládacích krabiček, lepené a šité vazby, etikety, tiskařské stroje dodává společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Rudné u Prahy.
Bezpečnostní zábrany - pronájem Praha
Bezpečnostní zábrany pro řízení pohybu lidí, pro bezpečný a organizovaný vstup, pro zachování zóny se zákazem vstupu – tyto prvky pronajímá společnost TOI TOI, sanitární systémy z Prahy.
Chromatografie a zařízení pro úpravu vzorků
Analyzační technika pro průmyslový odvětví. Návrh, dodávku a instalaci chromatografů a zařízení pro úpravu vzorků zajišťuje ELMEP s.r.o., Kralupy nad Vltavou.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Prodejce velkokapacitního kuchyňského vybavení Středočeský kraj
Vlastníte restauraci nebo jste provozovatelem? Jste zřizovatel jedné z větších veřejných či soukromých institucí, která má vlastní kuchyňské zázemí, např. školní kuchyně, nemocniční kuchyně?
Stavebnicové servomotory MODACT Pečky, jednootáčkové, pákové, přímočaré, víceotáčkové
Velké množství provedení poskytuje široké možnosti aplikací našich servomotorů v řídících a regulačních okruzích technologických procesů.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Termotransferové tiskárny - stolní, průmyslové, mobilní
Termotransferové tiskárny pro pro tisk etiket nebo účtenek můžete zakoupit jednoduše u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha. S výběrem té správné tiskárny Vám rádi poradí její odborníci.
Pronájem manipulační techniky Toyota a BT I Rudná u Prahy
Vybraný manipulační vozík vypůjčíme do dvou hodin po obdržení objednávky a můžete ho ten den již používat.
REMS Akku-Press 22 V ACC - novinka - super rychlé, bezpečné lisování
Elektrický nástroj REMS Akku-Press 22 V ACC, který umožňuje super rychlé a bezpečné lisování, je novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Reverzní osmóza – snadná a rychlá úprava vody pro řadu oborů - efektivní náhrada za zastaralé destilační přístroje
Úprava vody a reverzní osmóza jsou specialitou společnosti GORO.Zabýváme se návrhem, výrobou, prodejem i servisem přístrojů, které umožní snadnou úpravu vody pro firmy, průmyslové závody i objekty.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Elektroměrové rozvaděče zejména pro distributory elektřiny
Rozvaděče elektrické energie, dodávka elektroměrů nízkého napětí pro průmyslové a energetické společnosti s kompletním servisem a zárukou bezpečnosti to je AROVA SERVIS s.r.o.