Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Dotykové pokladní systémy s  přípravou pro EET, Praha
Informační technologie v podobě pokladních systémů, terminálů a dotykových monitorů pro obchody, hotely, bary a jiné provozy dodává ARC Technologie, a.s.
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop a kamenná prodejna, hasicí přístroje práškové, vodní, pěnové, sněhové/CO2, plynové, pojízdné.
Sylva Vystavělová - Bimbohas prostředky požární ochrany
Koncepce úpraven vody – výroba pitné vody z povrchové, podzemní i mořské vody
Unikátní koncepci úpraven povrchové, podzemní i mořské vody na vodu pitnou pomocí tlakových membránových procesů žádejte u společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Plastové jednorázové bezpečnostní obálky Praha
Chcete Vaše cennosti přepravovat bezpečně? Nebo je potřebujete mít bezpečně uskladněné? Objevte plastové jednorázové bezpečnostní obálky s bezpečnostními prvky od společnosti ProTrade s.r.o. Praha.
Servis pneumatických komponentů a systémů AIRTEC a výhodný servis
Pneumatické komponenty AIRTEC a další komponenty pro pneumatickou automatizaci, vzduchotechniku nebo pneumatické systémy poskytuje jihlavská firma YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Výroba dopravníkových systémů Praha – zefektivnění materiálových toků ve výrobě
Spolehlivé dopravníkové systémy pro využití ve všech odvětvích výrobního průmyslu vyrábí a zákazníkům nabízí společnost FlexLink Systems s.r.o. se sídlem v Praze.
Obchodní a poradenská společnost v oblasti nedestruktivního testování
Profesionálové v oblasti nedestruktivního testování. Pomůžeme Vám zajistit bezpečný a efektivní provoz Vašich zařízení. Najdeme řešení přímo pro Vaši společnost.
Multiparametrový spektrofotometr IRIS pro oblast vodárenství, potravinářství i laboratoř
Společnost Hanna Instruments Czech s.r.o. představuje vysoce přesný multiparametrový spektrofotometr IRIS určený převážně pro měření ve vodárenství, potravinářství a laboratorním prostředí.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Elektropneumatické ventily - široký sortiment komponentů a systémů
Jihlavská firma YETTY.EU poskytuje šroubení, elektropneumatické ventily, komponenty a systémy, armatury na olej a další sortiment pro průmyslovou automatizaci a vzduchotechniku.
YETTY.EU s.r.o.
Špičková úklidová technika Praha, dodáváme bezdrátové úklidové stroje pro firmy, supermarkety
Špičková úklidová technika Praha, dodáváme bezdrátové úklidové stroje pro firmy, do zdravotnictví, supermarkety, úklidové vozíky pro hotely, restaurace.
Zkoušky penetrační, vizuální, magnetické i vířivými proudy
Analýza vlastností a stavu materiálů a komponentů nedestruktivními metodami. Provádíme zkoušky pomocí mnoha rozdílných technik a měření. Zjištění vnitřních a povrchových vad.
Nedestruktivní testování a kontrola Praha – přístrojové vybavení
Kompletní sortiment produktů pro nedestruktivní testování a kontrolu jako jsou rentgeny, magnety, penetrační linky, UV lampy nebo ultrazvuky nabízí společnost PAPco, s.r.o.
Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje pro servis chlazení, zneškodňování chladiv
Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje určené pro servis chlazení, zneškodňování chladiv, nově chladiva recyklujeme a provádíme jejich analýzu.
Řešení informačního a materiálového toku ve výrobě na klíč
Řešení informačního a materiálového toku ve výrobě na klíč a zrychlení a zefektivnění celého procesu výroby přináší společnost FlexLink Systems s.r.o. se sídlem v Praze.
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, hasicí zařízení
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, pěnová a plynové hasicí zařízení, sprinklerová ochrana, mlhové hasicí zařízení, požární bezpečnost stavby.
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Profesionální úklidová technika a příslušenství
Úklidové zařízení pro profesionály, prodej čistících strojů, mycích zařízení a úklidových potřeb. Zaručený servis jak naší, tak i jiné úklidové techniky. To vše zajišťuje NBS úklidová technika.
NBS úklidová technika - Tomáš Berka
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů a počítačových systémů v Praze
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů, počítačových systémů, monitorovacích a technických systémů podle norem ČSN, EN, ISO a předpisů pro SVP SÚKL ČR a EEC.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Kadeřnické potřeby – kompletní sortiment v prodejně v Praze i na e-shopu
Široký výběr kadeřnických potřeb nejen pro profesionály. Vlasová kosmetika, kadeřnické nůžky i kadeřnický nábytek, vybavení kadeřnického salonu od firmy PULS - PRAHA, s r.o.
Bezpečnost v našem e-shopu! – pomůžeme ochránit Vaše citlivé dokumenty nebo hotovost
O zabezpečení dokumentů, klíčů nebo převážené hotovosti a zboží se postarají produkty společnosti ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze, které naleznete v nabídce Bezpečnost na našem e-shopu.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Značící kity pro barvení buněk a organel, chemické potřeby pro laboratoře
Novinka pro laboratoře. Značící kity pro barvení buněk a organel od Biogenu Praha, s.r.o. Laboratorní a chemické potřeby na jednom místě.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrání
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrací jednotky, zásobníky teplé vody a akumulátory.
Profesionální a průmyslové vysavače pro suché i mokré vysávání, Praha
Průmyslové vysavače ARCOMAT od italského výrobce Biemmedue jsou určeny jak pro suché, tak pro mokré vysávání.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Filtrační systémy do čistých prostor a provozů
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí filtrační systémy pro využití v čistých prostorách a provozech.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha