Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Autoalarmy Athos Praha, autorizovaný velkoobchod s autoalarmy od firmy Jablotron
Jsme autorizovaným velkoobchodem společnosti JABLOTRON a v našem Eshopu nakoupíte kvalitní autoalarmy, které zabezpečí Váš vůz i na dálku díky aplikaci MyJABLOTRON na mobilním telefonu.
Přívěsné podvalníky DAMCO Praha, prodej zemědělských podvalníků, přívěsných silničních podvalníků
Zajišťujeme servis a prodej přívěsných silničních a zemědělských podvalníků irské firmy DAMCO Trailers.
Vysoce přesná ložiska pro stroje - Praha
Sháníte pro vaše zařízení vysoce přesná ložiska? Velkoobchod společnosti SKF CZ je české zastoupení švédského koncernu SKF AB. Jejich velkoobchod nabízí ložiska, těsnění, řemeny, spojky, řetězy a další výrobky, které jsou určeny pro průmyslové aplikace a automobilový průmysl. Tyto stroje požadují přesné aplikace a vykazují velké nároky právě ...
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení, řídících a monitorovacích systémů, systémů měření a regulace.
Dodavatel vysoce kvalitních průmyslových zesilovačů ClipX - BM40
Přesné a vysoce kvalitní průmyslové zesilovače ClipX s možností dálkového ovládání a jiné měřící systémy a zesilovače vyrábí a dodává společnost HBP měřicí technika s.r.o.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Vstupní branky pro řízení pohybu osob s možností bezbariérového vstupu
O usměrnění a řízení pohybu osob včetně osob odkázaných na bezbariérový přístup a vjezd nákupních vozíků se postarají vstupní branky od společnosti MAGTRADE, s.r.o. z Prahy.
Servis hydraulické a kontejnerové techniky – záruční i pozáruční
O záruční nebo pozáruční servis hydraulických jeřábů a jiné hydraulické techniky nebo techniky určené ke kontejnerové přepravě se postará společnost CH + S servis, s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Turnikety otočné, tripodové i plnorozměrové pro kontrolu průchodu osob
O důslednou kontrolu vstupu osob do vyhrazených prostor se postarají exteriérové a interiérové otočné, tripodové nebo plnorozměrové turnikety od společnosti MAGTRADE, s.r.o. z Prahy.
Řízení budov a automatizace místností – projekty a produkty
Komfortní bydlení s odkazem na ochranu životního prostředí představují projekty a produkty pro řízení budov a automatizace místností od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Virologická diagnostika Praha, virologie, řada výrobků ViroQ, RT PCR testy na COVID-19
Společnost BAG Diagnostics GmbH je významným dodavatelem diagnostik a přístrojů pro zdravotnictví, sídlíme v Praze.
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí, bezpečnost pracovníků, ochrana životního prostředí.
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace, vyvrtávačky, CNC frézky, dvoukotoučová pila, brousící stroje.
Prodej, dodávka a servis pneumatických komponentů AIRTEC
Firma YETTY.EU se sídlem v Jihlavě poskytuje pneumatické komponenty a systémy, náhradní díly, hydrauliku, ventily a armatury na olej, vodu i páru, klapky, šoupátka. Zajišťuje i dodání a servis.
YETTY.EU s.r.o.
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech, prodej a dodávka suchého ledu, čištění bez nebezpečných a škodlivých chemikálií a rozpouštědel.
Icecleaning s.r.o.
Stavební míchačky a míchadla profesionální za akční ceny, Praha
Stavební míchačky Belle/Altrad patří k tomu nejlepšímu co lze na našem trhu najít, obzvlášt míchačka Belle MINI 150, která jako jediná ve své velikosti je osazena olejovou převodovkou.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Pneumatické komponenty a systémy pro průmyslovou automatizaci nebo vzduchotechniku
Pneumatické komponenty a systémy, komponenty pro vzduchotechniku nebo průmyslovou automatizaci seženete od jihlavské firmy YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Zavlažovací systémy a zahradní osvětlení – dodavatel Praha
Realizace systémů pro zavlažování zahrady, hřiště nebo jakékoli větší travnaté plochy, montáže, servisy, zhotovení návrhu zavlažovacího systému nebo zahradního osvětlení vše od Š & Z – Jiří Ziita.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Zabezpečovací systémy Praha – ochrání Váš majetek před zloději
Obáváte se o svůj majetek? Chcete být včas informováni o vniknutí neoprávněné osoby na Váš pozemek? Pak žádejte kvalitní zabezpečovací systém, který Vám dodá firma AKI PRO spol. s r.o. z Prahy.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Výrobce filtračních zařízení, epurační linky, lapače kamene, fluidní sušárny
Průmyslová, čistící a filtrační technika pro potravinářský průmysl. Vývoj a výroba potravinářských strojů a zařízení, realizace a montáž, zaškolení realizuje VUC Praha s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací, klimatizace v autobusech, provádíme povinné revize úniku chladiv.
Stacionární i přenosné čtečky dokladů VICOMP od firmy HS TRADE a.s. Praha
Čtečky dokladů (stacionární i přenosné) pro docházkové systémy, hraniční filtry nebo vnitrostátní kontroly s vysokou spolehlivostí nabízí pražská společnost H.S.TRADE a.s.
Břemenové elektromagnety a elektropermanentní magnety pro profesionální manipulaci s materiály
Břemenové elektromagnety a elektropermanentní magnety od společnosti Gantry Rail jsou ideálním prostředkem pro usnadnění práce při manipulaci s materiály.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Ultrazvuková zkouška - metoda kontroly ultrazvukem
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? Obchodní a poradenská společnost PAPco, s.r.o se sídlem v Praze je pro Vás tou správnou volbou.
Měřící, testovací a diagnostické systémy pro energetiku a průmysl
Měřící a diagnostické přístroje pro energetiku a průmysl, testovací zařízení kabelů, elektroměrů a vakua, a jiné zkoušečky a detektory dodává a servisuje společnosti MDA technology, s.r.o.
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, měření materiálu
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, přesné měření tloušťky materiálu, využití i jako přesný koncový spínač.