Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Robotické svařovací buňky – mobilní, cenově dostupné
Mobilní a cenově dostupné robotické svařovací buňky od společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o. se stanou nepostradatelným pomocníkem i ve Vaší výrobě.
Průmyslové čtečky čárových kódů – rychlé a přesné
O rychlé a efektivní odbavení výrobků, logistiku i prodej se postarají průmyslové čtečky čárových a QR kódů od společnosti MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Rheonik – unikátní patentovaný tvar senzoru a průtokoměru pro největší rozsah - prodej Praha
Společnost se sídlem v Praze nabízí a prodává unikátní senzoru hmotnostního coriolisova průtokoměru Rheonic, který díky svému patentovanému tvaru zajišťují největší možný rozsah průtoků.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Opravy a údržba průmyslových robotů, úpravy a přeprogramování, Praha
Opravy a údržba průmyslových robotů, přestavby, přeprogramování robotů a jiné služby v oblasti automatizačních technologií Vám pomůže vyřešit společnost Blumenbecker Prag s.r.o., Praha.
Speciální elektroměry pro měření el. energie – eshop s širokou nabídkou
Široký sortiment elektroměrů pro měření el. energie, včetně těch speciálních, nabízí zákazníkům eshop provozovaný sdružením KRALgroup v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Požární bezpečnost staveb, projekce, dodávka, servis s využitím moderních technologií
Realizaci i těch nejsložitějších projektů v ČR i zahraničí zajišťuje společnost AMPeng s.r.o. z Prahy. Najdeme spolehlivé bezpečnostní řešení pro jakoukoli stavbu a jiné objekty.
Servis pro gastro provozy Praha
Provozujete restauraci, fast food či jídelnu a potřebujete spolehlivý servis zařízení jako jsou kávovary, ledničky nebo konvektomaty? Techniky z Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Vysoušeče, odvlhčovače, Praha, eshop - Aby Vás netrápila vlhkost
Kondenzační odvlhčovače vzduchu jsou velikým pomocníkem všude tam, kde je na závadu nadměrná vlhkost vzduchu a prostředí.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Bezpečnostní nádoby na kontaminovaný odpad pro laboratoře a ambulance Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. vyrábí a nabízí nádoby na kontaminovaný odpad různých velikostí, které jsou vhodné do každé laboratoře či ambulance.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Chladicí a mrazicí technika Praha - prodej pro obchody i restaurace
Co mají společného supermarkety, restaurace a menší obchůdky s potravinami? Ke svému provozu potřebují kvalitní mrazící a chladící techniku.
Analyzátory elektrických sítí prodej Praha – pro střídavý i stejnosměrný proud
Sháníte kvalitní analyzátory elektrických sítí střídavého i stejnosměrného napětí? Široký sortiment prodává firma KRALgoup z Prahy, kde Vám také ochotně poradí s výběrem.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Prodej repasovaných Fitting jehel ke KEG sudům
Proč kupovat nové jehly, když je můžete nechat repasovat? O nákup a prodej repasovaných jehel, neboli fittingů se stará KSO AST GmbH. zastoupená paní Annou Petrovou - kancelář Praha
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Výroba dopravníkových systémů do všech odvětví průmyslu Praha
Společnost FlexLink Systems s.r.o. se sídlem v Praze vyrábí a dodává na trh dopravníkové systémy s hliníkovými i nerezovými profily pro využití ve všech odvětvích výrobního průmyslu.
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Stavební výtahy GEDA  - prodej, pronájem, dodávka a montáž, Praha
Stavební výtahy GEDA pro výstavbu či rekonstrukci objektů, přepravu osob či materiálu, prodává a pronajímá společnost Stavební výtahy.cz s.r.o., Praha.
Pokladní systémy s EET, Praha - TOSHIBA, POSIFLEX a COLORMETRICS
Pokladní systémy POS TOSHIBA, POSIFLEX a COLORMETRICS s dotykovým displejem, tichým provozem, základní jednotky a štítky Vám dodá společnost ARC Technologie, a.s., Praha.
Vyčištění podlahy nebo pronájem vysoce účinného stroje Bona Power Scrubber
Dělá Vám starosti jarní úklid Vaší dřevěné podlahy v interiéru či na terase? Řešení pro Vás má ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6 v podobě čístícího stroje Bona Power Scrubber.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Akreditovaná zkušebna kolejových vozidel, kontejnerů a jejich částí
Akreditovaná zkušebna kolejových vozidel VÚKV a.s., se sídlem v Praze 5, realizuje stacionární a jízdní zkoušky vozů, ISO kontejnerů, rohových prvků a výměnných nástaveb.
Vývoj kolejových vozidel od návrhu po prototyp
Společnost VÚKV a.s. se sídlem v Praze nabízí odborné služby a poradenství při vývoji nových osobních a nákladních kolejových vozidel i vozidel stávajících, které čeká kompletní rekonstrukce.
Zavlažování trávnatých ploch a zahrad, závlahové systémy Praha
Zavlažování trávníku i celé zahrady, automatické závlahové systémy skleníků, travnatých ploch sportovišť, zahrad realizuje Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Zařízení pro maríny a kempy prodej Praha – elektroměry pro příležitostnou fakturaci
Potřebujete zajistit krátkodobé nebo příležitostné měření spotřeby proudu například v kempech nebo marínách? Veškeré potřebné vybavení pro dočasnou fakturaci prodává firma KRALgoup z Prahy.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Dopravníky Praha 4 - rychlejší, efektivnější a levnější výroba
Neustálý tlak na zvýšení rychlosti výroby nás nutí k novým inovacím. Efektivním způsobem je investice do dopravníků materiálů a výrobků, které Vám dodá firma FlexLink Systems s.r.o. Praha 4.
Nejmenší laboratorní zkumavky pro PCR  eshop
Společnost Biogen Praha, s.r.o. se zabývá distribucí výrobků pro molekulární biologii.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Ponorná kalová čerpadla prodej Praha – pro nejrůznější domácí využití
Sháníte kvalitní ponorná kalová čerpadla? Prodejem nejen kalových čerpadel pro nejrůznější využití se zabývá společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Převodníky elektrických veličin splňující bezpečnostní normy
Převodníky elektrických veličin odpovídající platným bezpečnostním normám zakoupíte v e-shopu společnosti KRALgoup z Prahy.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop