Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Lineární snímače polohy prodej Praha -  Induktivní, inkrementální, snímače dráhy a další produkty
Společnost Megatron Praha distribuuje komponenty pro automatizaci. Mezi jejich prodávaný výrobek patří lineární snímače poloh.
Úklidová technika pro úklid venkovních a vnitřních prostor
Společnost Unikont Group s.r.o., Praha 10, nabízí profesionální úklidové pomůcky a stroje pro uklízení interiéru budov, exteriéru a veřejných prostor.
Servis pro hydraulické jeřáby - hydraulické ruce Praha - značek Palfinger, FASSI, HMF, HIAB
Společnost CH + S servis, s.r.o. z Prahy je autorizované pracoviště, které nabízí servis pro hydraulické jeřáby a hydraulické ruce značek Palfinger, FASSI, HMF.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Jeřábové dráhy všeho druhu v nejvyšší kvalitě -  např. pro portálové a mostové jeřáby a regálové zakladače
Ve většině továren i na stavbách jsou potřeba jeřábové a kolejové dráhy. Jejich nefunkčnost může mít nedozírné důsledky.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky - vše pro vaše hologramy...
Vám všem, kteří se potýkáte s paděláním svých produktů, např. originálních náhradních dílů, vstupenek, abonentních karet a atd. nabízíme bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky.
Kontejnerové systémy Praha – pro bezpečnou přepravu nákladu
Přepravujete velké množství materiálu a zboží pomocí kontejnerových systémů? Jejich montáž a servis žádejte u autorizovaného pracoviště společnosti CH + S servis, s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Průmyslové a přenosné tiskárny Praha pro tisk lístků a etiket
Pokud hledáte dodavatel pro průmyslové a přenosné tiskárny s kvalitním pro použití s mobilním zařízením nebo na tisk lístků a vstupenek, obraťte se na spolehlivou firmu Megartron s.r.o. z Prahy.
Rychlý test na  COVID-19  -  pro použití zdravotnickými odborníky i na domácí testování!
Začátkem ledna 2020 byl identifikován nový koronavirus (COVID-19) jako původce infekce, která způsobuje virovou pneumonii ve Wuhan v Číně.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Lineární a rotační snímače, měřící sondy a číslicové indikace
Výrobky určené k přesnému měření malých i velkých vzdáleností, k převodu rotačních pohybů na pulsy a zpracování naměřených dat zhotovuje ESSA s.r.o., Praha.
Projekty a dodání technologií pro farmacii
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze se specializuje na vypracování projektů a dodávání technologií v oblasti farmaceutického průmyslu.
Tabletové systémy typ Abner pro domovy důchodců a do nemocnic
Jsme přední český výrobce gastronomických zařízení, výdejních systémů a tabletových systémů s aktivním ohřevem, které jsou určeny pro domovy důchodců, nemocnice a instituce s obdobným zaměřením.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Opravy hydraulických válců Praha – záruční i pozáruční servis
Společnosti CH + S servis, s.r.o. z Prahy nabízí záruční i pozáruční servis a opravy hydraulických válců pro nejen nákladních automobilů.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Mikrováhy a ultramikrováhy prodej Praha – maximální přesnost s minimálními vzorky
Pracujete se vzácnými látkami, kde se analyzuje kvůli úsporám jen nezbytně malé množství? Pak potřebujete mikrováhy a ultramikrováhy, které prodává firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Servis závlahových systémů Praha - jarní spuštění AZS
Záruční i pozáruční opravy automatických závlahových systémů provádí sdružení Š & Z zejména v Praze a ve středních Čechách. V oblasti AZS poskytujeme profesionální servis.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy
Automatické zavlažovací systémy do zahrad, sportovišť i golfových hřišť v Praze a ve středních Čechách nabízí Sdružení Š & Z. Zdarma zhotovíme zaměření, návrh i cenovou kalkulaci.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Práce s požární technikou - Praha 5 - Barrandov
Agentura Hřivna Barrandov zajišťuje práce s požární technikou, požární a kropící cisternou i další požární a hasičské služby. Sídlíme v Praze 5 na ulici Křížová 1018/6.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Speciální mobilní zástěny Praha - pro okamžité vytvoření diskrétní zóny
Ryze česká společnost vyrábějící primárně zdravotnické vybavení LABO-MS se sídlem v Praze nabízí speciální mobilní zástěny pro okamžité vytvoření diskrétní zóny všude, kde je potřeba.
Zástěny do ordinací a nemocnic – skládací, mobilní i pevné
Mobilní, pevné i skládací zástěny od společnosti LABO-MS z Prahy jsou určené nejen do ordinací a nemocnic, ale všude tam, kde je třeba zaručit soukromí klientů.
Speciální a manipulační technika, zemědělské a stavební stroje, prodej, pronájem, servis
Kvalitní mechanizací pro zemní a výkopové práce disponuje společnost TRANSTECHNIK CS, spol. s r.o. z Prahy 10. Připraveny máme rýhovače, štěpkovače, vyrovnávače terénu včetně zemních pluhů.
Posuzování a zkoušky drážních vozidel - Česká republika
Znalecké posudky, zkoušky, řízení rizik drážních vozidel, poradenství v oboru kolejových vozidel provádí Výzkumný ústav kolejových vozidel, Praha.
Kompaktní Chytrý senzor CSS 014 prodej Praha
STEGO Czech s.r.o. dodává kompaktní Chytrý senzor CSS 014, který může být použit i v prostředí se složitými podmínkami. STEGO Czech s.r.o. najdete na Přípotoční 1519/10b v Praze.
Automatizace pro řídicí a bezpečnostní systémy, technologie v oboru měření a řízení
Měřící technologie pro optimalizaci provozu firem dodává společnost Emerson Automation Solutions s.r.o. z Prahy 3. Nacházíme ideální řešení v oblasti automatizace podnikových systémů.
Tenzometry Praha – přesné a citlivé snímače síly a zatížení
Přesné a citlivé tenzometry od společnosti MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze se postarají o měření síly tahu i tlaku.
Paletové dopravníky Praha 4, unesou až 60 kilogramů s maximální rozměrem nákladu 64 x 64cm
Rychlé a bezpečné paletové dopravníky montuje společnost FlexLink Systems. Naše paletové dopravní systémy unesou náklad o velikosti až 640 x 640mm o váze až 60 kilogramů na jednu paletu.
KUKA roboty speciální Praha – pro paletizaci a práci u lisů
Speciální roboty KUKA, která nabízí společnost BLUMENBECKER Prag s.r.o., naleznou své využití především při paletizaci, při práci u lisů nebo při obsluze odlévacích zařízení.