Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Návrhy a výroba kontrolních, montážních přípravků na míru - snižte své výrobní náklady
Pro výrobu a návrhy kontrolních nebo montážních přípravků na míru oslovte společnost De & Co Hranice, s.r.o..
Elektrosmog - neviditelné záření, které zamořuje naše prostředí
Pokud vám není jedno v jakém prostředí žijete a máte zájem se dovědět co je to elektrosmog a jaký má vliv na vaše zdraví, pak navštivte Relaxační centrum Adam v Přerově.
Jednoúčelové, automatizační stroje přesně na míru vašeho podnikání
Pokud potřebujete vyrobit stroj pro konkrétní provoz, tak neváhejte kontaktovat firmu De & Co, která vyrábí jednoúčelové a automatizační stroje přesně na míru vašeho podnikání.
Automatizace výroby - vývoj strojních zařízení a strojů
De & Co Hranice, s.r.o. je firmou specializující se na vývoj strojních zařízení a vývoj strojů.
Poloautomatická montážní linka - dodávka, montáž a zprovoznění
Firma De & Co Hranice, s.r.o. poskytujeme konstrukčně-výrobní služby dle přání zákazníků - nyní dokončila montáž a zprovoznění první poloautomatické montážní linky.
Dovoz a prodej karavanů, obytných vozů ze zahraničí - vyberte si svůj karavan
Vyberte si svůj karavan u společnosti VIP Karavany Hranice, která dováží a prodává obytné vozy ze zahraničí. Máme pro vás karavany různých značek a velikostí nebo vám dovezeme karavan na přání.
Elektronická evidence tržeb, EET systém DUNA CASH - snadná účtenka pro vaše podnikání
S elektronickou evidencí tržeb vám pomůže profesionální EET systém DUNA CASH, na který se specializuje společnost TILL CONSULT a.s. - DUNA CASH je snadná účtenka pro vaše podnikání
Vysokotlaká čerpadla - k čerpání neagresivní vody bez mechanických příměsí
Potřebujete-li čerpadlo, které bude sloužit k čerpání neagresivní vody bez mechanických příměsí, pak jsou pro vás správnou volbou vysokotlaká čerpadla, na které se specializuje firma AQ PUMPY, s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Vlastní kovovýroba a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce
Pokud hledáte firmu, která se specializuje na kovovýrobu a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce, pak je firma De & Co Hranice s.r.o. přesně to, co hledáte.
Vývoj, konstrukce a dodávky strojních zařízení
Hledáte-li spolehlivou a zkušenou firmu se specializací na výrobu strojních zařízení, pak vám firma De & Co Hranice poskytne kompletní servis vývoje strojních zařízení, jejich dodávky a konstrukce.
Volné pracovní místo na pozici programátor a obsluha CNC
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici programátor a CNC obsluha - pokud sháníte perspektivní práci v dynamicky rozvíjející se firmě, pak nás neváhejte kontaktovat.
Strojní zařízení - zakládací, kontrolní přípravky
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. se specializuje na optimalizaci výrobních procesů, výrobu strojních zařízení, zakládacích a kontrolních přípravků.
Horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Naše pracoviště jsme zprovoznili s nově pořízeným strojem představujícím horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC.
Hasící přístroje, hydranty, protipožární zařízení
HASEO, v.o.s. se sídlem v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova prodává, opravuje a provádí revize protipožárního zařízení.
Pronájem, půjčovna elektrocentrál, dieselagregátů při odstávkách elektrické energie
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík se zaměřuje na zapůjčení dieselagregátů a elektrocentrál při odstávkách, výpadcích elektrické energie nebo na místech, kde je připojení k běžnému zdroji obtížné.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Zajištění elektrocentrál a dieselagregátů - spolehlivý dodavatel záložních zdrojů
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je spolehlivým dodavatelem záložních zdrojů - pronájem a zapůjčení nejen dieselagregátů zajistíme vždy a všude! Jsme zde pro vás ve Valašském Meziříčí i Rožnově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Jednoúčelové stroje, soustruhy, obráběcí centra Přerov
Vše okolo obráběcích strojů, jako například geometrické měření přesnosti, seřizování, přestavby na CNC řízení, modernizaci řídícího systému zajistí firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
CNC stolové, ručně ovládané vyvrtávačky, vrtačky Přerov
Na prodej, servis a opravy vrtaček a vyvrtávaček a CNC stolových strojů se specializuje společnost M-MOOS spol. s.r.o. se sídlem v Lupníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Revize požárních dveří odhalí, zda Vaše dveře skutečně zadrží oheň
Objednejte si revizního technika z firmy HASEO, v.o.s. z Bělotína, aby Vám zkontroloval Vaše požární dveře, jakou odolnost mají proti ohni.
Návrhy a realizace průmyslových stavebních technologií Přerov
Firma Bulk System Technology s.r.o. se zaměřuje na průmysl stavebních technologií. Naše práce: - návrhy a realizacemi průmyslových technologií - zhotovení technologických projektů - školení personálu - montáž a šéfmontáž - balení a transport. Specializujeme se především v oblastech automobilového, leteckého, železničního, lodního, ...
Prodej, bezplatný pronájem stroje, příslušenství na ledovou tříšť
Cornico Popcorn Company s.r.o. se zabývá prodejem a pronájmem strojů na výrobu ledové tříště. Hledáte spolehlivé stroje a chcete jen kvalitní suroviny? U společnosti Cornico Popcorn Company s.r.o. je najdete. Bezplatně si pronajměte výrobník ledové tříště a začněte vydělávat i vy! Cornico Popcorn Company s.r.o. nabízí: - program Ledová ...
CORNiCO Company, s.r.o.
Volná pracovní pozice obchodního zástupce, práce v oboru stomatologie
Pokud si hledáte práci a myslíte si, že máte potenciál pro obchodního zástupce, tak se obraťte na firmu Janouch DENTAL, která má dlouholetou tradici na dentálním trhu. Nyní chceme rozšířit naši firmu o obchodního zástupce a proto nabízíme volnou pracovní pozici v oboru stomatologie. Co nabízíme: - OSVČ - služební auto - služební telefon - ...
Výroba interiérového, kancelářského nábytku na míru Odry, Hustopeče
Stolařství K-design s.r.o. se zabývá ruční výrobou interiérového, komerčního a kancelářského nábytku na míru. Vyrobíme pro vás stylový nábytek, který bude vyhovovat konkrétním potřebám a hlavně vaší představě. Stolařství - zakázková výroba nábytku: - nábytek na míru - interiérový nábytek - komerční nábytek - nábytek do kanceláří - ...
Prodej, opravy akumulátorové, elektrické nářadí Makita Přerov, Hranice
Jsme autorizovaným prodejcem elektrického ručního nářadí a zahradní techniky značky Makita. V naší kamenné prodejně v Hranicích zakoupíte vše od akumulátorového a elektrického nářadí. Prodej, e-shop: - elektrické ruční nářadí - akumulátorové, aku nářadí - brusky, hoblíky - kladiva - pily - vrtačky - křovinořezy - šroubováky - ...
Produkční univerzální a vertikální konvenční frézky Přerov, Lipník
Firma TYNTECH s.r.o. se specializuje na třískové obráběcí stroje a jejich příslušenství. Díky dlouholetým zkušenostem provádíme dodávku, instalaci a servis: - produkční univerzální a vertikální konvenční frézky - produkční univerzální a vertikální CNC frézky - univerzální nástrojářské frézky - konvenční soustruhy - rovinné brusky - ...