Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Zapůjčení centrály pro rychlé řešení výpadku energie - půjčovna elektrocentrál
Využijte možnosti zapůjčení centrály, která vám rychle vyřeší výpadek elektrické energie. Půjčovna elektrocentrál Šafařík s.r.o. je zde pro vás 24 hodin denně. Přijede za vámi do Ostravy i Opavy.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry, montáž požárních ucpávek, tlakové zkoušky požárního potrubí.
Dlouhodobý pronájem a půjčování elektrocentrál při výpadku proudu nebo na koncerty
Elektrocentrály, náhradní zdroje elektřiny při výpadku či jako zdroj elektřiny na koncert si můžete pronajmout od firmy PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.. Služby zajistí v Ostravě i Opavě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výrobník ledové tříště - ideální pomocník na horké letní dny, bezplatný pronájem
Ideální pomocník na horké letní dny, to je výrobník ledové tříště od firmy Cornico Popcorn Company s.r.o., která Vám poskytne prodej i bezplatný pronájem strojů na výrobu ledové tříště.
CORNiCO Company, s.r.o.
Prodej spotřební čerpadla – ponorná, drenážní, kalová, oběhová
Ať už hledáte spotřební, ponorná, drenážní, kalová nebo oběhová čerpadla, pak kontaktujte specialisty ve firmě AQ PUMPY, kteří mají v prodeji a výrobě čerpací techniky mnohaleté zkušenosti.
AQ PUMPY, s.r.o.
Pohony LINAK nabízejí řešení v moderní průmyslové automatizaci
Elektrické pohony LINAK jsou zárukou inteligentního pohybu, precizního polohování a přesného podávání materiálu.Jsou energeticky nenáročné, bezúdržbové, s odolností vůči nepříznivým podmínkám.
Nový vysokotlaký čistící stroj CUBE 1150 - do náročných podmínek a k čištění betonu
Firma AQ PUMPY s.r.o. uvádí na trh novinku - vysokotlaké čistící stroje, které jsou vhodné do těch nejnáročnějších podmínek a slouží k čištění a sanaci betonu, čištění fasád a lešení.
AQ PUMPY, s.r.o.
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Dodávka průmyslových samonasávacích, odstředivých čerpadel
Pokud hledáte čerpadlo pro průmyslové využití, tak navštivte firmu AQ PUMPY, s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a dodávku průmyslových, samonasávacích a odstředivých čerpadel.
AQ PUMPY, s.r.o.
Inteligentní pohyb - pohony s integrovaným řízením IC
Použití elektrických lineárních pohonů s integrovaným řízením pro automatizaci průmyslových a zemědělských strojů přináší řadu výhod - nulové nároky na údržbu, snadná instalace a přesnost.
Testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 barů a 1000 barů pro různá zařízení
Firma AQ Pumpy, s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby a vývoje čerpadel a rovněž si u ní můžete zapůjčit testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 a 1000 barů.
AQ PUMPY, s.r.o.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Zapůjčení elektrocentrál při havarijních stavech a přírodních kalamitách
Náhradní zdroj energie - elektrocentrály - Vám při havarijních stavech a přírodních kalamitách zapůjčí v oblasti Jižní Moravy společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Ergonomie výroby - zlepšete pracovní podmínky s využitím systému elektrických zvedacích sloupků LINAK
Onemocnění pohybového aparátu postihuje každoročně milion lidí v přímé souvislosti s chybně navrženými pracovišti. Omezte nemocnost ve výrobních provozech díky elektrickým zvedacím sloupkům LINAK.
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek v nejrůznějších průmyslech za účelem čištění povrchu a odstraňování odolných nečistot.
AQ PUMPY, s.r.o.
Čerpadla pro domácnost - odstředivá, samonasávací, ponorná
Kvalitní čerpadla pro domácnost vyrábí a prodává firma AQ PUMPY, s.r.o. v Hranicích - vyberte si odstředivé, samonasávací nebo ponorné čerpadlo dle vaší potřeby.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Jednoúčelové stroje, konstrukční práce, kovovýroba
Výrobu a montáž ocelových konstrukcí, technologických dílů a celků, interiérových doplňků zajišťuje společnost BSM – kovovýroba s.r.o. z Milotic nad Bečvou.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Plunžrová vysokotlaká čerpací technika - kvalitní čerpadla na zakázku
Firma AQ PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích poskytuje kvalitní vysokotlakou čerpací techniku, která je vhodná pro čištění potrubí nebo jako zdroj tlaku pro hydraulické lisy a systémy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zakázková strojírenská výroba, stroje a náhradní díly na míru, precizní CNC obrábění
Kompletní služby v oblasti kovoobrábění poskytuje společnost STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. z Olšovce. Dokážeme odlít, svařit a vyrobit produkt dle specifických potřeb každého zákazníka.
Servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel a technické poradenství
Firma AQ PUMPY, s.r.o. poskytuje servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel. Taktéž poskytují i technické poradenství a servisní smlouvy.
AQ PUMPY, s.r.o.